Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

MONSTRUOS Fostul primar liberal din Brașov care a batjocorit mai mulți băieței a fost ARESTAT: Șantajiștii săi îi sunt colegi de celulă – VIDEO

Publicat

in

Gheorghe Podar, un bărbat de 65 de ani, fost primar al Partidului Liberal ’93 în comuna Cristian din județul Brașov, a fost arestat pentru acte sexuale cu minori. În arest au ajuns și trei persoane care l-ar fi șantajat cu publicarea unor filmări cu abuzurile, anunță digi24.ro.

Procurorii dețin probe care privesc abuzuri repetate, comise de fostul primar Gheorghe Podar asupra unor minori. Un apropiat al edilului a filmat scenele, iar imaginile au ajuns la mai mulți localnici dintr-o comună învecinată, în care bărbatul are o casă de vacanță.

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Doi securiști duc o luptă acerbă pentru intrarea în turul II

Investigația autorităților a stabilit că unele dintre persoanele care au intrat în posesia filmului l-au șantajat pe fostul primar cu publicarea imaginilor. Au pretins și au primit de la el sume importante de bani.

Vlad Teodorescu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul de Minori și Familie, Brașov: De la 100 de lei până la 3.500 de euro, o parte din aceste sume au fost plătite, într-adevăr.

Fostul primar și trei dintre cei care l-ar fi șantajat au fost arestați pentru 30 de zile.

În comunitatea din care provin victimele și presupușii autori ai șantajului, oamenii îl consideră nevinovat pe bărbatul de 65 de ani.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’

Procurorii și polițiștii de la Crimă Organizată îi cercetează pe presupușii autori ai șantajului, într-un alt dosar penal, pentru deținere de materiale care conțin pornografie infantilă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Avocata Elena Ouatu se alătură echipei RE:START ROMÂNIA Moldova

Publicat

in

De

Elena Ouatu, avocat de profesie şi mamă a doi copii, se alătură Partidului RE:START ROMÂNIA. Cei 20 de ani de activitate profesională desfășurată în România au învățat-o pe Elena câteva lucruri despre desișul birocratic, care este tot mai greu de străbătut. Dar pentru că este o persoană determinată și încrezătoare într-un viitor mai bun al țării, consideră că implicarea în politică este o decizie firească în contextual în care s-a săturat să mai aștepte de la alții să aplice politici juste, și crede că este timpul să își asume responsabilitatea de a face mai mult pentru județul Neamț și pentru această țară.

Elena Ouatu a venit alături de echipa RE:START România pentru că se regăsește în valorile noastre: curaj, onestitatea, verticalitatea şi integritatea.

”Oamenii de obicei vorbesc foarte mult, dar când vine vorba să-și pună în practică ideile, nu se mai înghesuie foarte mult. ar trebui să fie mottoul celor care doresc să lase în spatele lor lucruri durabile și utile societății. România are nevoie de fapte de la politicieni și fapte de la fiecare cetățean în parte.”

Îi urăm bun venit în Partidul RE:START ROMÂNIA și ne dorim ca Elena să-și pună toată forța și talentul său personal în lucrul cu oamenii.

Elena Ouatu este parte a echipei de conducere RE:START ROMÂNIA Neamț.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Irlanda: Roman acuzat ca si-a insusit 56.000 de euro

Publicat

in

De

Autoritățile irlandeze oferă ajutoare sociale de câte 350 de euro pe săptămână celor ale căror joburi au fost afectate de pandemia de coronavirus.

Un roman a folosit numerele de serviciu public personal ale unor români care nu mai lucrau în Irlanda, dar și cele ale unor colegi de serviciu pentru a solicita ajutoare în numele lor. Astfel, românul a început să încaseze în fiecare săptămână câte 25 de ajutoare anti-covid.

Și a făcut așa până când a ajuns la circa 56.000 de euro. A fost momentul în care oamenii legii au intervenit și i-au stricat planurile.

Românul a fost ridicat din apropiere de adresa unde locuia în Dublin, iar oamenii legii au mai ridicat documente și notebook-uri folosite în valorificarea schemei de fraudare, scrie observatornews.ro .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend