Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Moment șocant descris de Andreea Bănică la tv: ‘Un profesor cu care făceam meditații m-a tras să mă sărute’

Avatar

Publicat

in

Andreea Bănică a rememorat, în emisiunea La cină, cu Ionela Năstase și chef Adi Hădean, un episod de hărțuire sexuală trăit în adolescență, în vremea când era elevă de liceu. Cântăreața a povestit, pentru prima dată, ce i s-a întâmplat în urmă cu mulți ani la școală, un moment pe care nu i l-a povestit tatălui ei, de teama a ceea ce putea să urmeze.

“Un profesor pe care l-am avut în liceu, cu care făceam meditații… Știind că nu mă pricep foarte bine la acea materie, am ajuns să fac meditații cu respectivul profesor. Am făcut câteva ore și la un moment dat, respectivul profesor m-a tras să mă sărute. Atunci am reacționat, m-am speriat, eram destul de mică, nu eram coaptă la minte, am plecat acasă, i-am spus mamei mele și mama mi-a spus așa: să nu cumva să-i spui tatălui tău, că se va lăsa cu moarte! Și n-am spus. Tatăl meu s-a dus, a murit, și nu am spus niciodată ceea ce mi s-a întâmpla pentru că știam ce va urma. Tatăl meu a fost un om care m-a iubit enorm” – a spus Sndreea Bănică la Digi 24.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

VIDEO Ioana Mihăilă se opune revenirii la şcoală a tuturor elevilor: ‘Trebuie să aşteptăm un control bun al pandemiei’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, apreciază că revenirea la şcoală a tuturor elevilor va putea avea loc doar atunci când vor exista “un control bun al pandemiei” şi o incidenţă “extrem de scăzută” a cazurilor de COVID-19, lucruri care, în opinia sa, nu se vor întâmpla în următoarele două săptămâni.

“Cu ministrul Educaţiei am discutat despre revenirea la şcoală pentru clasele terminale şi pentru clasele din învăţământul special, iar dacă ne vom afla într-o situaţie absolut favorabilă, în care incidenţa să fie mult, mult scăzută, atunci da, va putea fi pe masa opţiunilor şi revenirea claselor. Dar ar trebui ca pandemia să fie foarte, foarte bine controlată şi incidenţa să fie extrem de redusă, ceea ce nu cred să se întâmple chiar în două săptămâni. (…) Şcolile funcţionează pentru clasele terminale şi pentru clasele primare şi, de asemenea, în învăţământul special, dar cred că trebuie să aşteptăm un control bun al pandemiei pentru a reveni în şcoli în format întreg al claselor”, a declarat Mihăilă miercuri seara, la TVR1.

Citește și: VIDEO FĂRĂ MASCĂ în spațiile deschise și neaglomerate, din 1 august: Anunțul făcut de ministrul Sănătății

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, declarase marţi că este posibil ca, peste două săptămâni, să înainteze o propunere de revenire la şcoală a tuturor elevilor.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

President Klaus Iohannis, PM Citu to visit vaccination center of Military Emergency Hospital in Constanta on Thursday

Avatar

Publicat

in

De

President Klaus Iohannis will visit the vaccination center at the “Dr. Alexandru Gafencu” Military Emergency Hospital in Constanta on Thursday.

According to the Presidential Administration, the President’s visit will take place at 12.00.

The Government announced that Prime Minister Florin Citu will also participate in this visit, agerpres.ro confirms.

On Thursday morning, the prime minister will have a meeting with the representatives of the HORECA sector, at the headquarters of the Constanta Prefecture. Press statements are scheduled at the end of the meeting.

The vaccination centers of the military hospitals in Brasov, Bucharest, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi and Timisoara were opened on Tuesday for the general population who want to be immunized against COVID, and the members of the public can be present at any time, without prior appointment.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend