Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Modalitatea principale de a vă reîmprospăta peisajul casei dumneavoastră

Publicat

in

Odată cu trecerea timpului, multe persoane experimentează sentimente de oboseală constantă şi de monotonie în interiorul caselor acestora. Acest lucru este datorat de faptul că nicio schimbare majoră nu a mai avut loc în locuinţele lor pentru a avea parte de o schimbare a peisajului.

Dacă vi se întâmplă să aveţi parte de astfel de sentimente, atunci acesta este semnalul că aveţi nevoie de un proiect de reamenajare a interiorului.

Livingul, cea mai importantă încăpere din casa dumneavoastră.

Livingul este încăperea unde oamenii îşi petrec cea mai mare parte a timpului liber, şi mai este locul unde familiile şi prietenii se întâlnesc, legăturile dintre aceştia devenind din ce în ce mai puternice. Din acest motiv, livingul dumneavoastră trebuie să ofere un aer ospitalier invitaţilor dumneavoastră, iar acest lucru poate fi realizat prin câteva noi piese de mobilă adecvate. Canapeaua este una dintre cele mai importante componente ale sufrageriei dumneavoastră. Din acest motiv, paleta cromatică este dată de aceasta, deoarece canapeaua oferă cea mai mare pată de culoare din întreaga încăpere. Un bun sfat este de a nu încerca să înghesuiţi o canapea de mari dimensiuni într-o cameră. Cea mai bună soluţie pentru a rezolva problema locurilor pentru oaspeţi este de a adăuga diferite canapele şi taburete. 

Alt articol  de mobilă pentru living este o comodă spaţioasă pentru a poziţiona un televizor, dar şi diferite plante şi accesorii care vor accentua culoarea canapelei. O altă idee pentru un living de succes este de a adăuga un sistem complex de iluminat, pentru a putea cu uşurinţă schimba atmosfera încăperii.

Holul, mai important decât credeţi 

După ce aţi renovat  majoritatea camerelor, nu trebuie să uitaţi de hol, deoarece acesta conectează toate încăperile locuinţei. Din acest motiv, chiar dacă nu ne dăm seama, petrecem o mare parte a timpului umblându-l. Ca articole de mobilă hol aveţi cuierele şi noptierele, unde puteţi să vă agăţaţi hainele pentru mersul afară. Oglinzile mai pot să aducă o diferenţă într-un hol anost, acestea având o întrebuinţare practică de a ne pregătii pentru ziua care urmează. Dacă vă doriţi să aduceţi viaţa unui hol plictisitor, atunci puteţi să agăţaţi diferite tablouri şi să adăugaţi câteva plante de interior, pentru a lărgi paleta de culoare a încăperii, şi în acelaşi timp, a întregii locuinţe.

Dacă vă aflaţi în situaţia nefericită de a vă simţii într-o stare accentuată de disconfort şi de oboseală în propria casă, în loc de a vă simţii ca într-un sanctuar personal, atunci sunteţi într-o gravă nevoie de un proiect de reamenajare interioară. Din acest motiv, cea mai bună soluţie pentru a începe acest proces este de a vă reamenaja livingul, urmat de holul de la intrare. 

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

ARGEȘ | Fetiță de 2 ani căzută de la etajul doi al unui bloc – S-A DESCHIS DOSAR PENAL

Publicat

in

De

Incident teribil în aceasta dimineață, pe strada 1 Mai din Mioveni, anunțat printr-un apel la 112. O fetiță de 2 ani a cazut în gol de la etajul II al unui bloc din Mioveni. Aceasta a suferit multiple traumatisme și este semiconștientă. Paramedicii SMURD au preluat o și o transportă de urgență la spital.

Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În dimineața zilei de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o fetiță de 2 ani, ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc din Mioveni. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, politraumatizată și a transportat-o la Spitalul de Pediatrie. Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, fiind întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Se rupe PNL? O parte din liberali sunt pregătiți să-l urmeze pe Orban. Ionel Dancă: ‘Nu putem să lăsăm țara unui guvern PNL care să stea la mila PSD’

Publicat

in

De

sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

Ionel Dancă spune că sunt mulți alți liberali care vor părăsi PNL alături de Ludovic Orban. Ei ar urma să înființeze o nouă formațiune politică. Orban a anunțat că va demisiona săptămâna viitoare din grupul parlamentar al PNL.

„PNL nu mai există dacă ne uităm la deciziile care se iau și la apropierea de PSD. Cea mai gravă este colaborarea cu PSD care se prefigurează, cu susținerea președintelui Iohannis”, a spus Ionel Dancă.

„Ludovic Orban, așa cum a anunțat și atunci când și-a depus demisia din poziția de președinte al Camerei Deputaților, spune ceea ce gândește și face ceea ce spune. Este o decizie argumentată foarte temeinic pentru că Partidul Național Liberal în momentul de față nu mai există din punctul de vedere al deciziilor statutare pe care ar trebui să le ia. Partidul Național liberală are o decizie a Biroului politic Național prin care practic se interzice orice colaborare cu PSD. Vedem în aceste zile o desfășurare de negocieri cu PSD, care încalcă decizia PNL, decizie statutară a partidului. Dar cel mai grav, trădează încrederea și votul românilor care ne-au învestit cu încrederea lor la alegerile parlamentare din 2020”, spune Ionel Dancă.

„Nu putem să lăsăm țara unui guvern PNL care să stea la mila PSD. Acești parlamentari care și-au exprimat susținerea pentru aceste obiective, cu siguranță o parte dintre ei își vor anunța susținerea pentru decizia lui Ludovic Orban. Vor susține această decizie și alți colegi parlamentari care înțeleg să respecte votul românilor din 2020”, consideră Dancă, informează realitatea.net

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend