Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Modalitatea principale de a vă reîmprospăta peisajul casei dumneavoastră

Publicat

in

Odată cu trecerea timpului, multe persoane experimentează sentimente de oboseală constantă şi de monotonie în interiorul caselor acestora. Acest lucru este datorat de faptul că nicio schimbare majoră nu a mai avut loc în locuinţele lor pentru a avea parte de o schimbare a peisajului.

Dacă vi se întâmplă să aveţi parte de astfel de sentimente, atunci acesta este semnalul că aveţi nevoie de un proiect de reamenajare a interiorului.

Livingul, cea mai importantă încăpere din casa dumneavoastră.

Livingul este încăperea unde oamenii îşi petrec cea mai mare parte a timpului liber, şi mai este locul unde familiile şi prietenii se întâlnesc, legăturile dintre aceştia devenind din ce în ce mai puternice. Din acest motiv, livingul dumneavoastră trebuie să ofere un aer ospitalier invitaţilor dumneavoastră, iar acest lucru poate fi realizat prin câteva noi piese de mobilă adecvate. Canapeaua este una dintre cele mai importante componente ale sufrageriei dumneavoastră. Din acest motiv, paleta cromatică este dată de aceasta, deoarece canapeaua oferă cea mai mare pată de culoare din întreaga încăpere. Un bun sfat este de a nu încerca să înghesuiţi o canapea de mari dimensiuni într-o cameră. Cea mai bună soluţie pentru a rezolva problema locurilor pentru oaspeţi este de a adăuga diferite canapele şi taburete. 

Alt articol  de mobilă pentru living este o comodă spaţioasă pentru a poziţiona un televizor, dar şi diferite plante şi accesorii care vor accentua culoarea canapelei. O altă idee pentru un living de succes este de a adăuga un sistem complex de iluminat, pentru a putea cu uşurinţă schimba atmosfera încăperii.

Holul, mai important decât credeţi 

După ce aţi renovat  majoritatea camerelor, nu trebuie să uitaţi de hol, deoarece acesta conectează toate încăperile locuinţei. Din acest motiv, chiar dacă nu ne dăm seama, petrecem o mare parte a timpului umblându-l. Ca articole de mobilă hol aveţi cuierele şi noptierele, unde puteţi să vă agăţaţi hainele pentru mersul afară. Oglinzile mai pot să aducă o diferenţă într-un hol anost, acestea având o întrebuinţare practică de a ne pregătii pentru ziua care urmează. Dacă vă doriţi să aduceţi viaţa unui hol plictisitor, atunci puteţi să agăţaţi diferite tablouri şi să adăugaţi câteva plante de interior, pentru a lărgi paleta de culoare a încăperii, şi în acelaşi timp, a întregii locuinţe.

Dacă vă aflaţi în situaţia nefericită de a vă simţii într-o stare accentuată de disconfort şi de oboseală în propria casă, în loc de a vă simţii ca într-un sanctuar personal, atunci sunteţi într-o gravă nevoie de un proiect de reamenajare interioară. Din acest motiv, cea mai bună soluţie pentru a începe acest proces este de a vă reamenaja livingul, urmat de holul de la intrare. 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu: Prin rectificarea bugetară, cheltuielile pentru investiții cresc cu 3,4 miliarde de lei

Publicat

in

De

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu a declarat, joi în şedinţa de Guvern, că prin rectificarea bugetară, cheltuielile pentru investiții cresc cu 3,4 miliarde de lei, scrie news.ro

Ministrul Finanţelor a declarat că pentru această rectificare s-a avut în vedere în primul rând modul în care sunt finanţate pachetele de măsuri pe care Guvernul le-a aprobat de-a lungul anului.

”Pentru această rectificare s-a avut clar, în vedere, pe de o parte, modul în care au fost finanţate pachetele de măsuri (..) şi în mare parte ceea ce vedem în această rectificare vedem finanţarea acestor pachete”, a spus el.

Câciu a anunţat că, prin rectificarea bugetară, cheltuielile pentru investiţii cresc cu 3,4 miliarde de lei, ajungând la 93,1 miliarde de lei, o creştere cu 0.1% din PIB, de la 6,7% din PIB, la 6,8% din PIB.

Deficitul bugetului general consolidat se menţine ca procent din PIB la acelaşi nivel ca bugetul iniţial, respectiv 5,84% din PIB, iar ca valoare nominală creşte de la 76,9 miliarde de lei la 80,1 miliarde de lei.

”Principalele sume care sunt suplimentate pentru ordonatorii de se regăsesc la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, cu o suplimentare per sold cu 5,25 miliarde de lei din care Asistenţa socială primeşte 7,3 miliarde de lei, destinate drepturile de asistenţă socială pentru familii şi copii, compensarea preţurilor la energie şi indemnizaţiilor şi drepturilor cu effect raparatoriu ca efect al măsurilor aprobate în acest an”, a spus ministrul Finanţelor.

El a arătat că aici este şi o creştere a veniturilor din contribuţii de asigurări sociale, faţă de estimarea iniţială, ceea ce a determinat diminuarea transferurilor pentru echilibrarea bugetului asigurărilor sociale cu suma de 1,94 miliarde de lei.

De asemenea, au fost majorate transferurile din bugetul de stat către bugetul asigurărilor pentru şomaj, cu suma de 418.7 miliarde de lei, scrie news.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gabriela Firea îl torpilează pe primarul Capitalei, Nicușor Dan: Bucureștiul are nevoie de un colac de salvare

Publicat

in

De

Fostul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, a transmis joi pe pagina sa de facebook că singurii vinovați pentru cum a ajuns Capitala României sunt Nicușor Dan, USR București, PNL București și să nu în ultimul rând, de Ludovic Orban, omul politic rămas doar amintire tristă.

„Bucureștiul are nevoie de un colac de salvare. Capitala este abandonată de falșii salvatori și toate proiectele majore sunt blocate! Nu putem lăsa orașul să se degradeze, iar actuala conducere să se preocupe doar de lucruri mărunte și răfuieli politice fără sfârșit.

Singurii vinovați pentru cum a ajuns Capitala României sunt Nicușor Dan, USR București, PNL București și să nu uităm de Ludovic Orban, omul politic rămas doar amintire tristă.

Am analizat, împreună cu parlamentarii, consilierii generali social democrați și liderii organizațiilor de sector din București, situația în care se află proiectele propuse de PSD în București. Obiectivele majore de investiții pe care le-am lăsat în lucru sunt blocate și se fac pași mult prea mici pentru continuarea lor.

Pasajul Doamna Ghica trebuia să fie terminat până acum, însă pe șantier bate vântul, nu sunt muncitori, spre disperarea bucureștenilor care locuiesc sau tranzitează zona.

În Prelungirea Ghencea lucrările bat pasul pe loc. În curând se finalizează pasajul Domnești, iar Primăria Capitalei nu a terminat nici bucata pe care am început-o noi.

Pentru continuarea proiectului Ciurel – Centura Capitalei luăm atitudine! Bucureștenii cer acest proiect și vom fi vocea lor. Inițiem o campanie de strângere de semnături pentru continuarea drumului expres.

În marile parcuri este mizerie, dar primarul general nu o vede! Din contră, spune senin la televizor că e în parcuri e chiar curat. Niciodată nu vom fi de acord ca spațiile verzi să fie lăsate în paragină pentru a ajunge pe mâinile privaților. Parcurile sunt ale oamenilor și ale lor trebuie să rămână”, a transmis Gabriela Firea pe facebook

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend