Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Miuțescu și sistemul hohotelor de râs

Publicat

in

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu vine cu o nouă decizie istorică, vrea să instaleze la toate conferințele de presă ale PNL un sistem de ultimă generație , care să acompanieze cu hohote de râs, mai mult chiar, și cu chiote de veselie și fluierături de fundal. Mai era oare nevoie de un asemenea sistem, când lumea râde oricum de conferințele caragialești ale unor membri din partid? Cum a motivat președintele PNL Argeș  geniala invenție pe care vrea să o pună în aplicare ? ,,Trebuie să vă mai spun eu care sunt avantajele politice ale acestui sistem revoluționar? Evident, că toată lumea care va auzi ce vom spune  noi la conferințele de presă, nu numai că va leșina de râs în prima fază, dar apoi, toți alegătorii își vor da seama  că noi reprezentăm buna dispoziție, veselia, comedia chiar și ne vor vota fără să clipească.. În plus, le vom da chiar noi batiste tuturor alegătorilor ca să aibă cu ce se șterge de lacrimi la ochi în cabina de vot și să nu pună ștampila din greșeală pe acriturile din PSD sau pe papagalii din USR, care nu știu  decât să imite râsul lui Soros”-a adăugat Adrian Miuțescu, abținându-se cu greu să nu râdă  el însuși de ideile sale. Cu asemenea idei, PNL Argeș va câștiga detașat alegerile, iar Adrian Miuțescu va deveni președintele României!  Ha, ha, ha!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VESTE MARE! Din 2 iunie se reiau examenele pentru permisul auto, în Argeș – La TRASEU, candidații vor veni singuri, fără prieteni

Publicat

in

De

SE REIA EXAMINAREA LA PROBA PRACTICĂ, CU RESPECTAREA UNOR REGULI STRICTE

Instituția Prefectului Argeș informează că Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor va relua treptat activitatea de examinare. Din data de 2 iunie 2020 va fi reluată examinarea la proba practică pentru candidații care au fost programați anterior și pentru cei cărora le-au expirat dosarele de școlarizare în perioada stării de urgență (16 martie 2020 – 17 mai 2020). Reprogramarea candidaților se va efectua prin intermediul școlilor de conducători auto, cu informarea acestora.

Programarea la proba practică se va face pe două intervale orare, pentru două serii de candidați pentru fiecare examinator. La locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice vor avea acces doar candidatul și instructorul auto (fără însoțitori: rude, prieteni, etc). La locul de întâlnire se vor respecta regulile de distanțare fizică.

Examinatorul, candidatul și martorul vor purta echipamente de protecție (masă de protecție), în caz contrar putând fi refuzată susținerea probei. În mașină vor fi prezente maxim trei persoane în același timp.

Școlile de conducători auto vor asigura igienizarea mașinilor cu care se susține proba practică, iar pentru ocupanții vehiculelor va fi pus la dispoziție un flacon cu substanță dezinfectantă. De asemenea, reprezentanții școlilor vor pune la dispoziție echipamente pentru măsurarea temperaturii corporale, putând fi refuzată examinarea candidatului cu o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius.

Din listele cu candidați vor fi excluse persoanele care figurează în izolare sau carantină.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce metodă a folosit un hoț pentru a fura 40.000 de lei, dintr-o mașină aflată într-o parcare

Publicat

in

De

Un bărbat din București a fost acuzat de polițiștii din cadrul biroului de Investigații Criminale Pitești de furtul a 40.000 de lei dintr-o mașină parcată în Pitești.

Cum a acționat infractorul?

Pentru ca mașina să nu poată fi asigurată, bărbatul din București ar fi întredeschis portiera autoturismului în care se aflau banii, iar apoi a profitat de faptul că mașina a rămas neasigurată și a sustras din ea suma de aproximativ 40.000 de lei.

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 3 februarie a.c., după ce persoana vătămată a coborât din autoturism şi s-a îndepărtat de acesta, un bărbat de 49 de ani, din Bucureşti, ar fi întredeschis o portieră, pentru ca maşina să nu mai poată fi asigurată, şi profitând de faptul că autoturismul a rămas neasigurat, ar fi sustras suma de aproximativ 40.000 de lei din interiorul acestuia”, precizează IPJ Argeş. Bărbatul a fost prins și arestat la sfârșitul săptămânii trecute, citează B1.ro.

„Reamintim că în ziua de 22 mai a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.”,  a mai subliniat IPJ Argeș.

Citește și:

Document. Fluturașul de salariu care provoacă un cutremur între Poliția Locală și Poliția Română

Lovitură zguduitoare! Cum a pierdut CFR o mulțime de bani europeni. DNA intră pe fir. Nume grele din PSD sunt vizate într-un raport

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend