Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

ACTUAL

Miron Mitrea: ‘Am senzația că PNL-ul prin liderii lui face tot ce poate să dispară. E penibil și nu știu cum își revine partidul asta’

Publicat

in

Analistul politic Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, a lansat critici dure la adresa actualilor lidei ai Partidului Național Liberal (PNL).

Miron Mitrea a comentat atât aparițiile publice ale lui Rareș Bogdan din ultimele săptămâni, pe care le-a criticat aspru, dar și schimbarea de atitudine a Ralucăi Turcan față de Florin Cîțu pe care l-a atacat în interiorul partidului.

Miron Mitrea l-a criticat aspru pe Rareș Bogdan:

Cred că în ultima perioada a fost politicianul care a dovedit o lege nescrisă a politicii: ridicolul omoară. Dacă acum un an și jumătate sau doi ani el a fost un tractor, unul dintre tractorasele care au dus PNL-ul la alegerile europarlamentare, azi dacă te uiți în sondajele de opinie e la piciorul broaștei. A dispărut pentru că ridicolul omoară. 

El a vrut să între în Guvern. Îmi pare rău de el, îl știu de multă vreme și îmi pare rău că a reușit să se facă de ras în halul în care s-a făcut în ultima perioada„, a declarat Mitrea.

Analistul politic a comentat și situația Ralucăi Turcan care l-a criticat pe Cîțu pe motivul că nu ar mai fi existat bani la ministerul condus de ea. Ulterior, Raluca Turcan nu a mai prins o funcție în noul Guvern Ciucă.

Am senzația că PNL-ul prin liderii lui face tot ce poate să dispară. Doamna Turcan era în echipa câștigătoare, în momentul în care nu a mai avut scaunul sub fund a văzut că Citu e incompetent. Doamna Turcan s-a făcut de ras încă o dată. Ministru în funcție nu a făcut nimic, s-a văzut fără funcție…E penibil și nu știu cum își revine partidul asta. Nu știu cine își asumă reconstrucția partidului. E singură zona de dreapta conservatoare care mai e în viață. Sunt tare curios cine își va asumă un program de reconstrucție pentru partid. Florin Citu e evident că nu poate„, a mai declarat Miron Mitrea, la Realitatea PLUS.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Variola maimutei : primul caz suspect din Grecia e un roman stabilit la Londra

Publicat

in

Barbatul are 29 de ani si se simte rau de joia trecuta. Romanul e stabilit la Londra si se afla in Grecia impreuna cu o partenera. Primele simptome au fost febra si eruptii cutanate pe tot corpul. In prezent se afla internat in spital, in Grecia, si in urmatoarele ore este asteptat rezultatul analizelor de laborator. Partenera sa de calatorie este asimptomatica, in prezent. Variola maimutei este neobisnuita in Europa, dar chiar si in Africa, de unde provine virusul. Se vorbeste tot mai mult despre vaccinarea masiva, la nivel mondial, impotriva acestui virus. Mai multe detalii aici https://www.ucoz.ro/grecia-primul-suspect-de-variola-maimutei-e-roman-stabilit-la-londra/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Loto 6/49, 22 mai 2022. Numerele extrase azi – Vezi dacă te afli printre câștigători

Publicat

in

De

Loto 6/49, 22 mai 2022. Duminică, 22 mai 2022, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, organizate de Loteria Română.

Bugetul.ro vă prezintă numerele extrase Duminică, 22 mai 2022:

Loto 6 din 49:
47, 34, 38, 9, 39, 30

Loto 5 din 40:
22, 32, 27, 19, 6, 26

Joker:
20, 23, 37, 24, 35, +19

Noroc:
9 1 4 8 9 6 6

Super Noroc:
5 8 7 6 1 3

Noroc Plus:
5 4 3 1 7 0

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend