Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Mircea Draghici, singurul acoperit din politica argeşeană ! Deputatul sclavilor urîţeşte comunele argesene

Publicat

in

Mircea Draghici este singurul politician acoperit din judetul Arges. Aflat la finalul carierei de parlamentar si constient fiind ca in afara de primarul Panturescu de la Curtea de Arges, niciun primar de comuna din judet  nu il mai sustine, Draghici a dat ordin ca toate panourile din preajma cabinetelor parlamentare sa fie acoperite. Cum panourile cu pricina il infatisau in poza color pe deputatul sclavilor, s-a dorit ca  prin aceasta actiune, parlamentarul sa fie sters din memoria cetatenilor care oricum nu-l mai apreciau, mai ales de cand cu scandalul sclavilor de la Berevoiesti. Surse apropiate parlamentarului sustin ca acesta a dorit de fapt  sa treaca mai usor peste socul de a nu mai fi pe lista de candidati a PSD si implicit acela de a nu fi, pentru inca 4 ani, unul din deputatii problema ai Argesului. Din pacate, panourile sale sunt intr+un hal fara de hal,  sunt total inestetice si arata jalnic, cu niste jurebi atarnand trist si de sub care, palid, apare chipul deputatului sclavilor.  Asta este si motivul pentru care mai multi primari de comuna ne-au sesizat acest lucru cu speranta ca Mircea Draghici isi va da seama de uratenia acestor panouri si le va demonta definitiv. ” Singurul lucru urat la noi in comuna, inestetic, a ramas acest panou care arata execrabil”, spune unul dintre edili care a mai spus ca, daca deputatul nu va veni de buna voie sa le dea jos,  ii va trimite un mesaj pe telefon cu un indemn de-al locului….

Chestionat de redactorii PROFIT, deputatul Mircea Draghici a recunoscut ca, da,  la initiativa sa toate ponourile amplasate langa fostele sale cabinete parlamentare au fost acoperite in intregime.  Sincer, acesta a recunoscut si ca habar nu are  in ce hal mai arata acestea acum, ceea ce e de crezut, avand in vedere cat de rar vine parlamentarul prin propriul colegiu. Asadar, domnule deputat, dati cat mai repede jos panourile alea care arata deplorabil, inestetic si care chiar arunca o pata neagra de imagine pe obrazul gospodarilor din respectivele comune.

Advertisements

Panou Draghici 1 Panou Draghici 2

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ALERTA ! Primul caz de deces cauzat de COVID 19 la Spitalul Valea Iașului – Un bărbat de 51 ani

Publicat

in

De

Potrivit datelor oficiale transmise  de Grupul de Comunicare Strategică, În ultimele 24 de ore, în Argeș au fost confirmate 41 de persoane cu virusul COVID-19. De asemenea, alți 6 argeșeni au decedat, printre acestia numarandu-se si un barbat in varsta de 51 ani care a fost spitalizat la Valea Iasului. Este vornba de un bărbat, 51 de ani, internat pe 10.07.2020 la Spitalul Valea Iașului, decedat pe 12.07.2020 în același spital. Fără comorbidități cunoscute.

Ultima statistică arată în felul următor: 1390 de cazuri în Argeș și 32.948 la nivel național (dintre care 23.552 persoane externate, 21.692 pacienți vindecați și 1.860 pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare, 573 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere și 1.901 decese)

Advertisements

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 413 noi cazuri de îmbolnăvire.
La ATI, în acest moment, sunt internați 235 de pacienți.

Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

-persoane aflate în carantină: 0;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 549;
-persoane internate în spital: 398;
-persoane vindecate: 576;
-persoane diagnosticate pozitiv: 1390;
-persoane decedate: 68.

Decese 63-68:
Deces 63: Bărbat, 81 de ani, internat pe 08.07.2020 la Spitalul Județean de Urgență Pitești, secția Neurologie. Decedat pe 09.07.2020 la secția ATI a SJU Pitești. Comorbidități: comă GCS-4, AVC recidivat, pleurezie masivă stânga;
Deces 64: Bărbat, 50 de ani, internat pe 24.06.2020 la Spitalul Județean de Urgență Pitești, secția Medicală I, transferat la secția Boli Infecțioase a SJU pe 01.07.2020. Decedat pe 10.07.2020 în secția ATI a SJU Pitești. Comorbidități: boală renală cronică, diabet, insuficiență respiratorie cronică;
Deces 65: Femeie, 82 de ani, internată pe 06.07.2020 la Spitalul Municipal Câmpulung, secția Boli Infecțioase. Decedată pe 10.07.2020 la Spitalul Câmpulung. Comorbidități: HTA, insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică, demență senilă;
Deces 66: Bărbat, 64 de ani, internat pe 25.06.2020 la Spitalul Municipal Câmpulung, transferat la Spitalul Județean Ploiești. Decedat pe 09.07.2020 la SJU Ploiești. Comorbidități: insuficiență renală cronică, AVC sechelar, HTA;
Deces 67: Bărbat, 58 de ani, internat pe 29.06.2020 la Spitalul Județean de Urgență Pitești, transferat la Spitalul Colentina București. Decedat pe 09.07.2020 la Spitalul Colentina. Comorbidități: BPOC, cord pulmonar cronic, insuficiență respiratorie cronică;
Deces 68: Bărbat, 51 de ani, internat pe 10.07.2020 la Spitalul Valea Iașului, decedat pe 12.07.2020 în același spital. Fără comorbidități cunoscute.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Veste tristă la Curtea de Argeș: A MURIT MIHAI BARBU, sufletul centrului teritorial al Universității Titu Maiorescu

Publicat

in

De

Întreaga comunitate academică maioresciană își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a celui ce a fost sufletul Centrului teritorial pentru învățământ la distanță Curtea de Argeșdomnul MIHAI BARBU. Despre domnul Barbu se poate spune că a trăit cu pasiune până în ultima clipă a vieții sale, slujind Universitatea Titu Maiorescu pe plaiuri argeșene vreme de 20 de ani. Cu dragoste, dăruire și înțelepciune a păstorit sute de studenți, risipindu-se câte puțin în fiecare dintre ei. Pentru noi, Curtea de Argeș va păstra mereu frumusețea spiritului domniei sale.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumina!

Advertisements

CONDUCEREA UNIVERSITĂȚII TITU MAIORESCU

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend