Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Mircea Drăghici a scos capul în lume la televiziunea soţiei, drumurile rămân “varză” !  Argesenii l-au taxat pe facebook !

Avatar

Publicat

in

– Ionut Mosteanu, singurul deputat de Arges care stie sa puna punctul pe “I”
Dezbaterile pe buget care au avut loc în Comisia de Transport şi Infrastructură s-au încheiat zilel trecute si bugetul a fost batut in cuie. Din pacate, in lipsa unei reactii ferme a parlamentarilor PSD de Argeş, judetul nostru primeşte din partea Ministerului Transporturilor prea putni bani pentru finanţarea următoarelor investiţii:
– Modernizare DN 73, Pitești – Câmpulung – Brașov, km 13+800 – km 42+850; km 54+050 – km 128+250. Alocație bugetară 2017: 106,978 mil. lei – Execuție lucrări
– Autostrada Sibiu – Pitești
Alocație bugetară 2017: 21,420 mil. lei – Revizuire şi actualizare studio de fezabilitate
– Drum expres Pitești – Craiova
Alocație bugetară 2017: 18,920 mil. lei
– Modernizarea DN 7C km 0+000 – 151+955 (Transfagarasan) – Sector km 44+000 – km 117+000
Alocatiebugetara 2017: 1,428 mil. lei
– Drum Trans-Regio Pitesti – Ramnicu Valcea – Racovita
Alocatiebugetara 2017: 4,536 mil. lei
– Sectorul Vâlcea – Curtea de Argeș se va moderniza în cadrul proiectului Autostrada Sibiu-Pitești.
– Pentru Curtea de Argeș- Câmpulung se vor efectua, dacă e cazul, intervenție pe întreținere.
Asadar, bugetul pentru infrastructura rutiera din Arges este batut in cuie, mai exact in gropi. Noutatea consta in faptul ca dezbaterile pe buget care au avut loc în Comisia de Transport şi Infrastructură au adus in prim plan doi deputati de Arges. Primul, Mircea Draghici de la PSD, a tinut sa scoata din nou capul in lume prin intermediul Televiziunii Absolut TV, televiziunea patronata si condusa de sotia sa, fostul lider al TSD Arges. Impactul a fost, spun putinii care au vazut transmisia in direct, unul absolut… neconvingator. Simtind ca nu a fost perceput asa cum trebuie, Mircea Draghici a postat si pe Facebook ceea ce a spus si facut si la televiziunea nevestei. Surpiza de proprotii ! Nici aici argesenii nu l-au iertat pe deputatul PSD iar comentariile au curs garla in defavoarea lui Draghici. Exact in aceeasi zi, deputatul USR Ionut Mosteanu, a prezentat pe acelasi Facebook activitatea sa si a partidului sau cu privirile la bugetul alocat Argesului, iar reactiile au fost numai de apreciere din partea argesenilor. De ce aceste reactii ? Simplu, pentru ca parlamentarii PSD de Arges au tacut malc de ceva vreme – e drept, cei cu probleme penale au stat numai cu gandul la gratierea impousa de Dragnea – in timp ce singurul care a tinut la curent argesenii cu ce bani se dau judetului a fost deputatul USR. SI a facut-o asa cum ar trebui sa o faca toti parlamentarii de Arges, fara aere de mare politician, fara termeni bombastici, bine documentat si intemeiat. Ba mai mult, Ionut Mosteanu a anuntat ca saptamana aceasta va trimite o interpelare Ministrului Transporturilor pentru a transmite calendarul derularii acestor proiecte. “Ii rog pe parlamentari de Arges ai PSD, ALDE si PNL sa sustina toate aceste proiecte critice pentru judet. Pe langa proiectele de infrastructura voi urmari finantarea si derularea proiectelor esentiale pentru dezvoltarea economica si pentru protectia mediului”, a mai spus deputatul USR.
In imaginile alaturate, vedeti reactia argesenilor la actiunile a doi parlamentari de Arges, unul de la PSD, altul de la USR. Concluziile sunt simple: argesenilor li s-a luat de minciuni, mai ales cand acestea vin de la politicieni cu probleme in justitie.

IATA MAI JOS CUM AU PERCEPUT ARGESENII ACTIVITATEA CELOR DOI – COMENTARIILE SUNT DE PRISOS ?

Click pe foto pentru a mari…

Postare si comentarii deputat Mircea Draghici – PSD

Postare si comentarii deputat Ionut Mosteanu – USR

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ovidiu Puiu: La mulți ani, România! Schimbarea începe cu fiecare dintre noi!

Avatar

Publicat

in

De

Profesorul universitar Ovidiu Puiu consideră că schimbarea în bine a României trebuie să aibă la bază un proiect de țară agreat la nivelul întregii societăți și bazat pe patriotism economic. În opinia sa, programele tip ”Fabricat în România” – care promovează interesele tuturor companiilor care produc în România și creează locuri de muncă și valoare adăugată aici – trebuie susținute cu prioritate.

“A fi patriot înseamnă, în cel mai simplu sens, a avea o legătură emoțională cu tot ceea ce aparține organic României. Înseamnă a flutura cu satisfacție drapelul, indiferent de împrejurări, a sta la coadă ca să votezi, indiferent de vreme sau a promova valorile și cultura românească de oriunde unde te-ai afla. Patriotismul economic se înscrie pe exact aceeași traiectorie și înseamnă a susține întărirea economiei naționale și creșterea competitivității ei în Europa și în lume.

României îi lipsește un proiect de țară cu largă susținere în societate, care să definească ”unde vrem să ajungem” și să descrie ”cum să ajungem unde ne dorim”. În opinia mea, un astfel de proiect trebuie construit în jurul ideii de patriotism economic, care presupune protejarea economiei naționale și a angajaților români și susținerea intereselor tuturor agenților economici care produc în România și care contribuie la dezvoltarea economică, la crearea de locuri de muncă și la creșterea veniturilor bugetului statului.

Ca viitor parlamenatar, voi lupta cu toate resursele la îndemână pentru:
Programul ”Fabricat în România; Dezvoltarea lanțurilor de producție locale; Relansarea producției în industria de medicamente și echipamente medicale, industria alimentară, industria chimică și petrochimică etc., pe lângă sectoarele auto, IT, energie; Sprijinirea antreprenoriatului inovativ și a parteneriatelor locale administrație – universitate – mediu de afaceri; Promovarea produselor românești de calitate în țară și în întreaga lume!”, declară Ovidiu Puiu, candidat PSD Argeș pentru Senatul României.

Realizat de Klanar Imob Tour SRL la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bogdan Ivan (PRO România), mesaj de 1 Decembrie – Să iubim și să apreciem mai mult, România, zilnic!

Avatar

Publicat

in

De

Bogdan Ivan, candidatul PRO România Argeș pentru Camera Deputaților, ȋi ȋndeamnă pe români să participe la alegerile parlamentare din 6 decembrie și spune că acesta este cel mai frumos dar pe care ȋl pot face României, de ziua națională.

“Suntem obișnuiți să vedem doar ce e greșit sau urât ȋn jurul nostru. Criticăm des țara și aud, adesea, oameni care spun că și-ar dori să fie oriunde, dar nu aici. Atunci când vine vorba despre românii plecați din țară, aceștia au păstrat ȋn suflet amintirile frumoase – căldura familiei, mâncarea gustoasă, locurile superbe. Pe ei, zilele de sărbătoare, cum este azi, ȋi dor, pentru că sunt departe de tot ce le e drag. 

N-ar fi rău să mai schimbăm, din când ȋn când, perspectiva. Să iubim și să apreciem și noi, mai mult, România, zilnic. La fel cum n-ar fi rău să ne implicăm mai mult și să schimbăm și lucrurile care nu ne plac la România. O țară e suma eforturilor individuale, o muncă continuă, din partea noastră, a tuturor.

Peste 5 zile, vom avea ocazia să arătăm acea implicare și să ȋncepem schimbarea. Să ȋncepem să construim un viitor așa cum ni-l dorim. E o șansă uriașă pe care e păcat să o ratăm și cred că mersul la vot e cel mai bun dar pe care ȋl putem face României, anul ăsta, de ziua ei. 

La Mulți Ani, România! La Mulți Ani, Români!”, spune Bogdan Ivan, liderul PRO România  Argeș.

Realizat deKlanar Imob Tour SRL la comanda PRO ROMANIA ARGES. CMF 11200008

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend