Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mircea Beuran, ‘luat pe sus’! S-a intrat în forță în locuința sa

Avatar

Publicat

in

Medicul Mircea Beuran a fost luat pe nepregătte de oamenii legii! La această oră, la domiciliul lui Mircea Beuran ar avea loc percheziții de amploare.

Procurorii ridică documente de la locuința medicului, precum și de la cabinetul acestuia, informează realitatea.net.

DE INTERES

Conform unor surse medicale citate de Realitatea PLUS, la primele ore ale dimineții, procurorii au ridicat de pe secția de Chirurgie a Spitalului Floreasca, din Capitală, mai multe documente.

Există posibilitatea să fie făcute mai multe verificări după cazul femeii arse pe masa operații.

Vezi și E oficial! Se vor da amenzi de până la 6.000 de lei

EXCLUSIV Nebunie în MAI și MApN! Avalanșă de procese în cazul ‘Secretului ascuns timp de 15 ani’

Un lider USR, făcut praf din interior: ‘A trăit pe banii furați de la statul român’

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Retailerul online de fashion şi lifestyle About You a raportat venituri de 100 de milioane de euro şi peste 3 milioane de articole vândute

Avatar

Publicat

in

De

Retailerul online de fashion şi lifestyle About You a raportat venituri de 100 de milioane de euro şi peste 3 milioane de articole vândute, la un an de la intrarea pe piaţa din România, potrivit news.ro.

”La doar un an de la intrarea pe piaţa din România, About You a vândut peste 3 milioane de articole, deservind mai mult de 600.000 de clienţi. În doar 12 luni, magazinul online de fashion a atins un nivel al ‘Brand Awareness-ului’ de peste 79% în rândul românilor, procent care s-a transpus şi în veniturile înregistrate de companie, acestea depăşind 100 de milioane de euro”, a anunţat compania.

DE INTERES

În viitor, retailerul online de îmbrăcăminte plănuieşte să îşi mărească portofoliul de servicii, gama de produse disponibile în magazinul online, dar şi numărul colaborărilor cu vedete din România, pentru a deveni lider de piaţă.

În urmă cu exact un an, platforma digitală de fashion a celebrat inaugurarea noii destinaţii de shopping din România, aboutyou.ro.

Citește și: Gabriela Firea face noi acuzații: A fost un plan foarte bine pus la punct! S-au gandit la un plan diabolic

”Vedem mult potenţial de dezvoltare în perioada următoare şi ne propunem să devenim lideri de piaţă în rândul magazinelor online de fashion din România. Vom continua să ne adaptăm preferinţelor locale si vom extinde gama de produse, vom continua să îmbunătăţim calitatea serviciilor si a experientei de shopping, dar şi să inovăm cu noi evenimente locale şi colaborări”, a declarat Tarek Müller, co-fondator şi co-CEO al About You.

În ultimele 12 luni, compania şi-a extins oferta pentru piaţa românească, mărind considerabil numărul de branduri disponibile pe platforma locală, de la 600 la aproape 800.

Totodată, retailerul online de fashion anunţă că se concentrează mai mult pe canalele care încurajează comunicarea directă cu consumatorii.

About You îşi continuă expansiunea la nivel internaţional şi este prezent acum în 16 ţări europene.

Cu peste 27 milioane de utilizatori activi în fiecare lună, About You este una dintre cele mai mari platforme de fashion şi lifestyle din Europa. Compania a generat o cifră de afaceri de 742 de milioane de euro în 2019, ceea ce reprezintă un volum al operaţiunilor anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Fiind evaluată la peste un miliard de dolari americani, About You este primul unicorn din Hamburg.

About You GmbH a fost înfiinţată în 2014 ca subsidiară a Otto Group şi face acum parte din portofoliul grupului. Echipa de management include antreprenorii şi experţii în domeniul digital Tarek Müller şi Sebastian Betz, precum şi fostul strateg din cadrul Roland Berger, Hannes Wiese.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

NATIONAL

Magistrații din CSM sunt ÎNGROZIȚI de ce vrea să facă ministrul Cătălin Predoiu: Reproșează că instanțele, parchetele și CSM nu au fost consultate

Avatar

Publicat

in

De

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii anunţă, joi, că a luat act ”cu îngrijorare” de proiectele de modificare a legilor Justiţiei, puse în dezbatere publică de Ministerul Justiţiei, actele normative fiind realizate fără consultarea instanţeor, aprhetelor sau a CSM.

”Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act cu îngrijorare de proiectele de modificare a Legilor justiţiei astfel cum au fost puse în dezbatere publică de către Ministerul Justiţiei la data de 30 septembrie 2020. În acest context, Consiliul aduce la cunoştinţa opiniei publice că proiectele aflate în dezbatere au fost elaborate fără consultarea şi implicarea instanţelor judecătoreşti, parchetelor sau a Consiliului Superior al Magistraturii”, a transmis, joi, CSM, printr-un comunicat de presă.

DE INTERES

Citește și: Gabriela Firea face noi acuzații: A fost un plan foarte bine pus la punct! S-au gandit la un plan diabolic

Potrivit documentului, Consiliul Superior al Magistraturii ”susţine în mod ferm că orice viitoare reglementare în materie trebuie să conţină suficiente garanţii privind independenţa magistraţilor, separarea carierelor judecătorilor şi procurorilor şi asigurarea rolului constituţional al Consiliului”.

”Totodată, raportat la momentul punerii proiectelor în dezbatere publică, Consiliul Superior al Magistraturii dezaprobă ferm orice eventuală folosire a justiţiei în scop electoral. Consiliul asigură corpul profesional al magistraţilor că se va implica activ pentru apărarea independenţei justiţiei, prezervarea elementelor fundamentale ale statutului judecătorilor şi procurorilor şi funcţionarea instituţiilor din sistemul judiciar. Consiliul Superior al Magistraturii reaminteşte că numai prin garantarea independenţei justiţiei poate fi asigurată funcţionarea statului de drept în scopul protejării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţeanului”, a mai transmis instituţia.

Citește și: Nicușor Dan, despre procesele intentate Primăriei: Voi ieşi din incompatibilitate prin renunţarea la poziţia în asociaţie

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anuţat, miercuri seară, că ministerul pune în dezbatere publică legile Justiţiei şi invită toţi participanţii din sistem la o ”dezbatere temeinică”, aceasta urmând a se finaliza în 31 martie 2021.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend