Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Mircea Andrei despre situaţia PAM de dupa alegeri: “Mergem inainte, posibil intr-o alianţă ! “

Avatar

Publicat

in

Fara doar si poate, Partidul pentru Arges si Muscel al fostului senator Mircea Andrei a avut toate motivele sa intre in silenzio stampa imediat dupa alegerile din 5 iunie. Dupa o mobilizare in teritoriu exemplara, dupa achizitii de rasunet, dupa ce se  parea ca argeseanul a rezonat eficient si a imbratisat ireversibil ideea unui partid local, dar mai ales dupa un consum financiar cifrat la circa 1 milion de euro, ce explicatii mai poti da referitor  la modul in care au votat argesenii si care s-a reflectat dezastruos in procentele obtinute de PAM.

Ei bine, astazi, dupa aproape o saptamana de tacere, presedintele PAM, Mircea Andrei, a dat, pentru ziarul, nostru primele declaratii. ” Clar ca nu au fost rezultatele pe care le anticipam, este normal sa fim dezamagiti  si este firesc sa analizam la rece ceea ce s-a intamplat. Vom face aceasta analiza imediat dupa validarea tuturor mandatelor obtinute de reprezentantii Partidului pentru Arges si Muscel”, a declarat Mircea Andrei. Intrebat daca partidul va iesi de pe scena politica argeseana sau daca exista posibilitatea  de a se  desfiinta, fostul senator a fost ferm, tradandu-i spiritul de luptator: ” Nici gand de asa ceva ! Repet, vom face o analiza in urma careia vom decide cum vom ataca alegerile parlamentare din toamna. Noi, PAM-ul,  mergem inainte, posbil intr-o alianta cu un alt partid. Deci cei care isi fac griji in privinta noastra, sa stea linistiti. Fie vom avea candidati proprii pentru alegerile parlamentare, fie vom merge intr-o alianta cu un alt partid pentru a propune argesenilor cele mai potrivite persoane care sa ocupe functiile de senatori sau deputati”, a spus liderul PAM. Cat priveste soarta primarului din Curtea de Arges care si-a pierdut mandatul in urma alegerilor dar a obtinut un mandat de consilier PAM la care este decis sa renunte, Mircea Andrei spune ca a auzit ca Nicolae Diaconu ar renunta la mandatul de ales local din partea PAM. ” Nu pot sa va spun nimic pana ce domnul Diaconu nu isi oficializeaza presupusa intentie de a ne parasi”.

Publicitate

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend