Conecteaza-te cu noi

Mioveni

Mioveniul face sport – “Cupa Tineretului” 10 – 11 mai a.c

Publicat

in

      Amatorii de sport sunt chemaţi să participe la prima ediţie a unei competiţii de tenis cu piciorul ce se organizează în oraşul Mioveni.
                  “Cupa Tineretului”la tenis cu piciorul debutează pe 10 mai, competiţia fiind deschisă tuturor celor pasionaţi de acest sport.
Organizatorii: Primăria oraşului Mioveni,   C.S „ Dacia ” Mioveni 2012,  Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Argeş,  Asociaţia Judeţeană Sportul Pentru Toţi Argeş.

crossEvenimentul sportiv se va desfăşura în perioada 10-11 mai 2014,pe terenul sintetic al Scolii Gimnaziale „George Topârceanu”, din Mioveni.

                 La aceasta competiţie pot participa persoane cu vârstă de peste 15 ani, legitimaţi şi nelegitimaţi, masculin şi feminin.
Competiţia se va desfăşura conform regulamentului acestei discipline, ce va putea fi consultat în momentul înscrierii.
                  Înscrierile se fac până  vineri, 9 mai 2014,  ora 16.00,  la numerele  de telefon 0348.405.003 şi 0728.580.968.
Scopul acestui eveniment sportiv este cel de cultivare a pasiunii și dezvoltarea spiritului de echipă, a fair-play-ului și a mișcării în general, precum și îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Accident grav în Argeș – 6 persoane la Spital, printre care și 2 copii

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un grav accident rutier s-a produs pe DN 73, in localitatea Micești. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 64 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism, pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de electricitate.

În urma accidentului, atât conducătorul auto, cât și cei cinci pasageri din autovehicul (trei adulți și doi copii de 7, respectiv 11 ani) au fost răniți și transportați la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că șoferul nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

53 de elevi jandarmi au început practica la Jandarmeria Argeș

Publicat

in

De

Pentru 53 de elevi ai școlilor militare de subofițeri jandarmi a început astăzi, o nouă etapă în dezvoltarea lor profesională și anume stagiul de practică în unitățile operative ale Jandarmeriei Române.

Încă de la primele ore ale dimineții, cu emoții vizibile, tinerii s-au prezentat la sediul unității noastre. Primele activități au constat în prezentarea istoricului unității, misiunile curente ale jandarmeriei și activitățile pe care le vor desfășura pe parcursul a celor aproximativ două luni de zile.

În următoarele zile, tinerii elevi vor fi repartizați către structurile de ordine publică, unde vor face cunoștință cu tutorii profesionali de la care vor învăța în toată această perioadă.

La finalul stagiului de practică, elevii vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor fi transmise instituțiilor de învăţământ.

Le dorim acestora mult succes în cariera militară!

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend