Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

MINUNE ! În două zile s-a vindecat! Daniel Chițoiu iese din spital dar dă peste procurori

Publicat

in

Fostul ministru Daniel Chițoiu va fi externat, joi, din Spitalul Floreasca, el urmând să dea explicații în fața oamenilor legii cu privire la accidentul pe care l-ar fi provocat în județul Argeș, iar doi soți au murit în urma impactului . Externarea are loc la șapte zile de la internare și la două zile după ce secretarul general al ALDE fusese transferat dintr-o rezervă obișnuită la Secția de Reanimare a spitalului, părând că situația sa se agravează. Daniel Chițoiu a fost internat la Spitalul Floreasca pe 26 decembrie 2019, după ce fusese implicat într-un accident rutier în care au murit doi oameni. Pe 31 decembrie a fost mutat la Reanimare, iar pe 2 ianuarie este externat.

Tragicul accident a avut loc pe DN 7, în localitatea Zamfirești din județul Argeș, pe Dealul Negru, iar tot mai multe indicii confirmă că impactul dintre cele două mașini a fost provocat de Chițoiu, care a pătruns neregulamentar pe contrasens în timp ce vorbea la telefon. În accidentul de la Zamfirești, Daniel Chițoiu (52 de ani) se afla la volanul unui automobil Audi (singur în mașină), lovind frontal un Logan în care erau trei persoane. Un bărbat de 82 de ani (aflat la volanul Loganului) și o femeie de 73 de ani (aflată în dreapta șoferului) au murit, iar o femeie de 71 de ani (pe bancheta din spate) s-a ales cu răni serioase.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Evadare în Dealu Mare, Ediția a II-a, 26-27 iunie

Publicat

in

De

Ediția II- 12 crame, 4 trasee- Proximitate. Diversitate. Calitate.

Au mai rămas doar 3 zile în care îți poți achiziționa biletul la Evadare în Dealu Mare, dacă nu ai făcut-o deja.

Noi promitem:

Proximitate– drumul din București până la crame durează aproximativ o oră. Distanțele dintre cramele de pe fiecare traseu sunt de 15-20 minute, astfel încât vei petrece cea mai mare parte din zi la crame, nu pe drum.

Diversitate
Poți să-ți alegi, în fiecare zi de Evadare, unul dintre cele 4 trasee pregătite de gazde

  1. Traseu 1- Gramofon Wine, Dagon Clan, Domeniul Aristiței (New entry)
  2. Traseu 2- SERVE, Viile Metamorfosis, DAVINO(Classic)
  3. Traseu 3- Budureasca, APOGEUM, Licorna Winehouse (Classic with a modern twist)
  4. Traseu 4- The Iconic Estate, Aurelia Vișinescu Wines, Lacerta Winery (Treasures of the East)

Fiecare traseu conține crame foarte diferite ca filosofie și abordare pentru ca tu să te bucuri de o diversitate de gusturi și informații.

Calitate
Toate cramele participante aderă la cele mai inalte standarde de producție, recunoscute la nivel european. Cel puțin unul dintre vinurile care vor fi prezentate în cadrul evenimentului este premiat la concursuri internaționale.

Bilete

Întrucât este un eveniment cu și despre vin, recomandăm achiziționarea biletelor cu transport inclus.

Biletele pot fi achiziționate NUMAI până la data de 16 iunie și asigură accesul EXCLUSIV la cramele prevăzute în fiecare traseu, în intervalele orare prevăzute în programul de vizitare comunicat de către organizatori!

În siguranță

Sănătatea oaspeților și a angajaților rămâne pe primul loc, astfel încât se vor aplica toate măsurile legale de prevenire a COVID19.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

EXCLUSIV! Consilieri locali din Curtea de Argeș reclamați la ANI pentru incompatibilitate – PREFECTUL CONFIRMĂ

Publicat

in

De

Așa cum relatam în câteva articole precedente, asupra a 4 consilieri locali din Argeș planeaza suspiciuni temeinice de a fi incompatibili cu funcția deținută. Dacă la început de an , prin primărie circula un zvon potrivit căruia, există deja reclamații oficiale făcute dar neconfirmate de nimeni, zilele trecute, la interpelarea redactorilor PROFIT, prefectul de Argeș a confirmat informația. ” Da, exista reclamații pe numele persoanelor despre care vorbiți. Au fost făcute pe adresa Prefecturii, eu le-am primit dar, nefiind de competența noastră, le-am redirecționat oficial către Agenția Națională de Integritate, ANI. La prima vedere , este clar că domnii ………………………………………………………………………………………….

*** CONȚINUT RESTRICTIONAT , ACCESIBIL DOAR ABONAȚILOR ZIARULUI PROFIT ***

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend