Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila: Lucrurile dificile din sănătate care trenează poate de ani de zile nu se pot rezolva peste noapte

Publicat

in

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a transmis în mesajul de final de an că lucrurile dificile din sănătate care trenează poate de ani de zile nu se pot rezolva peste noapte, însă acesta promite că împreună cu toţi colegii vor face în aşa fel încât progresul să fie evident în anul ce vine.

„Dragi români, încheiem anul 2022 în sectorul de sănătate după ce am trecut la începutul acestui an de partea cea mai dificilă a pandemiei şi am reuşit să o ţinem sub control, am reuşit să facem în aşa fel încât să ţinem spitalele deschise şi lucrul poate cel puţin la fel de important este legat de faptul că investiţiile care trebuie făcute din Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă se află pe drumul cel bun.

Acum, la sfârşit de an, îmi doresc să putem în anul care vine să concretizăm toate aceste investiţii, îmi doresc foarte mult să puteţi avea din nou încredere în sistemul de sănătate, prin ceea ce facem noi la Ministerul Sănătăţii sau la instituţiile subordonate Ministerului, prin ceea ce fac profesioniştii din sistemul de sănătate. Cred că trebuie să fim solidari şi responsabili în acelaşi timp”, a transmis Alexandru Rafila, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

El le-a mulţumit colegilor din Guvern şi din coaliţie şi celor care au avut încredere în sistemul de sănătate.

„Vă mulţumesc tuturor celor care aţi avut încredere şi care aţi dat sprijinul. Vă mulţumesc şi celor care nu aţi făcut acest lucru, dar sper ca în viitor să aveţi argumente ca să puteţi să îl faceţi. Mulţumesc tuturor colegilor din Guvern şi din actuala coaliţie care au făcut posibil acest progres în domeniul sanitar”, a mai spus Rafila.

Ministrul Sănătăţii a adăugat că lucrurile dificile din acest sistem care trenează de ani buni nu pot fi rezolvate peste noapte, însă va depune eforturi pentru ca românii să îşi recapete încredere în sistemul de sănătate.

„Sigur că lucrurile dificile din sănătate care trenează poate de ani de zile nu se pot rezolva peste noapte. Vă promit că, împreună cu toţi colegii mei, vom face în aşa fel încât progresul să fie evident în anul ce vine şi, cum spuneam puţin mai devreme, să vă regăsiţi încrederea în sistemul de sănătate din România. Vă mulţumesc şi vă urez tuturor un an nou fericit. Să trecem cu bine de această criză, iar sănătatea cu siguranţă este unul dintre lucrurile cele mai importante pe care trebuie să le păstrăm sau să o redobândim atunci când suntem bolnavi. Vă mulţumesc”, a conchis Rafila, conform news.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Liga a treia spaniolă: Dragisa Gudelj, jucătorul Cordobei, a suferit un stop cardiac în timpul meciului, dar s-a recuperat rapid şi a cerut să continue jocul

Publicat

in

Dragisa Gudelj a suferit sâmbătă un stop cardiac, într-un meci al echipei sale, Cordoba, din Liga a treia spaniolă. Resuscitat de paramedici, el s-a ridicat de pe targă şi a cerut să reintre în joc, informează news.ro.

Jucătorul Cordobei, Dragisa Gudelj (25 de ani) s-a prăbuşit pe teren în minutul 11 al meciului din a treia ligă spaniolă, dintre Cordoba şi Racing Club Ferrol, fiind victimă a unui stop cardiac. Sub privirile îngrozite ale celorlalţi jucători, medicii au intervenit imediat pentru a-l resuscita pe fotbalist, apoi l-au pus pe targă pentru a fi transportat la ambulanţă.

Citeste mai mult

NATIONAL

Riscurile celebrității: Rihanna a chemat poliția după ce un bărbat a încercat să-i pătrundă în domiciliu să o ceară de soție

Publicat

in

Un bărbat a fost arestat după ce a călătorit peste 3.500 de kilometri pentru a încerca să o ceară în căsătorie pe Rihanna, în locuința ei din Beverly Hills, conform Mediafax.

Poliția a fost chemată joi la casa din Beverly Hills a Rihannei, după ce un bărbat a încercat să se strecoare în casă pentru a o cere în căsătorie.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend