Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ministrul de Externe al Marii Britanii consideră ‘revoltătoare’ atacurile din Arabia Saudită; nu este clar cine este responsabil

Publicat

in

Dominic Raab, ministrul de Externe al Marii Britanii, a condamnat luni atacurile ce au vizat instalații petroliere din Arabia Saudită, însă este necesară o investigație pentru a stabili cine este responsabil înainte de a răspunde la această acțiune, informează publicația The Guardian, potrivit Mediafax.

Atacul „a fost o încălcare voită a legislației internaționale”, a afirmat Raab, adăugând că Marea Britanie susține cu fermitate Arabia Saudită.

„În ceea ce privește cine este responsabil, imaginea nu este în totalitate clară”, a afirmat ministrul britanic.

„A fost un atac foarte grav asupra Arabiei Saudite și instalațiilor petroliere și are implicații pentru piața petrolieră globală”, a mai declarat Rabb.

Citește și: Cinci bărbaţi au fost asasinaţi într-un bar din statul mexican Tabasco

Șeful diplomației britanice a mai spus că „este o acțiune revoltătoare, foarte gravă, și trebuie să avem o reacție internațională clară și cât se poate de unită”.

Două instalaţii petroliere din Arabia Saudită au fost afectate de incendii în urma unor atacuri cu drone produse sâmbătă dimineaţă.

Un purtător de cuvânt al rebelilor huthi din Yemen, susţinuţi de Iran, a declarat că gruparea revendică atacurile.

Secretarul american de Stat, Mike Pompeo, a acuzat Iranul că s-ar afla în spatele atacurilor cu drone de sâmbătă dimineață din Arabia Saudită.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

ALERTĂ – Donald Trump cataloghează drept ORGANIZAȚIE TERORISTĂ unii protestari din SUA. Ce înseamnă ANTIFA

Publicat

in

De

Președintele SUA, Donald Trump, anunță că organizația ANTIFA, o parte a celor care protestează în aceste zile în SUA, vor fi considerați organizația teroristă. ”Guvernul Statelor Unite ale Americii vor desemna ANTIFA drept organizație teroristă”, a anunțat președintele Donald Trump pe Twitter.

Citește și: Se pregătește USL 2. Marele PLAN al Opoziției unite

Cei de la ANTIFA sunt protestatarii îmbrăcați în negru, care salută cu pumnul ridicat în aer. Ei sunt acuzați că au produs stricăciuni majore, incendii și violențe.

„Acest violențe sunt conduse de Antifa”, a declarat duminică consilierul pentru securitate națională, Robert O’Brien la CNN. „Au făcut-o la Seattle. Au făcut-o în Portland. Au făcut-o la Berkeley. Aceasta este o organizație distructivă a radicalilor – nici măcar nu știu dacă vrem să-i numim de stânga. Oricare ar fi, ei sunt „militanți care intră și ard orașele noastre și vom ajunge la conducerea ei. „

ANTIFA este o organizație internaționalistă care își are rădăcinile într-o ideologie nihilistă, teroristă și, desigur, o ideologie criminală. În ANTIFA, deși numele definește această organizație ca fiind anti-fascistă, întâlnim atât germenii violenței fasciste, cât și germenii violenței comuniste, unite într-un singur scop: distrugerea oricărei entități statale, ordini constituționale și distrugerea ordinii sociale.

ANTIFA reprezintă astăzi ceea ce acum mai bine de 100 de ani nihiliștii ruși sau cei germani reprezentau pentru libertatea constituțională, democrația socială și disciplina statală construită în lumea post westphaliană.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

LPF şi AFAN au elaborat un set de măsuri pentru cluburile din Liga 1 şi îşi propun să acţioneze împreună la îmbunătăţirea cadrului legislativ

Publicat

in

De

LPF şi AFAN au elaborat împreună un set de măsuri destinate cluburilor Ligii 1, recomandări pe care acestea urmează să le aibă în vedere la întocmirea procedurii interne de reluare a antrenamentelor în situaţia renunţării la cantonamentele în regim închis, se arată pe site-ul lpf.ro, potrivit news.ro.

“Ţinând cont de prevederile Ordinului comun numărul 601/971/2020, al Ministerului Sănătăţii, precum şi al Ministerul Tineretului şi Sporturilor, LPF şi AFAN au elaborat acest document pentru a ajuta cluburile pe perioada antrenamentelor colective, punând accent pe ideea de responsabilitate şi asumare personală a fiecărui participant la joc, pentru a putea duce la bun sfârşit competiţia.

Un consilier al lui Ludovic Orban a răbufnit după poza devenită virală pe internet: ‘Este ori o lucrătura securistă de 2 lei, ori trădare din interior

Astfel, odată îndeplinite toate aceste lucruri, LPF şi AFAN au convenit, pe cale de consecinţă, că şi încasarea tuturor sumelor de bani din drepturile TV ar permite celor două foruri să se apropie şi mai mult de implementarea unor garanţii pentru plata remuneraţiilor jucătorilor, precum şi pentru realizarea unui sistem de control financiar adecvat”, menţionează Liga.

Documentul oferă cluburilor membre un set minim de recomandări ce urmează să fie integrate în procedura internă, cluburile fiind libere să adauge orice alte prevederi proprii, fără, însă, a deroga de la setul minim de recomandări ale LPF şi AFAN.

“Liga Profesionistă de Fotbal şi AFAN îşi propun să acţioneze împreună, ca parteneri de bună credinţă, la îmbunătăţirea cadrului legislativ national”, adaugă lpf.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend