Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Miniştri, europarlamentari şi alte personalităţi judeţene şi naţionale, la aniversarea a 30 de ani a Consiliului Judeţean Sălaj

Publicat

in

Printre invitaţi s-au numărat europarlamentarii Corina Creţu, Dacian Cioloş şi Daniel Buda, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, secretarul de stat Raed Arafat (DSU), procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Crin Bologa, inspectorul general al Jandarmeriei Române, Alin Mastan, şeful Cancelariei primului-ministru, Mircea Abrudean, Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, ÎPS Andrei Andreicuţ şi PS Virgil Bercea, episcop greco-catolic de Oradea.
În cadrul evenimentului desfăşurat la Casa de Cultură din Zalău, preşedintele CJ Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, i-a acordat o diplomă de excelenţă fostului preşedinte Tiberiu Marc, care a ocupat această funcţie timp de 16 ani, în perioada 2004 – 2020.

„Vom fi acel roi de albine foarte bine organizat, foarte practic, care vom administra aceste locuri, aşa cum se cuvine, pentru bucuria tuturor. Succesul va fi de partea noastră, pentru că suntem încrezători, pentru că suntem devotaţi acestei misiuni nobile pe care o avem de a administra aceste teritorii şi cu siguranţă că vom fi judeţul care îşi respectă istoria, care îşi respectă prezentul şi, mai ales, îşi va administra viitorul pentru a fi parte integrantă din România Mare”, a declarat Dinu Iancu Sălăjanu, la conferinţa de presă organizată la finalul galei.

Prezent la evenimentul de sâmbătă, ministrul de Interne, Lucian Bode, a precizat la rândul său, în alocuţiunea susţinută în cadrul galei, că în istoria sa de 30 de ani, Consiliul Judeţean Sălaj a fost un actor instituţional fundamental care a promovat puternic proiectele care au pus în valoare judeţul Sălaj.

„Avem un judeţ cu un potenţial extraordinar, cu o istorie bogată şi cu o moştenire culturală care ne individualizează puternic în regiune. Contează mult abordarea şi viziunea de dezvoltare pentru a valorifica tot acest potenţial la maxim. Am încredere în actuala echipă de la Consiliul Judeţean – în frunte cu Dinu Iancu Sălăjanu – care are capacitatea să implementeze proiecte de dezvoltare, care ne pot aduce statutul mult dorit – cel al unui judeţ care contează şi dă tonul în zona de Nord Vest, alături de alte judeţe din regiune cu profile puternice”, a afirmat Bode.

La aniversarea a 30 de ani de la reînfiinţare, Consiliul Judeţean Sălaj şi a deschis porţile pentru publicul larg încă de joi, în curtea instituţiei fiind organizate standuri cu replici ale echipamentului roman de luptă şi tururi în realitatea virtuală, registre de stare civilă din secolul al XIX-lea, porturi tradiţionale sălăjene, jocuri de cultură generală şi acţiuni de promovare a unor meşteri locali.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Mireasa lui SIEmion

Publicat

in

De

Ia ti Ilinco ziua buna, de la tata de la muma! Ilinca Munteanu este fericita aleasa a “viitorului presedinte” al Romaniei si al partidului care va avea nu i asa “70% din voturi in 2024”!

Domnisoara Munteanu are doar 22 de ani si lucreaza deja in Parlamentul Romaniei, fireste la grupul AUR!

Asa cum ne a promis domnu SIEMION, si a dat examenele, in speta la facultatea de drept si a si absolvit!

Printre picaturi si postarile de pe social media pentru viitorul sot, se ocupa si cu organizarea nuntii la intalnirile cu Adina Patru Wedding Planner, in timp ce mirele salveaza Romania!

S a dat inel, s a nins, s a tot, vorba lui Dem Radulescu!

content-image

content-image

content-image

content-image

de Dana Budeanu pentru Verdict App

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Olaf Scholz, mesaj de forță către europeni: ‘Toți împreună suntem foarte, foarte bine pregătiți pentru provocarea dificilă legată de importurile de combustibili din Rusia’

Publicat

in

De

Cancelarul german Olaf Scholz a declarat că Europa trebuie să-şi accelereze eforturile de a-şi reduce dependenţa de importurile de combustibili din Rusia, în contextul celei mai recente crize.

Toţi împreună suntem foarte, foarte bine pregătiţi pentru provocarea dificilă legată de importurile de combustibili din Rusia„, le-a spus jurnaliştilor oficialul în a doua zi a reuniunii liderilor UE de la Bruxelles, transmite Reuters.

Acesta este motivul pentru care la început blocul comunitar nu a impus doar sancţiuni contra cărbunelui şi petrolului rusesc, ci a lucrat la ajustarea infrastructurii, astfel încât statele europene să poată importa gaze şi din alte ţări, a adăugat Scholz.

El a declarat: „Acesta este un efort pe care trebuie să-l accelerăm şi să-l extindem acum – şi, desigur, este legat de dificultăţi majore, dar ne sprijin unii pe alţii„.

Invadarea Ucrainei de către Rusia a şocat Germania şi pe aliaţii săi din Uniunea Europeană care au decis să adopte o transformare radicală a politicii energetice, astfel încât blocul comunitar să îşi reducă dependenţa de importurile de combustibili fosili din Rusia.

Vezi și:

Olaf Scholz s-a ‘supărat’ pe Vladimir Putin! Discuții cu Țările de Jos și alți parteneri europeni pentru a întări forțele de artilerie ale Ucrainei

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend