Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ministerul Sanatatii anchetează la Câmpulung moartea tînărului Liviu Bulugea

Avatar

Publicat

in

Ministerul Sănătății a cerut anchetă la Câmpulung  după moartea lui Liviu Bulugea, tânărul de 27 de ani care și-a pierdut viața așteptând să afle de ce boală suferă.  Liviu a fost înmormântat ieri la Valea Mare Pravăţ, iar Ministerul Sănătății a cerut o anchetă la Câmpulung după ce doar presa a scos la iveală tragedia tânărului.

Astăzi o echipa e Ministerului Sanatatii a ajuns la Campulung Muscel si a inceput verificarile situatiei medicale ale tanarului muscelean. ” Nu va putem da deocamdata date. Impreuna cu medicii de aici vom incerca sa aflam daca aceasta situatie regretabila putea fi evitata si daca da, cei responsabili ar trebui sa plateasca “, a declarata unul din cei trei emisari ai Ministerului Sanatatii.

La inmormantarea de ieri, durerea a fost sfâșietoare pentru bunica ce l-a crescut încă de la 3 ani de când mama l-a abandonat și care,acum, s-a văzut nevoită să îl înmormânteze. Cea care i-a dat viață, a venit și ea la groapa fiului. liviu bulugeaLiviu Bulugea se plângea de dureri puternice de cap și amețeli așa că a mers la medic și a cerut să afle de ce anume suferă, iar doctorul i-a dat o trimitere pentru un RMN dar a fost programat peste 3 luni, nefiind considerat o urgență. Tânărul a murit cu o zi înainte de a face investigația. “Acum îl duc la groapă pentru că nu le-a păsat,nu a fost urgență pentru doctori. Se plângea că îl doare capul și ei l-au tratat de răceală și spun că a murit de pneumonie dar copilul este negru tot. I-a plesnit ceva la cap dar cine să ne facă dreptate? Dreptatea nu există!”, a spus Adrian Bulugea, tatăl tânărului .

Ministerul Sănătății a cerut o anchetă la Câmpulung după ce presa a scos la iveală tragedia tânărului. În județul Argeș nu se poate face RMN în niciun spital de stat, ci la două clinici private care au contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Listele de așteptare sunt foarte lungi și au prioritate pacienții care au nevoie urgentă de diagnostic. Medicii au considerat,însă, că Liviu Bulugea nu intra în această categorie deși suferise un accident rutier și fusese în comă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Avatar

    marinica

    16 martie 2015 la 17:09

    Doctorii din acest spital campulung, va spun ca nu isi dau interesul fata de bolnavi,eu personal eram mort de 2 ori daca nu ma duceam la bucuresti de urgenta cu masina personala,uita-tiva sa vedeti cum trateaza oamnenii la urgente, nu le fac analizi nimic, la fac din capul lor le pun la perfuzii si le dau drumul acasa

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Marcel Ciolacu: Când ai de gând să prezinți public bugetul României?! Dacă nu aduce austeritatea, de ce îl țineți ascuns?

Avatar

Publicat

in

De

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că noul premier al României va fi de la PSD și acuză PSD că pregătește măsuri de austeritate, motiv pentru care vrea să țină ascuns bugetul pe 2020.

„Să rămână scris! Orban, 24 octombrie 2020: “Premierul e desemnat de partidul care câștigă alegerile.”

Așa este! Iar premierul va fi de la PSD!

În schimb, PNL va rămâne cu traseiștii, impostorii și penalii, Ludovic!

Și, totuși… când ai de gând să prezinți public bugetul României?! Dacă nu aduce #austeritatea, de ce îl țineți ascuns?!

#noulPSD #votezicasatesalvezi #masuripentruoameni”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Vezi și:Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Mega-veste! Cu cet va crește valoarea tichetului de masă

Avatar

Publicat

in

De

Începând cu luna octombrie, valoarea tichetului de masă crește, nu însă și cea a tichetului de creșă. Noile valori sunt valabile pentru semesrul al doilea al anului 2020 și apar în două acte normative publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, prin Ordinul Ministerului Muncii 1.452/2020, valoarea tichetului de masă se majorează cu UN LEU, de la 20 la 20,01 lei, în timp ce e Ordinul Ministerului Muncii 1.352/2020 precizează că valoarea tichetului de creșă rămâne la 470 de lei.

Ultima dată, valoarea ambelor tipuri de tichete a crescut în aprilie 2020 – cel pentru masă de la 15,18 la 20 de lei, iar cel pentru creșă de la 460 la 470 de lei.

Potrivit Legii 165/2018, tichetele de masă sunt bilete de valoare pe care angajatorul le poate acorda lunar salariaților, ca alocație de hrană. Acestea se folosesc numai pentru achitarea mesei sau pentru achiziționarea de produse alimentare. Valoarea de 20,01 lei este una maximă, astfel că tichetele pot avea orice valoare sub acest prag.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend