Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Mingea lui Dobrin este de astazi in catalogul unei cunoscute case de licitatii VEZI LA CE PRET

Avatar

Publicat

in

Incepand de astazi o minge de fotbal semnată de toate vedetele Realului pe care marele Nicolae Dobrin a primit-o cadou în 2005, de ziua sa, de la Florentino Perez, preşedintele gigantului din Madrid, a fost  scoasă la licitaţie pentru o suma de pornire cuprinsa intre 5000 si 7.000 de euro. Valorosul obiect este deja listat in catalogul pe luna noiembrie al cunoscutei Case de Licitatii Grimberg din Bucuresti. Mingea i-a aparţinut regretatului Nicolae Dobrin, care a primit-o de ziua lui, în 2005, de la preşedintele echipei spaniole, Florentino Perez. Obiectul a fost scos la licitaţie de Casa de Cultură Bascov, în cadrul campaniei „Apa trece, omenia rămâne“, acţiune de ajutorare a sinistraţilor din comuna argeşeană Bascov, grav afectată de inundaţii. Bascov este localitatea în care Nicolae Dobrin s-a născut, în 1947. Balonul, care cuprinde semnăturile lui Luis Figo, Raul şi Ronaldo, printre alţii, a fost donat de soţia fotbalistului, Gica Dobrin, Casei de Cultură Bascov, după moartea acestuia, în 2007. Acum, obiectul va fi vândut prin Casa de licitaţii Grimberg. Cei interesaţi de achiziţionarea obiectului de colecţie pot participa la licitaţia care va avea loc pe data de 26 noiembrie, la ora 19:30, la sediul casei de licitaţii, de pe strada Postelnicului, nr. 12. Preţul de pornire al licitaţiei este de 5.000 de euro, dar patronul casei de licitaţii, Ştefan Grimberg, se aşteaptă ca balonul să fie cumpărat pentru o sumă de până la 10.000 de euro. Dobrin a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti români din istorie. Născut în 1947, acesta a evoluat pentru FC Argeş în cea mai bună perioadă din istoria clubului (1959-1981), reuşind să obţină două titluri de campion al României cu echipa piteşteană (1972 şi 1979). În ediţia 1972-1973 a Cupei Campionilor Europeni, echipa lui Dobrin întâlnea Real Madrid, echipă la care evoluau jucători ca Santillana, Amancio şi Aguillar. Deşi FC Argeş a fost eliminată cu scorul general de 3-4, Dobrin înscria un gol în meciul câştigat acasă de argeşeni cu 2-1 şi era remarcat de legendarul preşedinte al madrilenilor, Santiago Bernabeu. Acesta a făcut o ofertă de 2 milioane de dolari (sumă imensă pentru acele vremuri) pentru a-l transfera pe Nicolae Dobrin, însă se izbea de refuzul regimului comunist din România. Totuşi, Nicolae Dobrin a rămas un apropiat al clubului Real Madrid, fiind deseori invitat să joace în partide caritabile.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nelu Tătaru: Nu e conducere militară, nu există aşa ceva

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat ce se întâmplă cu DSP Bucureşti, după ce mai multe televiziuni și chiar agenții de presă au anunțat că va fi preluată de o conducere militară. 

„Nu e conducere militară, nu există aşa ceva. Ionel Oprea este secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi pensionar militar. Nu facem ca la Suceava, unde am trimis conducere militară. Coordonarea DSP-urilor era la Horaţiu Moldovan. Am scos de acolo DSP Bucureşti, cel mai mare DSP din ţară, şi l-am pus coordonator pe Ionel Oprea. Acolo sunt 250 de oameni, plus 90 detaşaţi, care trebuie puşi la treabă. Şi directorul de la Direcţia Asistenţă Medicală, dr. Nica, se va ocupa şi el efectiv. El face evaluarea, care este în curs.

Publicitate

Am trecut DSP Bucureşti în atribuţiile domnului secretar de stat Oprea. Acolo erau probleme mari, a fost şi acel focar de COVID, laboratoarele care făceau teste nu erau plătite. Va continua evaluarea! Rămâne conducerea actuală, dar sub conducerea dlui secretar de stat Ionel Oprea„, a declarat Nelu Tătaru în exclusivitate pentru DC NEWS.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Decizie radicală luată de luptătorul K1 Cătălin Moroşanu! Pentru ce funcție candidează

Avatar

Publicat

in

De

Cătălin Moroşanu a precizat că va intra în competiţia electorală pentru Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi la rugămintea preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL, senatorul George Stângă, de care îl leagă o prietenie de pe vremea când amândoi făceau parte din structurile centrale de conducere ale tineretului liberal.

Cătălin Moroşanu, originar din Iaşi, a precizat că încă este consilier judeţean din partea PNL la Iaşi, dar în cel mai scurt timp va avea un nou act de identitate cu mutaţie în Galaţi, oraş în care urmează în prezent cursurile pentru un master în geopolitică la Universitatea Dunărea de Jos.

Publicitate

Acesta a mai spus că a ales să candideze pentru un mandat de consilier judeţean la CJ Galaţi, pentru că la CJ Iaşi nu a găsit sprijinul necesar implementării proiectului său de suflet- dezvoltarea sportului de masă la nivel judeţean.

„Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi. Eu am făcut performanţă pentru România, cred că am reprezentat tricolorul la cel mai înalt nivel şi consider, cu performanţa mea, cu experienţa mea, că pot veni în Galaţi să fac acelaşi lucru. Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean. E foarte important să explicăm părinţilor că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă ştie ce înseamnă concurenţa, înfrângerea, victoria şi uite aşa reuşim să creştem o naţie puternică şi competitivă de la vârstă fragedă”, a spus Cătălin Moroşanu.

Cătălin Moroşau are 36 de ani, s-a născut la Cotnari (Iaşi), este absolvent al Faculăţii de Drept şi este membru PNL din 2012, aflându-se la al doilea mandat de consilier judeţean din partea PNL Iaşi. Totodată, Cătălin Moroşanu este în prezent vicepreşedinte al PNL Iaşi, prim-vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal şi secretar general regional pe NE Moldovei în cadrul Biroului Executiv al PNL.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend