Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Militarii români din Afganistan, vot masiv contra PSD ! VEZI CUM AU VOTAT MILITARII ROMÂNI

Avatar

Publicat

in

Rezultate care arată faptul că militarii români care luptă pe front, în Afganistan, nu au  deloc încredere în cele două partide de guvernământ. Neîncrederea este aproape totală.

Grosul voturilor au mers spre USR-PLUS (310), urmat de PNL (136). Cele două grupări politice au luat peste 57% din voturi.

Rezultate în Afganistan

* USR-PLUS …… 310 voturi
* PNL …………… 136
* Pro România …. 93
* PSD …………….. 49
* PMP …………….. 28
* ALDE ……………. 23
* PRU ……………… 19
* UDMR …………….. 7

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

SCHIMBARE la PREFECTURA ARGEȘ – SUBPREFECTUL CÂRSTEA se REÎNTOARCE LA BUCUREȘTI – Ce spune Emanuel Soare

Avatar

Publicat

in

De

Premierul Orban a decisa aseară, în cadrul ședinței de Guvern, ca subprefectul de Argeș, Cîrstea Corneliu, să revină la Prefectura București, adica acolo de unde fusese detașat in Argeș pe perioada candidaturii lui Emanuel Soare la CJ Argeș. Decizia lul Ludovic Orban pare a avea la baza eficienta lui Cîrstea in lupta impotriva COVID în Arges. Asta în timp ce la București, prefectul spunea că e la cumpărături și nu știe cifrele exacte de infectare, iar în locului lui a venit apoi polițistul Traian Berbeceanu, cu zero experiență în administrația publică. În acest timp, fostul subprefect al Capitalei, Corneliu Cîrstea, trimis din București la Pitești, este unul dintre cei care au aplicat măsurile energic și corect în Argeș.

“Îi mulțumesc domnului Cîrstea Cornel pentru excelenta colaborare și pentru sprijinul acordat în perioada în care a exercitat funcția de subprefect al Instituției Prefectului Argeș. Este unul dintre profesioniștii administrației publice și mă bucur că am avut oportunitatea de a lucra cu dumnealui, fie și pentru o scurtă perioadă de timp. Îi doresc mult succes și putere de muncă la Instituția Prefectului București unde, în calitate de subprefect, va aduce o contribuție substanțială la gestionarea situației epidemiologice și administrative”, a declarat prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alexandru Rafila trage un nou semnal de alarmă: Carantinarea este singura soluție

Avatar

Publicat

in

De

Alexandru Rafila trage semnalul de alarmă. Reprezentantul României la OMS spune că măsura carantinării va fi necesară pentru a stopa răspândirea visursului ucigaş. 

“Din păcate, când lucrurile ajung la o anumită intensitate și la un anumit nivel al transmiterii și este pusă în pericol capacitatea de primire a persoanelor în sistemul spitalicesc, într-adevăr (n.r. – carantinarea), este singura soluție”, a declarat Alexandru Rafila la Digi24.

Pe de altă parte, preşedintele Iohannis susţine că în România nu este nevoie de un lockdown, iar în ţara noastră pandemia a fost gestionată bine.

”Vedeți că aflăm de la buletinele de știri că la noi pandemia este în extindere, dar în realitate pandemia a fost gestionată la noi bine.

Noi nu ne dorim să luăm măsuri drastice. De aceea le spun de fiecare dată și autorităților și românilor că trebuie să facem tot ce este posibil pentru combaterea acestei epidemii, prin distanțare, prin mască.

Deocamdată, situația nu ne duce la carantină sau lockdown.” a declarat Klaus Iohannis, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Palatul Cotroceni.

Vezi și:

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi informații! Când încetează plata pensiei

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend