Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mike Tyson şi Will Smith, în seria Rechinii uriaşi din 17 august la Discovery Channel

Avatar

Publicat

in

Cu peste 20 de ore de conţinut, difuzat pe parcursul unei întregi săptămâni, Shark Week 2020 va prezenta poveşti incredibile despre rechini.

Programul săptămânii

Publicitate

“Rechinii uriaşi” (luni, 17 august, ora 24.00) – Seria „Air Jaws” aniversează 20 de ani, o ocazie specială de a plonja în adâncul oceanului şi de a ne apropia cât mai mult de unul dintre cei mai periculoşi prădători din lume, explorând viaţa secretă pe care o duce în adâncuri.

“Bear Grylls printre rechini” (marţi, 18 august, ora 24.00) – Bear Grylls a supravieţuit în cele mai extreme medii posibile. Dar ce se întâmplă când se ia la întrecere cu rechinii, acolo unde aceştia au avantajul de a fi în mediul lor?

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

“Phelps contra rechinilor” (miercuri, 19 august, ora 24.00) – Rechinii sunt cei mai rapizi prădători de pe glob. Deci ce se va întâmpla când unul va concura în cursa supremă, contra lui Michael Phelps, cel mai rapid înotător uman din lume?

“De 30 de ani printre rechini” (joi, 20 august, ora 24.00) – Supravieţuitori scăpaţi ca prin urechile acului, atacuri mortale şi imagini subacvatice captivante, având ca invitaţi mai multe nume celebre.

“Pradă pentru rechin”i (vineri, 21 august, ora 24.00) – Pericolul pândeşte în adâncurile Oceanului Pacific. O femeie care înota e atacată brusc de un mare rechin alb, iar un rechin-tigru atacă un bărbat ieşit la pescuit cu harponul.

“Tyson şi rechinii” (sâmbătă, 22 august, ora 24.00) – Legendarul boxer se va confrunta direct cu unii dintre cei mai mari prădători ai oceanelor, inclusiv rechinul negru de recif.

“Will Smith: Printre rechini (duminică, 23 august, ora 24:00) – Will Smith va înfrunta ape pline de rechini ca să-şi învingă spaima de ocean şi de prădători.

Discovery Channel continuă să lucreze cu cei mai apreciaţi biologi marini şi instituţii ştiinţifice de top din lume pentru a descoperi noi tehnologii inovatoare de cercetare a rechinilor şi perspective solide cu privire la comportamentul şi viaţa speciilor unice de rechini.

Urmărind Shark Week, telespectatorii vor avea şansa de a vizita Noua Zeelandă, Australia şi Africa de Sud pentru a vedea cum carantina globală şi activitatea umană redusă pe mări au oferit rechinilor posibilitatea de a „revendica” oceanele.

Anul acesta, Oceana şi Discovery continuă să colaboreze pentru a proteja rechinii ameninţaţi de comerţul cu înotătoare de rechini (73 de milioane de rechini sunt afectaţi în fiecare an). Lupta împotriva acestei practici brutale este susţinută de Discovery şi alţi parteneri ai Shark Week, care creează conţinut pentru a-şi educa fanii cu privire la motivul pentru care oceanele au nevoie de rechini. Campaniile Oceana luptă pentru aprobarea Actului de Eliminare a Comerţului cu Înotătoare de Rechini din 2019.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Senatorul Cseke Attila: ‘UDMR Bihor a devenit a doua forţă politică în judeţ’

Avatar

Publicat

in

De

Senatorul Cseke Attila, liderul UDMR Bihor, a declarat luni că formaţiunea sa a devenit a doua forţă politică în judeţ, în condiţiile în care din totalul celor 35 de mandate în Consiliul Judeţean, 22 sunt ale PNL, iar câte 6 au fost obţinute de UDMR şi PSD, potrivit Agerpres.

“Avem 21 de primari aleşi în judeţ din partea UDMR. Am avut 23. Am pierdut trei localităţi în care nu am reuşit să câştigăm mandatul la o diferenţă foarte mică de voturi: în municipiul Marghita, la 170 de voturi, la Chişlaz, la 26 de voturi şi în Cetariu, la 40 de voturi. Din cele trei, în două comunitatea maghiară este în minoritate. Am câştigat, în schimb, la Sâniob, cu peste o sută de voturi în faţa candidatului PNL. La Oradea, am reuşit să ne menţinem pe acelaşi număr de consilieri ca şi în mandatul actual, patru consilieri, iar la Consiliul Judeţean vom avea tot şase consilieri”, a declarat luni, în conferinţă de presă, preşedintele UDMR Bihor.

Publicitate

Citește și: Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’

Senatorul a candidat din partea UDMR pentru funcţia de primar al Municipiului Oradea, funcţie câştigată de liberalul Florin Birta, cu 70,13% din voturi. Cseke a ieşit pe locul doi în preferinţele electorilor, cu 7.795 voturi, 11,4%, însă a reuşit să strângă mai multe voturi decât lista de consilieri.

“Îi dorim succes noului primar. Aşa cum am mai spus, tot programul nostru electoral, ‘Echilibru sănătos’, cu cele 50 de proiecte prezentate, este public şi pus la dispoziţia oraşului”, a precizat Cseke.

Alături de el, în conferinţa de presă, candidatul pentru conducerea CJ Bihor, Szabo Jozsef, a declarat că, la cei 40 de ani, se simte mândru şi este onorat pentru faptul de a fi reprezentat organizaţia în alegerile locale, iar rezultatul de pe locul doi, după Ilie Bolojan, înseamnă un succes pentru el.

Preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, a subliniat că maghiarii din judeţ preferă să îşi dea voturile formaţiunii sale, şi nu către Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT).

“UDMR a câştigat peste 80 la sută din voturile comunităţii maghiare. Aşa cum comunitatea majoritară românească are o formaţiune politică dominantă, comunitatea maghiară este reprezentată dominant de UDMR. Oamenii au ales originalele: PNL şi nu copia lui, USR; PSD şi nu copia lui, Pro România, respectiv UDMR şi nu copia sa, PPMT”, a subliniat Szabo Odon.

Rezultatele finale ale alegerilor din judeţ nu s-au publicat încă, însă UDMR a avut liste complete în 64 de unităţi administrativ-teritoarle, astfel încât reprezentanţii Uniunii speră că va fi obţinut un număr mai mare de consilieri locali decât în mandatul actual, respectiv 280.

În UDMR Bihor se află şi câţiva dintre cei mai longevivi primari din judeţ: Batori Geza, în comuna Borş, primar neîntrerupt din anul 1990; Balazsi Jozsef, în comuna Şimian, din anul 1992 primar; Torok Laszlo, primarul municipiului Salonta la al patrulea mandat şi Sorban Levente, în Lugaşu de Jos, la al patrulea mandat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Clotilde Armand a chemat Poliția: Acuză că PSD a ascuns procese verbale necompletate ca să fraudeze alegerile

Avatar

Publicat

in

De

Candidata USR PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a chemat poliția la Biroul Electoral. Ea acuză o tentativă de fraudă electorală.

„Iată ce avem în sediul Direcției de Salubrizare și Investiții situat în Complexul din piața Mureș, un etaj deasupra Biroului Electoral de Sector. Procese verbale necompletate! Așa pregăteau frauda. Și-a făcut apariția pe aici și directorul ADP S1 și nu știu ce caută el la BES. O să ne lămurească Poliția”, scrie, pe Facebook, Clotilde Armand.

Publicitate

Citește și: Cristian Piedone condamnat în dosarul Colectiv, un nou mandat de primar: ‘Judecata poporului a decis!’

Ea acuză, totodată, că Dan Turorache a folosit o instituție a primăriei și a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare.

„Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției”, mai arată Armand.

Citește și: Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’ .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend