Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Mihai Petre dansează cu elevii din Argeş – VEZI LA CE ŞCOALĂ VINE VEDETA

Publicat

in

Cunoscutul dansator Mihai Petre merge la şcoală ! Nu pentru a lua lecţii ci pentru a da lecţii de dans elevilor argeşeni. Acesta va fi prezent mâine, 2 octombrie, la ora 11:00 la Şcoala Genreală nr. 19 – Matei Basarab din Piteşti pentru a explica celor mici, în paşi de dans, importanţa mişcării pentru o viaţă săsnătoasă. Mihai Petre îi va învăţa pe cei mici paşi de dans care vor fi reuniţi într-o coregrafie spectaculoasă.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ne facem de rușine în străinătate! Apelul președintelui maghiar către autoritățile române.

Publicat

in

Ungaria face apel la România și Ucraina pentru a opri poluarea râurilor comune. De exemplu, pe Tisa și Someș intră în Ungaria o mulțime de gunoaie și sticle de plastic, potrivit celor spuse de președintele Ungariei într-o scrisoare deschisă către omologii săi român și ucrainean.

Președintele maghiar, Janos Ader, a declarat că datorită mulțimi de deșeuri adunate, autoritățile maghiare nu pot curăța toate gunoaiele aduse de umflarea râurilor ca urmare a ploilor de săptămâna trecută: “Nu mai putem gestiona grămada de gunoi care vine în cantități de neoprit. Poluarea Tisei reprezintă o amenințare de durată pentru ecosistemul fragil al râului”, arată Ader în scrisoarea publicată pe siteul președinției, dar adresată direct președinților Klaus Iohannis și Volodymyr Zelenskiy.

Sursa: Reuters, Președinția Ungariei

Recomandarea noastră este ca autoritățile din România să răspundă în cel mai scurt timp și să ofere ajutor pentru ca această problemă să se rezolve. E jenant ceea ce se întâmplă, e nevoie de mai multă responsabilitate și respect față de cei din jurul nostru.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu: ‘Este unica soluție, soluție liberala, prin care putem garanta bunăstare pentru toți românii’

Publicat

in

De

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a ieșit cu o postare pe Facebook în care precizează că Institutul Național de Statistică a revizuit în creștere de la 0,9% la 2% contribuția investițiilor la creșterea economică din trimestrul I 2020.

Potrivit acestuia, investiţiile au avut o contribuţie record de 74% la avansul economiei în T1 cu 2,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„INS confirmă contribuţia masivă a investiţiilor la creşterea economică din trimestrul I 2020. INS a revizuit în sus contribuţia investiţiilor la creşterea economică din trimestrul I 2020 de la 0,9% la 2%. Creşterea economică în primul trimestru 2020 a fost de 2,7% (investiţiile au contribuit 74% – contribuţie record). Planul de relansare a economiei este concentrat pe investiţii. Este unica soluţie, soluţie liberala, prin care putem garanta bunăstare pentru toţi românii în viitor”, a subliniat Cîţu.

Potrivit datelor INS publicate marţi, Produsul Intern Brut al României în primele trei luni ale anului a fost, în termeni reali, mai mare cu 0,3%, comparativ cu trimestrul IV din 2019, iar faţă de acelaşi trimestru din anul 2019 a înregistrat o creştere cu 2,4% pe seria brută şi cu 2,7% pe seria ajustată sezonier.

„Din punctul de vedere al utilizării PIB, modificări semnificative ale contribuţiei la creşterea PIB, între cele două estimări, au înregistrat: cheltuiala pentru consumul final individual şi colectiv al administraţiilor publice, de la +0,2% la +1,0%, ca urmare a creşterii volumului lor de activitate de la 100,9% la 105,0%; formarea brută de capital fix, de la +0,9% la +2,0%, ca urmare a modificării volumului său de activitate de la 105,9% la 113,1%; exportul net, de la -3,2% la -2,2%”, se arată în comunicatul INS.

Citește și:

Bombă: Serviciile sfidează starea de alertă! Singurul restaurant deschis e al SIE

EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend