Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Mihai Georgescu sare la gâtul politicienilor: ‘Nu îi interesează viața noastră. Îi interesează strict viața politică, indiferent de formațiunea politică’

Avatar

Publicat

in

 Solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu, a declarat, vineri seara, la Gândul Live, că  ”Atunci când ești o țară, ai nevoie de un mesaj emoționant care să te monteze, nu să stai în casă, ci să îți spună că viitorul va fi frumos”.

De ce ar trebui să fie politicienii mai buni în perioada asta?

”Ei au viața lor de politicieni. Nu îi interesează viața noastră. Îi interesează strict viața politică, indiferent de formațiunea politică. Atunci când ești o țară, ai nevoie de un mesaj emoționant care să te monteze, nu să stai în casă, ci să îți spună că viitorul va fi frumos. De asta avem nevoie în această perioadă”, a spus solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu.

”Despre gusturile publicului”

”Dacă artiștii livrează opere valoroase, oamenii vor accepta. Povestea este că dacă sunt foarte mulți oameni care nu au niciun fel de valoare, dispar reperele. Nu mai știm cum să spunem maestre, pe cine să admirăm”, a spus artistul despre regresul cultural care marchează perioada.

Artistul a subliniat că cei trei piloni ai societății românești rămân, în continuare, medicina, educația și sănătatea. În același timp, solistul a scos în evidență și rolul spiritualității în viețile noastre.

”Eu cred în continuare în aceste trei mari lumini ale societății românești: medicina, educația și sănătatea. Cea de-a patra lumină, fără de care nu se poate, este spiritualitatea. De orice fel. Nu contează că ești catolic sau ortodox. Nu putem merge ca la război, unii împotriva celorlalți. Până la urmă e vorba de bunătate. Dacă noi înșine nu ne putem transforma, măcar să nu îi inrăim și pe cei de lângă noi, a spus Mihai Georgescu, notează gândul.ro

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Virgil Guran: ‘Se va încheia conflictul din Coaliție. Deși noi am dovedit că am putut guverna singuri’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul senatorilor PNL  Virgil Guran crede că lucrurile se vor rezolva și că Executivul va continua să lucreze la rezolvarea problemelor reale ale românilor: criza economică și cea medicală. EL a comentat și declarația șefei Senatului, care a spus că Guvernul Năstase a fost cel mai performant pe care l-a avut România.

”Se va încheia conflictul din Coaliție. Sunt orgolii, dar se va încerca să se caute soluții în coaliție. Trebuie să ne ocupăm de problemele reale ale României. Poate nu vom ajunge mâine la o soluție, dar vom reuși să ajungem la o înțelegere în zilele următoare.

Doamna Dragu se referea la faptul că a rezistat 4 ani Cabinetul Năstase, nu datorită unei afinități cu PSD. În acel moment nu au fost scandaluri în coaliția de guvernare Năstase. (…) Nu ne gândim să guvernăm singuri, cred că se va ajunge la o înțelegere între PNL și USR-PLUS. Deși noi am dovedit că am putut guverna singuri”.

Virgil Guran consideră că la alegerile prezidențiale din 2024 vom avea tot un președinte liberal, răspunzând astfel la întrebarea dacă Dan Barna are șanse să devină șeful statului la următoarele alegeri”, informează realitatea.net

Citește și:

Anca Dragu, ieșire în forță: ‘Politicile publice fragmentate nu duc la rezultate. Ministerele, în momentul în care se schimbă miniștrii, devin destul de greoaie și reactive

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bilanțul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19! Sub 72.000 de persoane vaccinate, 68 de reacții comune și minore, în ultimele 24 de ore

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit datelor puse la dispoziţia Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, situaţia din ziua de 18 aprilie a.c., ora 17.00, este următoarea:

În ultimele 24 de ore, au fost administrate 71.922 de doze de vaccin, dintre care 54.818 – Pfizer, 8.481 – AstraZeneca şi 8.623 – Moderna, potrivit datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor.

Potrivit unui comunicat al CNCAV, 48.097 de persoane au fost vaccinate cu prima doză, iar 23.825 de persoane şi cu cea de-a doua. De la începutul campaniei de vaccinare, pe 27 decembrie 2020, au fost administrate 4.231.714 de doze unui număr de 2.626.810 de persoane, dintre care 1.021.906 au primit o doză şi 1.604.904 şi pe cea de-a doua.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 68 de reacţii adverse – 12 de tip local şi 56 de tip general. Totodată, de la începutul campaniei de vaccinare s-au înregistrat 12.891 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca, 1.326 de tip local şi 11.565 de tip general.

CNCAV menţionează că 136 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend