Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mihai Craiu, fost director Intact, reacţie dură la adresa lui Dan Voiculescu: Ești doar un nemernic mitoman, ticălos de profesie. Te-ai pus unde meriţi

Publicat

in


Fostul director general al trustului Intact, Mihai Craiu, îi dă o replică dură fostului său patron, Dan Voiculescu, după ce acesta l-a numit “acolit” al lui Traian Băsescu, Elenei Udrea și Monicăi Macovei. Într-o postare pe blogul său, Mihai Craiu

l-a menţionat într-o postare ca fiind „un acolit“ al lui Traian Băsescu, Elenei Udrea şi Monicăi Macovei.

Citeste mai mult: adev.ro/nhpa8y

„un acolit“ al lui Traian Băsescu, Elenei Udrea şi Monicăi Macovei.

Citeste mai mult: adev.ro/nhpa8y

„un acolit“ al lui Traian Băsescu, Elenei Udrea şi Monicăi Macovei.

Citeste mai mult: adev.ro/nhpa8y

„un acolit“ al lui Traian Băsescu, Elenei Udrea şi Monicăi Macovei.

Citeste mai mult: adev.ro/nhpa8y

îl numeşte pe mogul „un nemernic mitoman” şi „ticălos de profesie” şi îi transmite că a ajuns acolo unde îi este locul – la închisoare.

„Orice infractor cu formaţie de miliţian aşa cum eşti tu, îşi creează o legendă (de unde şi termenul de specialitate ‘legendat’ ca să poată supravieţui el şi camarila lui, curtea lui…. legenda ta a fost că eşti victimă politică… O minciună enormă propagată de sute şi mii de ori pe toate canalele ‘gadite’ (da, e fara litera “n”) de tine în speranţa că minciunile tale legendate în timp cu perseverenţă devin adevăr”, notează Mihai Craiu.

“Cum să-i spui tu Cameliei că ești doar un infractor? Ce să scrii tu pe cartea ta de vizită? Că ești turnător, hoț și zgârcit ? Cum să-i spui tu Cameluței că le-ai ‘donat’ acțiunile grupului numai pentru a nu plăti impozitele legale aferente unui contract de vânzare de acțiuni? Donația având caracter revocabil, puteai oricând să-i iei Cameliei înapoi cadoul tău dacă televiziunile tale și Cameluța ar fi făcut figuri iar natura a reglat lucrurile și donația ți-a fost revocată de statul român pe principiul confiscării extinse”, continuă fostul director Intact.

„Ești doar un nemernic mitoman, ticălos de profesie …ești generația ta pierdută și pe care nimeni nu vrea să o regăsească. O minciună spusă de 100 de ori devine adevărul lui Voiculescu”, mai scrie Mihai Craiu.

Fostul director al trustului Intact susţine, totodată, că Dan Voiculescu se află exact acolo unde îi este locul, la închisoare, iar despre Daniel Constantin spune că a devenit un oportunist.

“Alături de alți infractori, te-ai pus unde meriți. Daniel Constantin? S-a transformat dintr-o victimă colaterală într-un oportunist. Enjoy your time! “, încheie Mihai Craiu.

Reacţia lui Mihai Craiu vine după ce Dan Voiculescu a ales să-şi înceapă noul an cu o serie de atacuri la adresa mai multor persoane, lansate pe blog din spatele gratiilor. (Detalii aici)

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Antena 3: Denunțătorul UNIFARM a picat testul poligraf (surse)

Publicat

in

De

Antena 3 a difuzat marți informația pe surse că denunțătorul din dosarul UNIFARM ar fi picat testul poligraf.

Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, a fost audiat marți la DNA. el afirmând, la ieșire, că este nevinovat și că va dovedi acest lucru. Directorul suspendat al Unifarm a fost pus față în față cu unul dintre denunțătorii din dosar, conform unor surse din anchetă.

Citește și: SONDAJ CURS – Viitorul Parlament va fi controlat la limită de o mare alianţă de dreapta .

Procurorii DNA au dispus control judiciar pe o durată de 60 de zile, începând din 23 iunie, pe numele lui Adrian Ionel, suspectat că a luat mită 760.000 euro. El este bănuit în legătură cu achiziții de echipamente de protecție împotriva infectării cu virusul COVID 19.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Moarte suspectă la centrala nucleară Cernavodă: a fost sesizată Poliția și ITM-ul

Publicat

in

De

Un angajat din cadrul personalului contractor al centrale nucleare de la Cernavodă a decedat marţi, în urma unui accident, potrivit unui comunicat al Nuclearelectrica, operatorul centralei, informează Agerpres.

Citește și:Zi de foc pentru Darius Vâlcov – așteaptă sentința într-un dosar de corupție

„SN Nuclearelectrica SA anunţă că în data de 07.07.2020, la CNE Cernavodă a avut loc un accident în urma căruia un coleg a decedat. Colegul nostru face parte din personalul contractor al centralei”, spun reprezentanţii producătorului de energie.

Din păcate, deşi serviciul de ambulanţă a ajuns la faţa locului în timp rapid, s-a constatat decesul, au adăugat aceştia.

„SN Nuclearelectrica SA a informat autorităţile (Inspectoratul Teritorial de Munca şi Poliţia Română) conform cerinţelor legale şi urmează ca autorităţile să efectueze investigaţiile aferente pentru a afla cauzele şi circumstanţele care au condus la accident. SN Nuclearelectrica SA prezintă condoleanţe familiei şi regretă profund acest accident!”, se mai arată în comunicat.

Nuclearelectrica operează cele două reactoare nucleare ale centrale de la Cernavodă, care produc în total circa 20% din electricitatea ţării.

În prezent, unitatea 1 se află în programul de oprire planificată, din 20 iunie.

În această perioadă, se derulează activităţi din următoarele programe: programul de mentenanţă preventivă/ corectivă; programul de inspecţii; programul de testare obligatorie pe perioada opririlor planificate; programul de implementare modificări.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend