Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mihaela Buzărnescu a făcut senzație la San Jose. Cristian Tudor Popescu o compară cu Nadal

Avatar

Publicat

in

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în a treia finală a sezonului şi primeşte felicitări din partea specialiştilor. Cristian Tudor Popescu laudă şi el momentele de graţie prin care trece Mihaela, o compară cu marele Nadal şi îi dă un sfat pentru finala de la San Jose.

Mihaela Buzărnescu a făcut un meci fantastic în semifinalele turneului de la San Jose, unde a reuşit să o elimine pe Elise Mertens (Belgia; 15 WTA), deşi pornea cu şansa a doua. Sportiva noastră a trecut, după 2 ore şi 22 de minute, cu scorul de 4-6; 6-3; 6-1. În urma aceste victorii, Mihaela s-a calificat în a treia finală WTA, toate reuşite în acest an. Culmea, prima finală a româncei a fost pierdută chiar în faţa lui Mertens, la Hobart.

“Forehand-ul, stânga ei în lung de linie, este una dintre cele mai bune execuţii din circuitul WTA la ora actuală. A făcut prăpăd în faţa lui Mertens cu această lovitură, a blocat-o de fiecare dată. Are acelaşi avantaj pe care şi l-a creat şi Rafael Nadal. Se aşează, cu stânga, nu ştii, până în ultimul moment, dacă dă în cros sau inside-in sau va lovi cu forehand invers, nu ştii unde va da lovitura. Aşa cum şi Nadal se alează cu stânga aia, când adversarul e fixat, încremenit şi e e condamnat înainte de lovitură”, a declarat C.T.P. pentru Digi Sp

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Florin Cîțu îi atrage din nou atenția lui Vlad Voiculescu, după conferința de presă: ‘Am cerut de la toţi miniştrii: transparenţă, coerenţă, profesionalism’

Avatar

Publicat

in

De

Premierul României, Florin Cîțu, a revenit cu o serie de precizări după conferința de presă de duminică de la ora 16.00. El face aceste declarații cu referiri clare către ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

„Este un lucru pe care l-am cerut de la toţi miniştrii: transparenţă, coerenţă, profesionalism.

Aşa cum fiecare contribuabil are legătură cu Ministerul Finanţelor sau aşa cum fiecare elev are legătură cu Ministerul Educaţiei, şi fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii.

Referitor la situația de la Spitalul Foișor: este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România”, a spus Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Pandemia scapă de sub control în India: Cu peste 150.000 de cazuri pe zi, autorităţile interzic exportul de Remdesivir

Avatar

Publicat

in

De

India a anunţat că a interzis exportul medicamentului antiviral Remdesivir şi al ingredientelor active ale acestuia, după o creştere record a cazurilor de infectare cu coronavirus, informează The Guardian, potrivit news.ro.

În India, numărul noilor cazuri de Covid-19 este în creştere, duminică înregistrându-se 152.879 de cazuri noi.

“Având în vedere cele de mai sus, guvernul indian a interzis exportul de Remdesivir şi al ingredientelor active ale Remdesivir până la îmbunătăţirea situaţiei”, a anunţat Ministerul indian al Sănătăţii.

Şapte companii indiene au obţinut licenţa pentru medicament de la Gilead Sciences, capacitatea de producţie fiind de aproximativ 3,9 milioane de unităţi pe lună.

Autorităţile au cerut producătorilor locali ai Remdesivir să posteze pe site-urile lor detalii cu privire la stocuri şi distribuţie, pentru a facilita accesul la medicament.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend