Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Micutzu şi Dorian Popa feat. Shift, în topul celor mai populare clipuri pe YouTube în România

Publicat

in

Un moment de stand up comedy susţinut de Micutzu la show-ul „iUmor” şi videoclipul piesei „Hatz”, a lui Dorian Popa feat. Shift, sunt cele mai populare clipuri pe platforma YouTube în România în 2018, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Micutzu şi Dorian Popa feat. Shift, în topul celor mai populare clipuri pe YouTube în România. Listele YouTube Rewind cuprind videoclipuri încărcate în 2018 şi sunt create pe baza vizualizărilor din România, luând în calcul şi gradul de interactivitate al clipurilor şi tipul lor. În ceea ce priveşte cele mai vizualizate clipuri non-muzicale pe YouTube în România, anul acesta, printre cele mai populare sunt show-urile TV şi cele mai de succes momente ale lor, precum şi stand-up comedy. Alături de controversele din lumea vloggerilor autohtoni şi reacţiile în lanţ stârnite de acestea, topul de anul acesta este completat de două animaţii.

Topul celor mai populare videoclipuri non-muzicale în 2018, în România arată astfel:

Advertisements

1. „Revenire de senzaţie la iUmor! Micutzu face show cu numărul său de stand up comedy iUmor”
2. „Studentul Vadim şi copiatul în sesiune” – „In puii mei”
3. „Roast-ul lui Mihai Bendeac” – „RoastCuRost”
4. Ana Beregoi, dans spectaculos pe hoverboard la „Next Star”
5. „Răspunsul meu la disstrack-ul surorilor Gogan(Stricati O Generatie) – Selly
6. „Reacţie la Andra Gogan şi fratele ei – „Stricaţi o generaţie”- Mimi
7. „Reacţionăm la clipul lui Selly!!!” – Andra Gogan
8. Fiica lui Sorin Bontea face spectacol: „Dacă aş lua cuţitul ar însemna că am talent”
9. Granny – Ziua 1 (Parodie Animată) – Sezonul 1 Eduard Denis
10. Doi Degeaba S04e10: Emilut – Doi DegeabaTop 10 cele mai populare videoclipuri muzicale în 2018

Piesele autohtone sunt cele care domină lista de anul acesta a celor mai populare videoclipuri muzicale de pe YouTube în România: în prima jumătate a topului se regăsesc doar creaţii locale.

Un trend care a crescut mult în ultimii ani este reprezentat de vloggeri care s-au lansat într-o carieră muzicală, Selly (5Gang), Andra Gogan, Vlad Munteanu şi Alex Alvarez (LA Gang) fiind doar câteva exemple. Popularitatea pieselor pe care le lansează este la acelaşi nivel cu cea a cântecelor artiştilor consacraţi din muzică, astfel că au fost incluşi în topul muzical.

Topul celor mai populare clipuri muzicale pe YouTube în România în 2018 este următorul:

1. Dorian Popa feat. Shift – „Hatz” (Official Video)
2. Lino Golden – „Panamera ” (feat. Aspy) (Official Video)
3. Doddy feat. Lora – „Dor Sa Te Ador” (Official Video)
4. Delia x Grasu XXL – „Despablito” (Official Video)
5. 5Gang – „Focuri” (Official Video)
6. Maître Gims – „Mi Gna ft. Super Sako, Hayko” (Clip Officiel)
7. Nicky Jam x J. Balvin – „X (EQuis)” (Video Oficial)
8. DJ Project feat. Mira – „Inima nebuna” (Official Video)
9. Becky G, Natti Natasha – „Sin Pijama” (Official Video)
10. Florin Salam – „Buzunarul meu vorbeste” (oficial video)

Pentru aceste topuri au fost luate în calcul doar videoclipurile publicate în 2018, oficiale, de pe canalul care deţine conţinutul.Selecţia clipurilor pentru această categorie s-a realizat printr-un algoritm care ia în calcul vizualizările şi nivelul de interactivitate (like-uri, share-uri, comentarii), iar ierarhizarea a fost făcută în funcţie de numărul de vizualizări realizate din România.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Lider PSD: ‘Nu putem să-i lăsăm pe cei care sunt infectați cu acest virus să umble dezlegați pe stradă’

Publicat

in

De

Președintele  PSD Neamț, Ionel Arsene, a afirmat că Comitetul Executiv al PSD a decis ca proiectul de lege privind carantinarea și izolarea să fie votat de social-democrați în Senat, cu modificări.

El a precizat că a dat un vot împotriva acestei decizii, opinând ca proiectul să fie retrimis Guvernului pentru a veni cu o lege „corectă”, care „să respecte drepturile şi libertăţile cetăţeneşti”.

„Prin această lege se îngrădesc foarte mult din drepturile şi libertăţile cetăţenilor în această ţară. Sunt de acord că nu putem să-i lăsăm pe cei care sunt infectaţi cu acest virus să umble dezlegaţi pe stradă. Trebuie făcut un cadru legislativ, dar ceea ce a venit de la Guvernul României înseamnă o lege care îngrădeşte foarte mult drepturile şi libertăţile cetăţeneşti”, a declarat Arsene, la finalul şedinţei CExN al PSD.

Advertisements

Întrebat dacă a văzut forma de la Senat a proiectului de lege, el a spus: „Forma de la Senat o să o discutăm în perioada următoare cu cei de la Comisia juridică, a rămas să discute colegii mei la Senat, pentru că votul partidului a fost pentru a da un vot pe această lege”.

„Vor modifica în Senat această lege şi vor da un vot final în Senat”, a completat Arsene.

Liderul PSD Neamţ a spus că nu este de acord cu forma actului normativ aşa cum a fost adoptată în Camera Deputaţilor, indicând că este nemulţumit de măsura carantinării bunurilor.

„Nu sunt mulţumit de modificările pe care le-au adus colegii mei la Cameră, aştept să văd modificările pe care le vor face colegii mei (la Senat – n.r.). Sunt foarte multe care mă nemulţumesc. Faptul că în continuare vorbim de carantinarea bunurilor. Proprietatea privată este garantată de Constituţia României”, a explicat Ionel Arsene.

Citește și:

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CUNOSCUT OM DE AFACERI DIN CURTEA DE ARGEȘ CONFIRMAT POZITIV cu COVID 19 – Se fac teste și celor cu care a intrat în contact

Publicat

in

De

Un cunoscut om de afaceri din Curtea de Argeș a fost depistat cu noul coronavirus după ce a fost testat de personalul medical. Cum acesta activeaza intr-un domeniu sensibil in acest context, toti cei cu care a luat contact – clienti sau parteneri de afaceri – înainte de a se afla că are infecţia, sunt testati sau au intrat deja in izolare pana la aflarea restultatelor testelor PCR.

Potrivit informatiilor, unul dintre angajatii sai, a fost deja testat pozitiv si are somptome specifice COVID 19.

Advertisements

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend