Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mick Schumacher este „Regele accidentelor” – Pilotul echipei Haas, criticat în presa din Germania

Publicat

in

Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, a fost aspru criticat de presa din Germania după seria de abandonuri înregistrată în acest sezon al Formulei 1, informează lequipe.fr.

Mick Schumacher, scos din monopostul facut praf in MP din Arabia SauditaFoto: ANTONIN VINCENT / AFP / Profimedia

Sportivul de 23 de ani este la al doilea sezon în Marele Circ, la echipa Haas. Dacă anul trecut, Schumacher jr. nu a impresionat, dar nici nu a dezamăgit după ce a înregistrat doar trei abandonuri în 22 de curse (niciun punct), în ediţia actuală a Campionatului Mondial a ajuns deja la trei accidente în şapte Grand Prix-uri. Ultimul l-a provocat, duminică, la Marele Premiu al Principatului Monaco, cursă unde a rupt monopostul Haas în două, după un contact cu barierele de protecţie ale pistei.

Mick Schumacher este „Regele accidentelor”

În mass-media din ţara sa, eşecul de duminică, din Principat, a provocat recaţii critice la adresa lui. Elogiile de felul „Schumi III” sau „Quick Mick” au fost înlocuite cu „Regele accidentelor”.

Săptămânalul Der Spiegel a mers mai departe şi l-a descris ca fiind „un pilot conştiincios, ambiţios şi simpatic, dar tot cu zero puncte. În acest ritm, este puţin probabil ca el să-şi atingă obiectivele”.

Pentru canalul de ştiri NTV, „presiunea este din ce în ce mai mare, iar viitorul său în F1 este acum în joc. Nu mai are dreptul să facă greşeli dacă vrea să aibă o carieră”.

La începutul acestei săptămâni, cotidianul Bild a titrat: „Haas s-a rupt în două. O eroare a pilotului. Încă o dată. De ce face atâtea greşeli?”.

Nici Auto Bild nu a fost prea amabil cu Schumacher: „Să recunoaştem: frecvenţa accidentelor sale îi pune în pericol viitorul în F1. Împreună cu Nicholas Latifi (Williams), el este singurul pilot care nu a obţinut încă vreun punct”.

Sebastian Vettel are încredere în fiul legendarului Michael Schumacher

Pe de altă parte, compatriotul său, Sebastian Vettel, încă mai crede în el: „Mick are un potenţial incredibil. Presiunea asupra lui este foarte mare, aşa că haideţi să-i dăm timp să-şi găsească cu adevărat echilibrul. Nu trebuie să-l sufocăm”.

Mick Schumacher admite că trebuie să obţină rezultate bune cât mai repede.

„Ştiu că roata se va întoarce în cele din urmă. Presiune? Nu pun nicio presiune asupra mea şi nu citesc ziarele. Rămân calm şi încrezător, chiar dacă ştiu că aşteptările sunt mari şi că va trebui să urc rapid în clasamentul piloţilor pentru a reduce criticii la tăcere”, a spus el.

Următoarea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, Marele Premiu al Azerbaidjanului, va avea loc la 12 iunie, la Baku, scrie News.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Iranul a condamnat la moarte o rețea de informatori iranieni

Publicat

in

De

Autoritățile din Iran au condamnat la moarte patru persoane pentru că au „cooperat” cu serviciile secrete israeliene, anunță agenția de presă Mehr citată de Reuters, scrie Mediafax.

Patru persoane au fost condamnate la moarte miercuri de către justiția iraniană pentru că ar fi cooperat cu serviciile de informații israeliene și ar fi comis răpiri, a anunțat agenția de presă Mehr.

Republica Islamică a acuzat de mai multe ori Israelul că desfășoară operațiuni secrete pe teritoriul său. În ultima vreme, Teheranul a acuzat serviciile de informații israeliene și occidentale că pregătesc un război civil în țară, care în prezent este cuprinsă de unele dintre cele mai mari proteste antiguvernamentale de la Revoluția islamică din 1979.

„Cu îndrumarea serviciilor de informații sioniste, această rețea de huligani fura și distrugea proprietăți private și publice, răpea oameni și obținea mărturisiri false”, a anunțat agenția iraniană.

Mehr a precizat că acuzații au fost arestați de către Gărzile Revoluționare și de Ministerul de Informații.

Alte trei persoane au fost condamnate la pedepse cu închisoarea cuprinse între cinci și zece ani pentru presupuse infracțiuni precum acțiuni împotriva securității naționale, complicitate la răpire și posesie de arme ilegale, a precizat Mehr.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Vin ninsorile în București: va ninge la parada de 1 Decembrie

Publicat

in

De

Metreorologii au emis joi dimineaţă o nouă prognoză pentru Bucureşti şi Alba Iulia, unde vor avea loc principalele manifestări cu ocazia Zilei Naţionale, anunţând precipitaţii mixte, condiţii de polei vânt şi 2 grade la Bucureşti şi cer temporar noros, condiţii de ceaţă şi ploaie slabă la Alba Iulia.

PROGNOZĂ SPECIALĂ PENTRU INTERVALUL 01.12.2022 ORA 08:00 – 02.12.2022 ORA 08:00 ZONA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI ”Nebulozitatea va fi persistentă şi vor fi precipitaţii mixte – ploaie, iar temporar lapoviţă şi ninsoare. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în timpul zilei, când va atinge viteze de 40…50 km/h. Temperatura nu va avea variaţii semnificative pe parcursul intervalului, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar minima va fi de 0…1 grad”, transmite ANM.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU ALBA IULIA ÎN INTERVALUL 01.12.2022 ORA 08:00 – 02.12.2022 ORA 08:00

”Pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros, însă dimineţa vor fi condiţii de ceaţă. Seara şi noaptea cerul va deveni noros şi se vor semnala precipitaţii slabe predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade”, anunţă memteorologii.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend