Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mesajul lui Tudorel Toader pentru Anca Alexandrescu: Dragnea, vacanţa la Neptun şi OUG pe amnistie şi graţiere

Avatar

Publicat

in

În ultimele zile, în contextul interviului dat de Liviu Dragnea din închisoare, au revenit în actualitate evenimente din anii anteriori, când se discuta despre o posibilă ordonanţă de urgenţă a guvernului pentru amnistie şi graţiere. După ce Tudorel Toader a vorbit despre presiunile la care era supus în acest sens de Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu l-a contrazis pe fostul ministru, aducând ca argument o vacanţă petrecută la Neptun de familia Toader, alături de Liviu Dragnea.

În replică, Tudorel Toader i-a transmis un sms Ancăi Alexandrescu, fostă consilieră a lui Liviu Dragnea, în care afirma că inclusiv în vacanţa de la Neptun a fost invitat pentru a fi convins să promoveze ordonanţa de urgenţă dorită de liderul PSD de la acel moment.  În acest sens, Tudorel Toader ar fi avut discuţii până la ora 3.30 dimineaţa cu Liviu Dragnea şi un alt lider PSD.

Publicitate

Anca Alexandrescu i-a prezentat lui Liviu Dragnea, în interviul difuzat de Realitatea PLUS, sms-ul lui Tudorel Toader: “Sâmbătă seara, după emisiunea pe are am avut-o, am primit mesaj de la Tudorel Toader. Nu am spus chestia asta până acum, vă spun dumneavoastră, a spus că s-a simțit presat, dar nu era presat și când a făcut vacanța cu dumneavoastră cu familia la Neptun? În momentul în care accepți un asemenea lucru și petreci cu familia, cu toată lumea, se presupune că nu există o relație de presiune între cei doi oameni. Și mi-a dat mesaj în care mi-a spus: Anca, tu știi foarte bine că și acolo discuțiile au fost despre amnistie și grațiere. Adică, nu despre lucrurile fundamentale care trebuiau rezolvate la Guvern sau despre programul de guvernare și că dumneavoastră îl țineați până la 3 dimineața cu astfel de discuții, unde venise cu familia, și a stat mai mult de o săptămână cu dumneavoastră”, a povestit Anca Alexandrescu, realizator Realitatea PLUS.

Cu acordul celor doi, STIRIPESURSE.RO prezintă SMS-ul primit de Anca Alexandrescu de la Tudorel Toader:

content-image

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Exemplu că se poate: Municipiul în care masca este vândută cu 49 de bani! Patronii au cumpărat 5 milioane de bucăți

Avatar

Publicat

in

De

Administratorii unui magazin din Focşani au comandat peste 5 milioane de măşti de protecţie, pe care le vând la preţul de 49 de bani.

Aproape un milion de măşti s-au vândut în mai puţin de o zi pentru că au venit la cumpărături chiar şi oameni din alte judeţe.

Publicitate

Citește și: Șantajul dintre două videochatiste s-a terminat în instanță: ‘Știu ce faci, dragă fată norocoasă. Știu unde, știu pe ce site-uri, la ce studio’

”Până acum, sunt 12 milioane de măşti contractate, dar 6 milioane se vor vinde de aici, încă 6 sunt pentru distribuitori, că nu cred că putem să vindem pentru populaţia Vrancei 12 milioane. Iniţiativa a fost simplă ne-am dorit să scăpăm de acest virus. Având prieteni, având membri ai familiei infectaţi, mi-am dat seama că doar împreună putem să combatem răspândirea acestui virus. Ne-a propus să încurajăm purtatul măştilor. Ne-am gândit care ar preţul optim, preţul cel mai mic la care omul ar cumpăra, şi atunci am ajuns la preţul ăsta de 0,49 de lei. Până acum am văzut că e cel mai mic preţ din ţară.”, a declarat Cozmin Buzăianu, administrator al supermarketului din Focşani, scrie romania-actualitati.ro.

Utilizarea măştilor de protecţie a devenit obligatorie şi în unele spaţii publice din Vrancea, începând de săptămâna trecută, iar purtarea lor în spaţii închise este reglementată din perioada stării de urgenţă.

Citește și: Poliția și jandarmeria, mobilizare masivă la înmormântarea lui Emi Pian .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ungaria raportează 32 de noi cazuri de COVID-19, în ultimele 24 de ore. Sunt înregistrate 560 de cazuri active de contaminare

Avatar

Publicat

in

De

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a crescut în Ungaria cu 32, iar cel al deceselor a rămas neschimbat, 602.

În prezent sunt înregistrate 560 de cazuri active de contaminare, 69 de bolnavi de coronavirus sunt trataţi în spitale, dintre care şase se află conectaţi la aparate de ventilaţie mecanică. De asemenea, peste 7.000 de persoane sunt în carantină la domiciliu, potrivit rador.ro.

Publicitate

Citește și: Câți bani făcea pe zi Emi Pian din cămătărie și ce se întâmpla cu cei care nu plăteau la timp

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend