Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mesaj ȘOCANT al purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere: Data viitoare când aveți probleme sa apelați la oricine altcineva, nu la poliție

Publicat

in

Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei, a evaluat cu 5 stele pagina de Facebook a IGPR, după ce pagina de socializare a fost asaltată de critici, oamenii fiind nemulțumiți de măsurile luate în cazul șoferului cu număr de înmatriculare anti-PSD. Mai mult, Munteanu i-a sfătuit pe toți cei care jignesc Poliția Română să nu mai apeleze la această instituție.

„Pentru toți care jigniți și urâți Politia Română, va rog ca data viitoare când aveți probleme sa apelați la oricine altcineva nu la poliție! Când va fura bunurile, când va agresează pe strada, când cineva va înșela, la accidentele rutiere când voi sau alții aveți nevoie de ajutorul polițiștilor, va rog sa apelați la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliție!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a IGPR de Ovidiu Munteanu.

Advertisements

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Plângere penală împotriva lui Traian Băsescu. A mințit, oficial, de patru ori, privind calitatea de colaborator al Securității

Publicat

in

De

Traian Băsescu a mințit de patru ori, privind colaborarea sa cu Securitatea, în declarațiile pe propria răspundere. Grupul de Investigații Politice (GIP) anunță că a depus plângere la Parchet pentru fals în declarații, abuz în serviciu și înșelăciune.

Vezi și: Cristian Tudor Popescu, după ce s-a aflat că Andreea Esca are coronavirus: 3 întrebări i-aș adresa

Advertisements

„Traian Băsescu a declarat pe propria răspundere că nu a colaborat cu Securitatea în 2004 și 2009, când a candidat la alegerile prezidențiale, în 2016, cînd a candidat pentru Parlamentul României și în 2019, când a candidat pentru Parlamentul European.

Toate aceste declarații sunt false. Curtea de Apel București a constatat calitatea lui Traian Băsescu de colaborator al Securității. Judecătorul a stabilit că Băsescu „a denunţat activităţi sau atitudini potrivnice regimului totalitar comunist, iar furnizarea informaţiilor a vizat îngrădirea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”.

Hotărârea Curții de Apel constată o situație juridică existentă deja: Traian Băsescu știa că a fost informator al Securității și, cu toate acestea, a declarat pe proprie răspundere că nu a colaborat cu Securitatea. Băsescu a prezentat ca adevărată o faptă mincinoasă (necolaborarea sa cu Securitatea ca politie politică) în scopul obținerii prin fraudă și sperjur a funcțiilor de președinte, parlamentar și parlamentar european”, arată Mugur Ciuvică, președintele GIP.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu va face la cerere, contra-cost, teste Real Time-PCR pentru detectarea COVID-19

Publicat

in

De

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu au anunţat că unitatea medicală va face, începând de marţi, la cerere, teste Real Time-PCR pentru detectarea coronavirusului. Preţul unei testări va fi de 300 de lei, anunță news.ro.

”Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu anunţă că, începând de mâine 14 iulie 2020, Laboratorul Clinic de Analize Medicale al unităţii va efectua la cerere, contra cost, analize RT-PCR COVID-19 la preţul de 300 lei/test, în limita a 25 de testări pe zi”, au transmis, luni, reprezentanţii SCJU.

Advertisements

Citește și: EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

Eliberarea rezultatului se face în maxim 48 de ore, de luni până vineri.

Programările se fac telefonic la 0269215050, interior 430, de luni până vineri, între orele 11.00-15.00, iar prelevarea probelor va avea loc zilnic între orele 10.00 şi 11.00, prin exsudat nazofaringian.

”Pacienţii trebuie să ţină cont că prelevarea trebuie realizată înainte de toaletarea cavităţii bucale sau consumarea de alimente sau lichide”, au precizat reprezentanţii unităţii medicale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend