Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mesaj din tabăra Cîțu: Ieșiți din cabină, cu buletinul deschis și îl arătați lui Septimiu

Publicat

in

Sunt acuzații de fraudă la Congresul PNL. Se pare că liderul senatorul PNL de Constanța, Septimiu Bourceanu, a trimis un mesaj către delegații din organizația sa pentru a fi sigur că aceștia vor vota cum li s-a spus.

Astfel, delegații trebuie să iasă cu buletinul deschis și să-l arate discret pentru a arăta că au votat Florin Cîțu.

Iată mesajul intrat în posesia STIRIPESURSE.RO.

content-image

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

Apel disperat din partea lui Emil Boc către PNL, USR, UDMR și PSD: ‘O să pierdem bani pentru diverse proiecte’

Publicat

in

De

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, atrage atenția că actuala criză politică ar putea avea efecte și în plan local. Edilul aduce în discuție formarea bugetului în administrațiile locale, buget care trebuie elaborat mai întâi de Guvern.

„Păi noi, administrațiile locale, nu ne putem face bugetele pentru anul următor, pentru că nu este un Guvern plin care să poată elabora bugetul de stat.  Noi din nou o să pierdem bani pentru diverse proiecte. Nu poți să aduci un proiect nou dacă nu ai proiect de buget depus și aprobat”, a spus Emil Boc la Napoca Live.

Despre formarea Guvernului

„Prima opțiune este evident că e acum un Guvern minoritar PNL-UDMR. Singura coerență politică în momentul de față e între PNL și UDMR. În rest nu există compatibilități politice.  Nu pot fi rezolvate de pe o oră pe alta. Soluția lui Ciucă e prima opțiune pe care o avem în lucru. Dar se discută și se negociează.

E o tripliă criză suprapusă: politică, început de criză economică (…) și medicală.  Aceste creșteri ale prețului la utilități chiar dacă Guvernul a luat măsuri foarte bune de a plafona prețurile la energie și gaz ecoul lor nu o să se stingă la prețuri și o să găsim din nefericire în lanțul acesta creșteri de prețuri, așa cum am și văzut deja.  E o speță mai complicată.

Alegeri anticipate?

Politic e complicat și din punct de vedere constituțional. Practic n-am avut niciodată o asemenea situație: a mai fost în 2009 când am fost eu premier; am avut tot așa un Guvern căzut prin moțiune de cenzură și care a mai stat până în decembrie, dar atunci era un element de referință: erau alegerile prezidențiale. Știam că se curmă socoteala. Acum nu avem un asemenea element care să încheie cu siguranță acel moment. Singurul moment care poate fi sunt alegerile anticipate. Numai că sunt extrem de complicate și într-un moment în care țara are nevoie de decizii care să fie luate de un Guvern plin. (…) Eu cred în maturitatea clasei politice. De la romani este o vorbă: salvarea republicii este legea supremă! Să se găsească o soluție politică prin care Guvenrul Ciucă să treacă. După care avem timp: trece pandemia, stabilizăm prețurile și avem timp și de bătălii politice”, a conchis Boc.

Vezi și: Ultimele informații de pe frontul politic: negocierile continuă la foc automat, dar există un licăr de speranță .

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Neghinita vaccination centre temporarily shut down; prosecutors collect evidence for fake certificates issuance

Publicat

in

De

The vaccination centre against COVID-19 Neghinita was temporarily closed, as prosecutors and police officers went to this location on Thursday to pick up evidence related to the issuance of fake immunisation certificates, Mayor Radu Mihaiu informed, agerpres reports.

“Starting today, the Neghinita vaccination centre is temporarily closed. Although we need each and every vaccination centre as air during this time, we are forced to interrupt the activity here, for a while. The prosecutor’s office, together with the police, went to the location early in the morning on Thursday, as there were suspicions that a number of fake certificates were issued at this centre. We have immediately called the relevant authorities, and today it has been confirmed that such fake green certificates have been issued here repeatedly. So we cannot risk to continue collaboration with anyone from here until the prosecutors complete the investigations,” Radu Mihaiu wrote on Facebook.
He mentioned that he will change the whole team at the Neghinita Centre, and that in the shortest time this location will restart its activity, because there is a great need for immunisation during this period.

“We will redirect all the people scheduled here to the other vaccination centres. We have added a new vaccination point at Cora Pantelimon. We will also add two new points at the Obor Market centre these days. And we are also about to open a new centre at the Mega Mall,” added Radu Mihaiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend