Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mesaj către liderii PMP: Nu o mai provocaţi pe Elena Udrea! Ştie prea multe

Publicat

in

Elena Udrea a surprins marţi, la Constanţa, când a deplâns faptul că Radu Mazăre nu mai este primarul Constanţei, iar staţiunea Mamaia se degradează în lipsa acestuia. Miercuri, PMP a anunţat că se “delimitează total” de afirmaţiile Elenei Udrea despre Mazăre. Jurnalistul Ion Cristoiu pe transmite un mesaj liderilor PMP: “N-o mai provocați pe Elena Udrea! S-ar putea să nu fie deloc bine pentru Traian Băsescu!”

Vezi şi: PMP ‘se delimitează în totalitate’ de Elena Udrea

“Elena Udrea e cea care a scos la lumină acest partid, PMP, care risca să moară în anonimat dacă nu era candidata la președinție. Fosta președintă a PMP e redusă la condiția de turistă de către un lider PMP. Șeful Suprem al PMP e Traian Băsescu. Partidul lui Traian Băsescu îi dă Elenei Udrea un ghiont zdravăn.

Ar trebui, poate, s-o deplîng pe Elena Udrea. Știind ce știe ea, dar nu spune încă, mă tem că trebuie să-l deplîng pe Traian Băsescu. Și așa Elena Udrea e furioasă, pentru c-a fost aleasă drept țap ispășitor pentru cei zece ani de regim Traian Băsescu, în timp ce toți ceilalți ștabi ai acestui regim, în frunte cu Vasile Blaga, o fac pe luptătorii împotriva corupției.

Din cîte-mi dau seama, Elena Udrea nu va rezista dacă astfel de lovituri precum cea dată de PMP se repetă și va rupe convenția care o obligă la tăcere. Și cîte știe și nu spune încă Elena Udrea! S-ar cuveni ca Traian Băsescu să-și sfătuiască principalii colaboratori din PMP să evite în viitor astfel de provocări prostești ale Elenei Udrea”, scrie Cristoiu pe blog.

Vezi şi: Elena Udrea regretă că Mazăre nu mai e primarul Constanţei

Source Article from http://www.stiripesurse.ro/mesaj-catre-liderii-pmp-nu-o-mai-provocati-pe-elena-udrea-stie-prea-multe_961037.html

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

E oficial: Diplomații americani vor boicota Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing din cauza atrocităților și abuzurilor privind drepturile omului

Publicat

in

De

SUA au anunțat boicotul diplomatic al Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing, din 2022, relatează CNN și BBC. Anunțul oficial a fost făcut luni de Casa Albă care a transmis că SUA nu vor trimite în China nicio delegație oficială din cauza „îngrijorărilor legate de respectarea drepturilor omului”.

Sportivii americani vor putea participa însă la competiție și vor beneficia de tot sprijinul guvernului.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, a confirmat luni boicotul, comentând că administrația americană nu va contribui la ”parada” pusă în scenă de chinezi cu ocazia competiției olimpice.

Luna trecută, președintele american Joe Biden a spus că ia în calcul un boicot diplomatic, în timp ce Beijingul a avertizat că va reacționa prin „contramăsuri hotărâte” împotriva administrației SUA.

Jen Psaki a invocat abuzurile și încălcarea drepturilor omului de către China, dar și atrocitățile din Xinjiang.

Referitor la boicotarea totală a evenimentului, ea a adăugat că guvernul american a considerat că nu este corect să penalizeze sportivii americani care s-au antrenat pentru aceste jocuri, însă absența unei delegații oficiale reprezintă un mesaj foarte clar transmis lumii întregi în ceea ce privește regimul de la Beijing.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Profilul pacientului infectat cu Omicron

Publicat

in

De

Un studiu publicat pe site-ul Consiliului Științific Medical din Africa de Sud, după analiza a 166 de pacienți infectați cu Omicron arată că noua variantă a coronavirusului este mult mai transmisibilă în raport cu cele care au circulat până acum, vestea bună fiind că actualele vaccinuri sunt eficiente pentru a combate formele grave de boală, potrivit Digi24.

Din studiu pe africani infectați cu Omicron reies următoarele date:

Vârsta

  • 20% – vârsta peste 50 de ani
  • 19% – copii 0-9 ani
  • 28% – vârsta 30-39 ani
  • 33% – celelalte grupe de vârstă

Simptome

  • 66% – asimptomatici/simptome ușoare
  • 34% – forme medii/grave

Gravitate. Din 42 pacienți aflați la 2 decembrie într-o unitate de primiri urgențe:

  • 70% – fără suport oxigen
  • 21% – suport oxigen (pneumonie diagonisticată)
  • 9% – ATI

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend