Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Mesaj al medicului Flavia Grosan pentru detractori: Voi, cei care muriți de grija mea, haideți azi si mâine in cabinetul meu sa va arat cum salvez oameni!

Publicat

in

După ce zile la rând a fost pusă la zid contestându-i-se calitatea profesională și chiar integritatea facultăților mintale, medicul bihorean Flavia Groșan iese la atac. Într-o serie de 3 postări pe contul personal de Facebook ea susține că salvează oameni și că o face cu succes și îi invită pe toți contestatarii cu plăcere la cabinet pentru a constata la fața locului cum se întâmplă totul:

Vezi și: VIDEO SFIDARE în plină pandemie: petrecere fără măști, la un club de fițe din România – Mesajul SURPRIZĂ al organizatorilor

”Voi, cei care muriți de grija mea, haideți azi si mâine in cabinetul meu sa va arat cum salvez oameni. Chiar as avea mare nevoie de ajutor. Eu fac consultul, cum numai eu știu sa l fac, iar voi sa va ocupati cu transmiterea documentelor medicale. Ce ziceți?

PS Uite cum se învârte roata. Ehe, cand eram eu invitata in sectiile ATI…”, spune medicul.

Voi, cei care muriți de grija mea, haideți azi si mâine in cabinetul meu sa va arat cum salvez oameni. Chiar as avea…

Publicată de Flavia Grosan pe Sâmbătă, 20 martie 2021

Peste câteva ore îi pune la punct și pe cei care au ridiculizat consulturile online pe care le are:

”Ce mi plac mie ăștia care imi ridiculizează consultul online. Este foarte adevarat, nu oricine poate face un online. In joc este viața omului si onoarea ta profesională. Îți asumi sau nu îți asumi. Aparent simplu, dar foarte complicat si plin de răspundere in realitate…

PS Am sute de cereri de online. Oameni care așteaptă de la mine o speranța. Iar mintea mea este in alta parte…”

Ce mi plac mie ăștia care imi ridiculizează consultul online. Este foarte adevarat, nu oricine poate face un online. In…

Publicată de Flavia Grosan pe Sâmbătă, 20 martie 2021

Peste alte câteva ore anunță că așteaptă foarte mulți la rând în online și pentru că va trebui să se apere și în fața Colegiului Medicilor în urma multelor reclamații le face o propunere:

”Ieri va spuneam de logistica unui studiu clinic. Dar realitatea este acum si aici. Așadar, hai sa ne facem logistica zilei de mâine, cand sunt chemată la audieri la Colegiul Medicilor. Va propun ca toți cei care v ati programat mâine după amiaza la cabinet si consulturile online seara sa le amânăm pe sâmbăta, exact la aceeasi ora. Știu ca am rămas in urma cu online ul. O sa ma străduiesc sa va aud pe toți.

PS Va rugam sa ne anuntați daca renuntati la programare. Mulțumim.”, și-a încheiat seria de mesaje medicul bihorean.

Ieri va spuneam de logistica unui studiu clinic. Dar realitatea este acum si aici. Așadar, hai sa ne facem logistica…

Publicată de Flavia Grosan pe Duminică, 21 martie 2021

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

LabMin Budai: ‘More than 2,900 Ukrainians employed in Romania since the war started’

Publicat

in

De

More than 2,900 Ukrainian citizens have been employed in Romania since the outbreak of the war, Labour Minister Marius Budai told AGERPRES on Friday.

According to him, as of Thursday, 5,250 active contracts of Ukrainian citizens were registered in the databases of the Ministry of Labour, of which 2,919 are contracts that started on February 24 or later.

Most of the Ukrainian refugees, 905, were employed in the manufacturing industry. Another 457 Ukrainians have found jobs in constructions, while 314 work in administrative and support services, Agerpres.ro informs.

Also, 284 refugees from Ukraine work in hotels and restaurants, and 270 in trade.

By counties, the majority of refugees, 804, work in Bucharest, 261 in Bistrita, 218 in Arad and 203 in Timis.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Bodyguardul lui Joe Biden a fost arestat: era rupt de beat și a agresat un civil

Publicat

in

De

Un membru al echipei avansate de securitate a preşedintelui american Joe Biden a fost arestat la Seul, fiind acuzat că a agresat, aflându-se în stare de ebrietate, un cetăţean sud-coreean, cu o zi înainte de vizita preşedintelui american, informează poliţia vineri, relatează Reuters, informează Agerpres.

Membrul echipei de securitate, care lucrează pentru Departamentul Securităţii Interne, a fost reţinut în primele ore ale zilei de joi după ce a fost implicat într-o luptă pentru un taxi, a declarat un oficial din cadrul poliţiei din districtul Yongsan.

Incidentul s-a produs în afara hotelului Grand Hyatt, unde va locui Biden pe durata şederii la Seul.

Poliţia nu a furnizat numele sau alte informaţii despre suspect.

Departamentul Securităţii Interne nu a răspuns imediat unei solicitări de a comenta informaţia. Casa Albă a transmis întrebările Reuters pe această temă către Secret Service, care nu a răspuns până acum.

Departamentul Securităţii Interne include Secret Service, agenţia care îl păzeşte pe preşedintele SUA. Membri ai agenţiei au fost implicaţi în mai multe incidente peste hotare din cauza unui comportament inadecvat şi în trecut.

Biden a ajuns la Seul vineri seară, Coreea de Sud fiind prima destinaţie din primul său turneu în Asia în calitate de preşedinte.

Canalul TV Chosun, primul care a relatat despre incident, susţine că suspectul are circa 30 de ani şi că a fost arestat după ce un alt client al hotelului a chemat poliţia.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend