Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Membrii trupei rock americane Foo Fighters vor juca în filmul horror ‘Studio 666’

Publicat

in

Membrii trupei rock americane Foo Fighters vor juca în filmul horror „Studio 666”, care va fi lansat în cinematografele din Statele Unite pe 25 februarie 2022, relatează marţi EFE.

Filmul prezintă momentul în care solistul trupei, Dave Grohl, şi ceilalţi membri ai grupului Foo Fighters (Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett şi Rami Jaffee) se reunesc într-un studio din California pentru a înregistra cel de-al 10-lea album lor, dar o serie de evenimente imprevizibile le vor strica planurile.

„Odată ajuns acasă, Dave Grohl se va confrunta cu evenimente supranaturale care ameninţă atât finalizarea albumului, cât şi viaţa componenţilor trupei”, se afirmă în sinopsisul filmului, care a fost regizat de BJ McDonnell.

Proiectul, dezvăluit luni în premieră de portalul Deadline, s-a desfăşurat în cel mai mare secret şi după mai multe „decenii de videoclipuri muzicale ridicole”, a explicat Dave Grohl.

„A sosit momentul să-l ducem la următorul nivel… cu un lungmetraj horror şi de comedie (…) Pregătiţi-vă să râdeţi, să ţipaţi şi să vă daţi în cap cu pungile de floricele”, a subliniat solistul trupei, potrivit Agerpres.ro.

Trupa condusă de Dave Grohl, fostul toboşar al grupului Nirvana, este renumită pentru spectacolele sale pline de energie, la care biletele se epuizează foarte repede şi care umplu stadioane din întreaga lume.

Cel mai recent album al trupei Foo Fighters este „Medicine at Midnight”, cel de-al zecelea din discografia formaţiei americane, care a fost lansat în februarie 2021 şi s-a vândut în peste 27 de milioane de copii.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

BREAKING – Premeirul francez a demisionat

Publicat

in

De

Premierul francez Jean Castex și-a prezentat, luni, demisia președintelui Emmanuel Macron, a anunțat biroul prim-ministrului, ceea ce deschide calea pentru o revizuire a cabinetului, dorită de Macron, potrivit Reuters.

Decizia de a demisiona a lui Jean Castex a deschis calea pentru o mult așteptată revizuire a cabinetului de către Emmanuel Macron, care, după realegerea sa în aprilie, a declarat că noua sa echipă guvernamentală ar trebui să fie mai „concentrată”, cu mai puțini miniștri.

Macron, care are nevoie să trimită un semnal că a auzit frustrările alegătorilor exprimate prin prezența scăzută la vot și sprijinul mare pentru extrema dreaptă și extrema stângă radicală, a declarat că este în căutarea unei persoane cu acreditări ecologice și de politică socială pentru funcția de prim-ministru.

Aliații săi au spus că cel mai probabil va numi o femeie în funcția de premier. Aceasta ar putea deveni prima femeie premier, după Edith Cresson, care a ocupat pentru scurt timp funcția în timpul președinției liderului socialist Francois Mitterrand, la începutul anilor 1990.

Un astfel de profil ar putea contribui la contracararea provocării lansate de veteranul de stânga dură Jean-Luc Melenchon, care a ajuns pe un puternic loc trei în alegerile prezidențiale, ceea ce i-a permis să adune o coaliție largă a partidelor de stânga din Franța la votul parlamentar din 12-19 iunie.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Senatorii au ţinut, în plen, un moment de reculegere în memoria lui Şerban Valeca

Publicat

in

De

Senatorii au ţinut, luni, în plen, un moment de reculegere în memoria social-democratului Şerban Valeca.

„Duminică, 15 mai, ne-a părăsit profesorul universitar, cercetătorul, parlamentarul, ministrul Şerban Valeca. A reprezentat cu demnitate şi profesionalism judeţul Argeş în Parlamentul şi Guvernul României. A făcut din patriotism un motto personal. A fost un coleg extraordinar, un prieten adevărat, un mare om. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus, în plen, senatorul PSD Ovidiu Puiu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: UPDATE / Doliu în PSD: Șerban Valeca, fost ministru în Guvernul Năstase și Grindeanu, a murit în această dimineață

Fostul ministru, parlamentar şi lider al organizaţiei PSD Argeş, cercetătorul Şerban Valeca, născut la 23 iunie 1956, a încetat din viaţă duminică.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend