Conecteaza-te cu noi

Pitesti

MEGASCANDAL CARITABIL – “Directoarea e o curvă iar mingea un rahat de doi lei ! ”  – Vezi cine jigneste in halul asta

Avatar

Publicat

in

– Apa trece, “bolovanii” rămân… alături de un megascandal !

– Soţul Laviniei Năstase, Adrian Maghinici, atac murdar la adresa organizatorilor evenimentului caritabil la care chiar el a fost părtaş

Probabil numai în Argeş ţi-e dat să întâlneşti orgolii supradimensionate ale unor oameni care se cred buricul pământului, dar de aici şi până la a denigra atât organizatorii unui eveniment caritabil dar şi evenimentul în sine am putea spune că este cale lungă. Nu chiar aşa lungă, iar asta a ţinut să o demonstreze zilele trecute, Adrian Maghinici, soţul Laviniei Năstase care, după apariţia în ziarul nostru a unui reportaj în care relatam buna organizare a evenimentului caritabil ” Apa trece, omenia rămâne” organizat la complexul Star din Bascov, acesta s-a lansat într-un atac fără motiv dar mai ales precedent la adresa celor care au pus suflet pentru ca acea acţiune să contribuie la alinarea problemelor unor oameni afectaţi de inundaţiile recente.
Deşi în reportaj nu se aducea vorbire de persoana sa, omul, probabil ameţit de aburii etanolului de la deja înmormântatul Arpechim, a găsit de cuviinţă să contacteze redactorii ziarului nostru şi, pe un ton autoritar, să lanseze o serie de acuzaţii nefondate tocmai la adresa unuia dintre organizatorii evenimentului la care Maghinici se plimba cu microfonul în mână pentru a încerca să vândă la licitaţie diverse obiecte. ” Ce, vă luaţi după curva aia de directoare…”, urla din toţi bojogii cel care se pretinde Mesia Arpechimului. Omul nu s-a oprit aici batjocorind până şi gestul lăudabil al soţiei marelui Dobrin care, în cadrul evenimentului, a donat o valoroasa minge cu autografele unor vedete din fotbalul mare: “Ce licitaţie? Pentru mingea aia, un rahat de doi lei. Nu o s-o cumpere nimeni, vă spun eu …. ” , a previzionat furios Maghinici. În încercarea de a-l opri spunându-i că probabil a greşit redacţia, Adrian Maghinici s-a mai domolit când a venit vorba de soţia sa: ” Vă rog eu, lăsaţi-o în pace. De-acum încolo presa din Argeş nu va mai scrie despre Lavinia decât cu acordul meu. Lavinia este un tabu pentru presa asta din Argeş care ia bani din stânga şi din dreapta”, a adăugat puţin cunoscutul Maghinici, soţul mult prea cunoscutei Lavinia Năstase. Să vă mai spunem că toţi cei jigniţi de acest om au rămas uluiţi auzind ce i-a putut ieşi acestuia din gură dar, dând dovadă de un bun simţ de invidiat, au preferat ca momentan să nu comenteze situaţia susţinând că mai întâi vor cântări bine profilul psihologic al lui Adrian Maghinici după care este posibil să se adreseze instanţelor de judecată.

CLICK AICI PENTRU A ASCULTA CE SPUNE ADRIAN MAGHINICI

 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Avatar

    Pitestean getbeget

    1 septembrie 2014 la 11:11

    Individul asta e dus cu pluta. Sunt prieten cu el pe facebook si scrie acolo numai tampenii si cu un dispret total fata de limba romana. Freaca menta prin Pitesti, amageste bietii angajati de la Arpechim si se lauda pe FB ca el locuieste la Paris. Ii cam e rusine sa spuna ca e argesean. Are noroc ca l-a scos Lavinia Nastase si pe el in lume ca nu auzea nici dracu de Maghinici asta.

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Om vechi, politician nou: Nicolae Pavelescu, liderul Sindicatului Dacia, locul 2 pe lista PSD la Camera Deputaților la alegerile parlamentare

Avatar

Publicat

in

De

Aseară, după îndelungi discuții, liderii PSD Argeș au finalizat listele pentru alegerile parlamentare – Senat și Camera Deputaților. Așa cum ziarul nostru anticipa încă de săptămâna trecută, lista pentru camera Deputatilor va fi deschisa de Simona Bucura Oprescu și, imediat, apar surprizele. Astfel , pe locul doi se pozitioneaza liderul Sindicatului Dacia – Nicolae Pavelescu, pe locul trei deputatul care daduse bir cu fugitii din PSD la Pro România – Nicolae Georgescu iar pe locul il regasim pe Remus Mihalcea – director Spitalul Colentina, cel care, ața cum a relatat presa, cel care ține de 6 luni în magazia Spitalului un aparat PCR nefolosit.

Iată lista PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Camera Deputaţilor:

1. Simona Bucura – deputat

2. Nicolae Pavelescu – lider Sindicatul Dacia

3. Nicolae Georgescu – deputat

4. Remus Mihalcea – director Spitalul Colentina

5 Aurel Bălăşoiu – primar Rociu

6. Alin Călinescu – manager Centrul Cultural Mioveni

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

În Argeș, temperaturi cu minus – Prima noapte cu temperaturi de îngheț din toamnă – CE URMEAZĂ

Avatar

Publicat

in

De

Noaptea trecută, de marti spre miercuri (21/22 octombrie) s-a dovedit a fi cea mai rece din acest început de toamnă in localitățile din Argeș. Cu exceptia zonelor montane inalte, unde au fost temperaturi scazute deja, mercurul a coborât, pentru prima dată și in orașe, sub pragul de îngheț. Astfel, in zona Curtea de Argeș, am avut parte de prima noapte de toamnă cu temperaturi de îngheț, mercurul din termometre coborand până la – 2 Grade Celsius.

După friguroasa noapte trecuta, vremea intra, de azi , într-un proces usor de incalzire. Pe parcursul acestei saptamani maximele termice vor între 14-21 grade în zonele locuite pe timp de zi, iar noaptea intre 4 -11 grade.

DETALII IN GRAFICUL DE MAI JOS

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend