Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Mega-eveniment pentru Klaus Iohannis! Când și unde va avea loc

Publicat

in

Liberalii organizează un mega-eveniment pentru a-l promova pe Klaus Iohannis!

În acest sens, PNL a convocat Consiliul Național al partidului, iar în cadrul acestui eveniment va fi lansat Klaus Iohannis în cursa pentru al doilea mandat de președinte.

Consiliul Național al PNL va avea loc pe data de 8 august, la Romexpo, iar la eveniment vor fi aduși oameni din toate organizațiile partidului.

Surse din PNL ne-au precizat că nu se va merge pe un tandem politic Iohannis președinte- Orban premier, liberalii adoptând o strategie diferită față de USR-PLUS.

Această strategie este dictată de un calcul pragmatic al lui Klaus Iohannis. Dacă ajunge în turul II cu un candidat al PSD are nevoie să ofere ceva celor de la USR-PLUS pentru a-i acorda susținere.

În PNL sunt și voci care susțin că, de fapt, Klaus Iohannis nu-l vrea pe Ludovic Orban în funcția de premier și atunci preferă să tranșeze situația după prezidențiale.

Vezi și:Dezvăluirea care aruncă-n aer alegerile prezidențiale! Lovitura pe care Klaus Iohannis i-o dă lui Dan Barna

Salariu impresionant pentru soția lui Dan Barna! Unde lucrează și cât încasează lunar

Război între Gigi Becali și ANAF! Suma uriașă pe care o cere latifundiarul

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Mioveni

De teama coronavirusului, grupul din Mioveni care s-a întors din China va fi izolat la domiciliu

Publicat

in

După ce au participat, timp de câteva zile, la un festival în Beijing –China, Ansamblul Folcloric ”Plai de Dor” și mai mulți reprezentanți ai Primăriei Mioveni s-au întors astăzi în țară.

Aceștia au avut parte de condiții speciale la primirea pe Aeroportul Otopeni. Au fost izolați de restul călătorilor la sosire, fiind trecuți printr-un culoar special. După ce avionul a aterizat, câțiva medici i-au consultat, iar ei au completat un formular cu privire la evenimentele la care au participat în China. Autoritățile sanitare le-au pus în vedere să rămână 14 zile la domiciliu, urmând ca aceștia să fie monitorizați, telefonic, de reprezentanții DSP Argeș.

Așadar, cei 21 de copii, membri ai ansamblului folcloric, vor rămâne acasă în următoarele 14 zile, urmând să beneficieze de concediu medical și absențe motivate la școală. Tot izolați la domiciliu vor fi și cei patru reprezentanți ai primăriei Mioveni care au luat parte la evenimentele din China alături de membrii ansamblului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ ! Primarul Baicea de la Costesti a fost demis !

Publicat

in

De

In urma cu putin timp, a fost emis Ordinul privind constatarea încetării mandatului de primar al orașului Costești, deținut de domnul Baicea Ion. Ordinul a fost emis ca urmare a adresei Agenției Naționale de Integritate prin care se aduce la cunoștința Instituției Prefectului – Județul Argeș, faptul că Raportul de evaluare cu privire la starea de incompatibilitate în care s-a aflat domnul Baicea Ion, primar al orașului Costești, a rămas definitiv prin Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție a României 90/10.01.2020 și se solicită comunicarea măsurilor dispuse la finalizarea procedurilor disciplinare, cu respectarea prevederilor art. 25 alin. (1) – (4) din Legea nr.176/2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative. Ordinul poate fi contestat în termen de 10 zile, la Tribunalul Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend