Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

MedLife este partenerul tău de festival la Electric Castle 2022 și are grijă de starea ta de bine

Publicat

in

​MedLife vine la ediția cu numărul 8 a festivalului Electric Castle, iar timp de 5 zile va fi partenerul festivalierilor pentru experiențe memorabile. Cornerul zEnergy by MedLife va întâmpina participanții cu un mix de activări și instalații special create pentru un boost de energie și bună dispoziție. În plus, tot acolo, festivalierii vor putea beneficia și de consultații gratuite de medicină generală, pentru a se asigura că sunt în cea mai bună formă pe toată durata evenimentului.

MedLife la Electric CastleFoto: Hotnews

  • MedLife se alătură pentru al doilea an consecutiv festivalului Electric Castle și va avea grijă de starea de bine a participanților, pe tot parcursul evenimentului.
  • Festivalierii vor beneficia de asistență medicală generală gratuită, asigurată de o echipă medicală specializată.
  • În plus, MedLife a pregătit și alte surprize pentru ediția din acest an, care vor completa experiența de festival.

Și în acest an, Electric Castle anunță o ediție spectaculoasă, care va reuni peste 10 scene și peste 250 de artiști, din 24 de țări. Partener pentru al doilea an consecutiv, MedLife va fi prezent la festival cu Clinica Mobilă, unde o echipă de personal medical specializat va efectua evaluări de medicină generală*. Unitatea este concepută pentru a se deplasa în teritoriu cu scopul de a oferi asistență medicală și este dotată cu două cabinete de consultații multidisciplinare, un laborator medical mobil, compartiment de imagistică medicală, un punct de recoltare.

În plus, MedLife a pregătit pentru acest eveniment o mulțime de activități care vor menține la cele mai înalte cote vibe-ul de festival. Spre exemplu, participanții vor putea descoperi ce tip de Homo Festivalis sunt, cu ajutorul unui quiz de personalitate special creat pentru iubitorii de festival. De asemenea, MedLife va aduce o instalație new media, care folosește tehnologia pentru a crea un spectacol de culori și lumini, pe ritmul bătăilor inimilor celor care vor fi curioși să o încerce.

Totodată, în zona de lounge, festivalierii vor avea parte de momente de relaxare și energizare, în timp ce își încarcă bateriile de la telefon. Cornerul zEnergy by MedLife va fi amplasat în apropierea Castelului Bánffy.

„MedLife face parte și anul acesta din povestea Electric Castle și ne-am propus ca pe parcursul celor 5 zile să fim partenerul de festival al iubitorilor de muzică și distracție. Atunci când te simți bine, te poți bucura din plin de fiecare experiență, de acea, cu ajutorul echipei medicale de la Clinica Mobilă, ne vom îngriji de starea de sănătate a celor prezenți. Dar, pe lângă asta, pregătim mai multe surprize și activități, care vor asigura tratamentul complet pentru o ediție memorabilă”, spune Mirela Dogaru, Director Comercial MedLife Group.

„O ediție Electric Castle înseamnă zile trăite intens, într-un ritm neobișnuit. MedLife este alături de public și echipă pentru a ne ajuta să ne bucurăm de această experiență, prioritizând starea noastră de bine”, spune Doru Rusănescu, Head of Sponsorship & Consumer Experience.

MedLife a participat în calitate de partener medical și la ediția EC_Special din 2021, când a oferit teste antigen gratuite, cu valabilitate de 24 de ore, pentru a facilita accesul la o ediție specială a festivalului, în condiții de siguranță. Astfel, aproape 10.000 de persoane s-au testat în Clinica Mobilă MedLife, precum și în cadrul Hyperclinicii și a centrelor de recoltare MedLife din Cluj-Napoca, și s-au putut bucura de experiențele pregătite la festival.

*În cazul situațiilor de urgență medicală ce ar putea apărea pe parcursul festivalului Electric Castle 2022, acestea vor fi preluate de către serviciul de ambulanță asigurat de către organizatori.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

26 migrants discovered in three trucks and another three in trunk of automobile, at border

Publicat

in

De

The Arad Border Police have caught 26 migrants that were trying to illegally exit the country, hidden in three trucks, while another three foreign citizens were in the trunk of an automobile.

At the Nadlac II Border Crossing Point, one Turkish and one Romanian citizen showed up to carry out the border formalities, each driving one truck, transporting textile and metallic cables for companies in Germany and the United Kingdom.

„Based on risk analysis, the Border Police have carried out a thorough control of the two means of transportation. Thus, in the cargo hold, there were 23 people hidden, citizens from Bangladesh, Nepal and Syria,” the Arad Border Police informed on Thursday.

At the same border crossing point there was an automobile, registered in Romania, driven by a Romanian citizen. Following control, three persons from Bangladesh were found hidden in the truck, with ages between 21 and 36.

Furthermore, at Varsand Border Crossing Point, the Border Police have carried out a thorough control for a vehicle driven by a Bulgarian citizen, who was transporting metallic profiles to Slovakia. In the trailer there were also 3 Pakistani citizens, with ages between 23 and 37.

AGERPRES

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Avertizare de vreme ‘extremă’ în Marea Britanie: Regiunile vizate

Publicat

in

De

O avertizare pe o perioadă de patru zile pentru ”căldură extremă” a intrat în vigoare joi în Marea Britanie vizând regiuni din Anglia şi Ţara Galilor, unde temperaturile ar putea depăşi 35 de grade Celsius într-un alt val de caniculă care ar putea pune presiune pe rezervele de apă şi pe serviciile de transport, informează Reuters.

Met Office a precizat că alerta ”chihlimbar”, a doua în ordinea severităţii după ”roşu”, va dura până la sfârşitul zilei de duminică, şi a avertizat că persoanele sensibile la căldura extremă s-ar putea confrunta cu efecte de sănătate adverse, potrivit Agerpres.

Temperaturile sunt aşteptate să atingă 35 de grade Celsius vineri şi ar putea ajunge la 36 de grade Celsius în anumite regiuni sâmbătă.

Potrivit prognozelor, în mare parte din Anglia şi Ţara Galilor, plus în regiuni estice din Irlanda de Nord şi Scoţia, joi va fi ”însorit şi cald sau foarte cald ”, potrivit site-ului Met Office.

Avertizarea vine după cel mai secetos iulie înregistrat în Anglia din 1935, când temperaturile au ajuns pentru prima dată la peste 40 de grade Celsius, aducând din nou în centrul atenţiei impactul schimbărilor climatice.

Şi alte state europene au fost afectate de valuri de caniculă în ultimele săptămâni, temperaturile depăşind deseori 40 de grade Celsius.

În timpul valului de caniculă din iulie, Marea Britanie, unde astfel de temperaturi ridicate sunt un fenomen mai rar, a fost afectată de pene de curent, deteriorări ale pistelor din aeroporturi şi zeci de incendii izbucnite în Londra, unde departamentul de pompieri s-a confruntat cu cea mai aglomerată săptămână de după al Doilea Război Mondial.

Ministrul Mediului din Marea Britanie, George Eustice, a avertizat miercuri companiile de alimentare cu apă să ia măsuri pentru a proteja rezervele de apă şi a face faţă efectelor secetei prelungite.

Mai multe companii din domeniul apei au impus deja restricţii privind consumul, iar supermarketurile au limitat vânzările la grătarele de unică folosinţă în legătură cu care pompierii au avertizat că pot da foc ierbii uscate.

Avertizarea ”chihlimbar” de săptămâna aceasta urmează după prima avertizare ”roşie” de ”căldură extremă” emisă pentru prima dată în Marea Britanie în iulie.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend