Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mediastandard.ro: De ce retragerea politicii Twitter privind dezinformarea COVID este o veste proastă

Publicat

in

Dezinformarea COVID este poate una dintre cele mai mari probleme cu care s-a confruntat omenirea, în ultimii ani, în ceea ce privește fluxul de informații. Premisele, cum ar fi cantitatea de timp pe care oamenii – blocați în casele lor – o revărsau în rețelele de socializare, împreună cu cantitatea de informații care erau distribuite zilnic, erau uneori prea multe pentru a fi dezmințite în mod eficient.

De ce retragerea politicii Twitter privind dezinformare COVID este o veste proastăFoto: freepik.com

Cu toate acestea, politicile platformelor de socializare au jucat un rol uriaș în stoparea răspândirii a ceea ce a fost cunoscut mai târziu, mulțumită directorului general al OMS, drept infodemie. Oricât de ironic ar fi, platformele pe care dezinformarea este cea mai prolifică aveau, de asemenea, unele răspunsuri la această problemă.

Citește mai mult pe Mediastandard.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Ora Pământului 2023 – Mai mult de 8.000 de oraşe din 195 de ţări participă la cea mai mare acţiune voluntară de mediu

Publicat

in

NATIONAL

Șoc în fotbalul românesc: sezonul trecut antrena în Liga 1 și acum a murit fulgerător

Publicat

in

Fotbalul românesc este în doliu, după ce s-a stins din viață fostul antrenor al celor de la Academica Clinceni, John Ene (52 de ani). Sezonul trecut, John Ene a stat pe banca formației ilfovene.

John Ene ar fi murit în somn, în urma unui infarct. El a fost găsit fără suflare de către fiul său minor, informează GSP.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend