Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

McDonald’s face angajări: Caută peste 1.000 de persoane în 27 de oraşe din țară

Publicat

in

Compania care operează restaurantele McDonald’s în România, Premier Restaurants România, angajează peste 1.000 de persoane, în 27 de oraşe, atât în toate localităţile în care deţine unităţi, cât şi în oraşele unde urmează să deschidă locaţii, precum Zalău, se menţionează într-un comunicat remis vineri de societatea comercială.

Candidaţii au la dispoziţie o ofertă variată de poziţii de angajare, printre care: Crew Member, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienţilor, Barista la McCafe sau Guest Experience Leader.

Persoanele care îşi doresc să conducă un restaurant McDonald’s pot aplica pentru poziţia de Manager Trainee.

Angajaţii McDonald’s beneficiază de un salariu atractiv, de tichete de masă, de posibilitatea de a-şi creşte veniturile prin sporuri de noapte şi de weekend, precum şi de programe de recunoaştere şi loializare, împreuna cu un parcurs de carieră structurat şi posibilitatea de promovare rapidă, se precizează în comunicat.

Informaţiile privind posturile disponibile, procesul de recrutare şi beneficiile acordate angajaţilor McDonald’s sunt disponibile pe site-ul companiei, în secţiunea carieră https://mcdonalds.ro/cariera.

Directorul de resurse umane al Premier Restaurants România, Monica Zdrancota, a explicat că locurile de muncă disponibile sunt pentru programe de 4, 6 sau 8 ore.

„Dăm startul unei noi campanii de recrutare, la nivel naţional. (…) Continuăm să oferim oportunităţi de angajare şi dezvoltare profesională pentru un număr mare de candidaţi, indiferent de experienţa lor, procesul de aplicare şi intervievare se desfăşoară rapid, aceştia urmând să descopere imediat dacă McDonald’s este compania potrivită pentru ei. Avem un program de lucru flexibil şi angajăm persoane care pot lucra 4, 6 sau 8 ore, un aspect important pentru cei care au făcut schimbări drastice pentru a se adapta la noua realitate”, a menţionat directorul de resurse umane al Premier Restaurants România, citată în comunicat.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

VIDEO Descoperire misterioasă a 20 de cadavre într-un club de noapte din Africa de Sud

Publicat

in

De

Cadavrele a 20 de tineri, care au murit fără răni aparente, au fost descoperite duminică într-un club de noapte din cartierul East London din Africa de Sud, a anunțat poliția locală, care investighează cauza acestor decese în masă, potrivit AFP. politie

Morti misterioase in Africa de SudFoto: captura tv

Victimele au fost descoperite la primele ore ale dimineții într-un bar improvizat, amenajat în orășelul Scenery Park, a declarat un corespondent AFP.

„Investigăm în continuare circumstanțele deceselor”, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al poliției provinciale, generalul Thembinkosi Kinana.

Victimele au vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, a adăugat ofițerul de poliție, fără să se aventureze să emită o ipoteză pentru moartea lor.

Purtătorul de cuvânt al poliției anunțase inițial un bilanț de 17 morți, dar în cursul dimineții bilanțul a crescut la 20 de morți.

Oficialul provincial pentru sănătate Unathi Binqose a exclus posibilitatea unei îmbulzeli produse din anumite motive.

„Este dificil să ne gândim că este vorba de o debandadă, deoarece niciuna dintre victime nu are răni deschise vizibile”, a declarat el pentru AFP prin telefon de la locul incidentului.

Victimele, a spus el, erau probabil studenți care sărbătoreau sfârșitul examenelor și al anului școlar.

Potrivit ziarului local DispatchLive, „cadavrele sunt împrăștiate, pe mese, pe scaune și pe jos”, fără „semne aparente de rănire”.

Pe rețelele de socializare, unele persoane au menționat posibilitatea unei otrăviri cu gaz sau a unei otrăviri în masă. Imaginile neautentificate arătau cadavrele întins pe jos, fără răni vizibile.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Video | Proteste uriașe la Madrid înaintea summitului NATO, la care va merge si Klaus Iohannis

Publicat

in

De

Mii de oameni au protestat duminică la Madrid față de summitul NATO care va avea loc în capitala spaniolă săptămâna viitoare, informează Reuters, potrivit mediafax.

Organizatorii au anunțat că 5.000 de persoane au participat la marș, dar autoritățile au estimat că numărul acestora a fost de 2.200.

Manifestanții au spus că o creștere a cheltuielilor pentru apărare în Europa, încurajată de NATO, reprezintă o amenințare la adresa păcii.

„Soluția pe care o propun ei este mai multe arme și războaie și noi plătim întotdeauna pentru asta. Așa că fără NATO, fără baze, lăsați-i pe americani să plece și lăsați-ne în pace””, a declarat Concha Hoyos, un pensionar din Madrid, pentru Reuters.

Un alt protestatar, Jaled, în vârstă de 29 de ani, a declarat că NATO nu este soluția la războiul din Ucraina.

Liderii țărilor membre NATO se vor reuni la Madrid în perioada 29-30 iunie, în timp ce organizația se confruntă cu provocarea fără precedent a invaziei rusești din Ucraina.

Se așteaptă ca NATO să ia în considerare oferta, la care se opune Turcia, membră a alianței, de aderare a Finlandei și Suediei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend