Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mateo Susic: Am jucat stilul Dan Petrescu şi am câştigat

Publicat

in

Mateo Susic, internaţional bosniac legitimat la CFR Cluj, a declarat, marţi seară, că s-a simţit ca la antrenament la echipa clujeană, pentru că şi-a întâlnit colegii. El a precizat că victoria, venită după un joc în stilul Dan Petrescu, este meritată, potrivit news.ro

“A fost ca la antrenament, cu prietenii de la CFR şi jucători care joacă în România. Când câştigi normal, meriţi. Am meritat. A fost foarte mare ocazie pentru România. Am jucat stilul Dan Petrescu 1-0 şi am câştigat”, a spus Susic la Digi Sport.

Reprezentativa României a fost învinsă, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de selecţionata Bosniei, într-un meci din Grupa a 3-a a Diviziei B din Liga Naţiunilor.

A marcat Prevljak, în minutul 68.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

INS: Transportul aerian de mărfuri a crescut cu 26,7%, în primele 9 luni din 2022

Publicat

in

De

Transportul aerian de mărfuri (inclusiv poştă) a crescut, în primele nouă luni din 2022, cu 26,7%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2021, de la 29.294 tone până la 37.130 tone, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică.

Cele mai mari ponderi în ceea ce priveşte transportul de mărfuri s-au înregistrat pe aeroporturile Henri Coandă-Bucureşti, cu 10.700 tone mărfuri încărcate şi 15.300 tone mărfuri descărcate, Avram Iancu-Cluj-Napoca, cu 2.300 tone mărfuri încărcate şi 2.900 tone mărfuri descărcate, şi Traian Vuia-Timişoara, cu 2.200 tone mărfuri încărcate şi 3.800 tone mărfuri descărcate, potrivit Agerpres.

În trafic intern, activitatea principalelor aeroporturi româneşti se prezintă astfel: Henri Coandă-Bucureşti a realizat 11,9% în total tone mărfuri încărcate, Avram Iancu-Cluj-Napoca – 55,6% şi Traian Vuia-Timişoara – 32,5% în total tone mărfuri încărcate.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Întâlnire surpriză între bărbații din viața Elenei Udrea, Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov – care a fost atmosfera dintre ei / VIDEO

Publicat

in

De

Recentele probleme de sănătate ale Elenei Udrea, care îşi ispăşeşte pedeapsa cu închisoarea în penitenciarul Târgşor Nou, se pare că i-au făcut pe fostul soţ, Dorin Cocoş, şi actualul, Adrian Alexandrov, să lase deoparte neînţelegerile şi să aibă o discuţie civilizată spre binele fostului ministru.

Cei doi bărbaţi din viaţa Elenei Udrea s-au întâlnit la un mall din Bucureşti, unde au stat împreună la masă şi au discutat timp îndelungat, atmosfera între ei fiind una calmă, ba chiar cordială.

Primul care a ajuns la surprinzătoarea întâlnire a fost omul de afaceri Dorin Cocoș, care a și așteptat o vreme până ce tânărul partener al fostei sale soții și-a făcut apariția. A avut timp să bea un fresh, o cafea, ba să dea și un telefon.

Nu a dat semne de nerăbdare, nici de nervozitate. Ba chiar părea atât de liniștit, încât paparazii Mediaflux au crezut pentru o vreme că Dorin Cocoș a făcut doar o pauză de shopping (avea alături două pungi măricele) și că își va continua periplul prin mall.

La scurt timp, Adrian Alexandrov s-a așezat firesc la masă, cu o cutiuță de ”pachețele de primăvară” din care a mâncat cât timp Dorin Cocoș a vorbit.

Potrivit sursei citate, Dorin Cocoş a vorbit primul, un discurs destul de lung, apoi fiind rândul mai tânărului iubit al Elenei Udrea.

Odată încheiată discuţia, Cocoș a cerut și a primit nota de plată, a aruncat o privire scurtă și a plătit, apoi bărbaţii din viaţa Elenei Udrea Elenei Udrea s-au ridicat în același timp de la masă, și-au strâns mâinile și au plecat, fiecare pe drumul lui.

@www.mediaflux.ro #elenaudrea #adrianalexandrov #dorincocos #galabute #mediafluxro #mediaflux #paparazzimediaflux ♬ sunet original – www.MediaFlux.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend