Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Măsura adoptată și în România s-a aplicat în majoritatea țărilor din Europa

Publicat

in

– Aproape toate statele membre ale UE au crescut salariile minime pe economie în 2023 din cauza inflaţiei, arată datele de la Fundaţia Europeană pentru Îmbunătăţirea Condiţiilor de Muncă şi Viaţă (Eurofound), scrie Ziarul Financiar.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Rusia trimite un avion pentru a intercepta două bombardiere americane, sporind astfel tensiunile între cele două puteri rivale

Publicat

in

Ministerul rus al Apărării a declarat că un avion de vânătoare rus Su-35 a fost trimis în zbor deasupra Mării Baltice luni, după ce două bombardiere strategice americane au zburat în direcţia frontierei ruse, dar că s-a întors la bază după ce acestea s-au îndepărtat, transmite Reuters, citat de news.ro.

Evoluţia a urmat prăbuşirii pe 14 martie a unei drone americane în Marea Neagră după ce a fost interceptată de avioane ruseşti, în ceea ce a fost prima întâlnire militară directă cunoscută între Rusia şi Statele Unite de când Rusia a invadat Ucraina în februarie anul trecut.

Citeste mai mult

NATIONAL

Compania norvegiană de energie Equinor se alătură programului UE de achiziții publice comune pentru gazul natural

Publicat

in

Măsura își propune să faciliteze semnarea contractelor pe termen lung între furnizori și clienți. Equinor, compania norvegiană de energie, se va alătura programului UE de achiziții de gaze naturale pentru a facilita semnarea mai multor contracte pe termen lung între furnizori și clienți, după cum a declarat vineri președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, scrie energylivenews.com.

Scopul inițiativei privind achizițiile publice comune de gaze, care implică țările membre ale UE și Ucraina, este de a spori securitatea aprovizionării cu energie.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend