Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mașina unui jurnalist a fost vandalizată, iar soția i-a fost amenințată: ‘Am fost amenințat cu moartea’

Avatar

Publicat

in

Un jurnalist spune că a fost amenințat cu moartea, iar mașina i-a fost vandalizată, în urma unor dezvăluiri făcute în presă. Narcis Daju, jurnalist din Gorj, a dezvăluit că mașina i-a fost vandalizată, iar un bărbat i-a amenințat și soția. ”E panică mare, băieți, dacă ați ajuns atât de jos. Nu e prima dată când se întâmplă, și n-am vorbit niciodată public despre asta.”, e mesajul jurnalistului amenințat.

”În urmă cu două zile mi-au vandalizat mașina, și li s-a părut că nu m-au impresionat, de aceea tocmai au reînceput să-mi amenințe și soția, calculând ei, în naivitatea lor, că mi-au găsit punctul slab.

Citește și: Ion Iliescu: ‘Situația în care se află țară necesita o comunicare mai deschisă între forțele politice și între cetățeni și factorii sociali’

E panică mare, băieți, dacă ați ajuns atât de jos.

Nu e prima dată când se întâmplă, și n-am vorbit niciodată public despre asta.

O fac acum, pentru că s-au adunat foarte multe.

L.E.: Autorul amenințării din aceasta seara este domnul din stanga.

Citește și: După cazul Onești, Dumitru Coarnă îi desființează pe șefii Poliției: ‘Sunt niște lași, niște incompetenți numiți politic, că așa vrea domnul Bode’

Inteleg ca o rudă a dansului a primit bani publici de la primarul Ungureanu pentru o lucrare mult supraevaluata.

Domnul primar este foarte suparat pentru dezvaluirile facute de mine despre depozitul ilegal de gunoaie din mijlocul comunei Balesti.

Nici politistii, nici procurorii nu catadicsesc sa cerceteze ce se intampla acolo.

Inainte sa difuzez pe Targu Jiu TV dovezi video despre depozitul ilegal si despre cum se ingroapa gunoaie, pe camp, la Balesti, am fost amenintat cu moartea de un fost puscarias, care se afla in relatii de rudenie cu proprietarul depozitului.”, scrie Narcis Daju pe o rețea de socializare.

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO Charles Geschke, co-fondator al companiei Adobe care a ajutat la dezvoltarea PDF, a murit

Avatar

Publicat

in

De

Charles Geschke, co-fondator al companiei Adobe care a ajutat la dezvoltarea Portable Document Format (PDF), a murit la vârsta de 81 de ani, anunță news.ro.

Geschke a pus bazele Adobe în 1982. Zece ani mai târziu, a ţinut primele pagini ale ziarelor internaţionale, după ce a fost răpit sub ameninţarea armei şi ţinut ostatic pentru răscumpărare timp de patru zile înainte de a fi eliberat nevătămat.

Shantanu Narayen, CEO al Adobe, a spus că Geschke, care a murit pe 16 aprilie, „a stârnit revoluţia în tehnoredactare”, citează BBC.

Ca fondatori, Charles Geschke şi John Warnock „au dezvoltat un soft inovator care a revoluţionat modul în care oamenii creează şi comunică”, a mai spus el.

Cei doi sunt responsabili pentru dezvoltarea PDF, Acrobat, Illustrator, Premiere Pro şi Photoshop.

În 2009, preşedintele american Barack Obama i-a recompensat pe Geschke şi Warnock cu Medalia Naţională pentru Tehnologie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ce trebuie să știe cei care vor participa la marile festivaluri Untold și Neversea

Avatar

Publicat

in

De

Veste bună pentru cei care vor să participe la marile festivaluri în acest an. Acestea se vor relua, însă în anumite condiții. Eduard Chereji, director de marketing la UNTOLD, a vorbit duminică, la Antena 3, în ce condiţii va avea loc evenimentul de la Cluj.

„Da, e o veste bună, pentru că iată, după mai multe luni în care noi am tot spus că, ar fi normal ca oamenii care sunt vaccinaţi, fie fac dovada că au trecut prin boală, având anticorpi, fie sunt testaţi la intrarea în spaţiul de eveniment.

Am avut o serie de întâlniri în grupul de lucru pe care l-am solicitat şi iată, că într-un final s-a întâmplat. Noi am spus acolo destul de clar, că atâta vreme cât absolut toţi participanţii la un eveniment în aer liber, la un eveniment mare, fie sunt testaţi la intrare, fie fac dovada anticorpilor, fie fac dovada vaccinului, ar trebui să fie lăsaţi la eveniment. În acest caz, nu ar trebuie să se mai pună problema unei limitări, a unui număr limitat de persoane, pentru că dacă absolut toţi cei care sunt acolo nu reprezintă un risc de transmisie, nu vedem de ce ar exista o limitare. De asemenea, am spus-o din acel moment, că tocmai pentru că acei oameni nu reprezintă un risc, nu ar mai trebui să se pună problema de a purta masca, sau de a vorbi de o distanţare socială, cu atât mai mult cu cât la un eveniment de acest gen, se ştie că oamenii vin de obicei porniţi pentru a se distra, pentru a fi cu prietenii lor şi atmosfera e puţin mai prietenoasă, şi atunci că această distanţare socială e greu de crezut că s-ar putea păstra la un astfel de eveniment.

Ceea ce Ministerul Culturii a anunţat vineri, practic, reprezintă o parte din propunerile pe care Ministerul le are din planul de restartare. Ele sunt propuse în dezbatere publică la ora actuală şi sigur că şi noi vom mai veni cu amendamentele noastre. Noi credem cu tărie că nu avem niciun motiv pentru care experienţa de festival să fie într-un fel alterată de nevoia de a purta mască, sau de fi acea distanţare socială, tocmai pentru că, riscurile ar fi eliminate în proporţie de 99%, prin faptul că oamenii fie ar fi testaţi, fie ar avea anticorpi, fie ar fi vaccinaţi (…)

Noi cei din zona de evenimente, trebuie să fim lăsaţi să ne facem treaba, sau să fim lăsaţi să ne facem activitatea doar când găsim soluţia care să elimine proporţie de 100% orice fel de risc. E un lucru pe care trebuie să ni-l asumăm cu toţii. Facem tot ceea ce depinde de noi pentru a elimina în proporţia cea mai mare cu măsură. Măsurile pe care le-am propus cred că sunt cele mai drastice care au fost propuse de un organizator, sau de către o entitate care îşi desfăşoară activităţi în acest moment” declarat Eduard Chereji, duminică, la Antena 3.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend