Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Mascaţii au dat năvală peste infractorii din Câmpulung

Publicat

in

Poliţiştii argeşeni au efectuat patru percheziţii domiciliare, pe raza județului Argeș, la persoane bănuite de furturi din locuințe și societăți comerciale.

 

 

La data de 28 noimbrie a.c., poliţişti ai Poliţiei Mnicipiului Câmpulung – Biroul de Ordine Publică şi Biroul Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au efectua 4 percheziţii la domiciliile unor persoane şi la sediul unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Cîmpulung.

 

Activităţile au vizat trei bărbați cu vârste de 30 ani, 33 ani şi respectiv 25 ani bănuiţi că în luna februarie a.c. ar fi avut un conflict spontan în trafic și şi-ar fi adresat reciproc cuvinte şi expresii jignitoare precum şi ameninţări.

 

În urma  percheziţiilor au fost ridicate trei obiecte tăietoare precum şi obiecte deţinute fără documente legale de provenientă, în legătură cu care există indicii ca au fost folosite la săvârşirea infracţiunilor în cauză.

 

De asemenea poliţiştii au constatate două infracţiuni de furt de energie electrică pentru care au fost întocmite dosare penale pentru sustragere de energie electrică.

 

Cei în cauză au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

 

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

VREI SĂ TE VACCINEZI FĂRĂ PROGRAMARE ? De azi, maraton de vaccinare în Argeș – Azi la Băiculești, mâine Albești – VEZI PROGRAM COMPLET

Publicat

in

De

Creșterea alarmantă a numărului de cazuri de la nivelul județului Argeș a fost extrem de vizibilă și în mediul rural. Acesta este motivul pentru care, împreună cu DSP Argeș, reprezentanți ai cadrelor medicale și primari ai unităților administrativ-teritoriale am luat decizia ca maratonul vaccinării din acest weekend să înceapă de mâine în mediul rural, urmând să continue și în orașele argesene, astfel:

*Joi, 28.10.2021:

 1. Comuna Căldăraru
 2. Comuna Băiculești

*Vineri, 29.10.2021: Căminul de bătrâni din Călinești – doar pentru cei care sunt îngrijiți în acest centru.

*Sâmbătă, 30.10.2021:

 1. Comuna Albeștii de Argeș
 2. Comuna Vedea
 3. Centrul de asistență și îngrijire Bascovele

*Duminică, 31.10.2021:

 1. Municipiul Pitești
 2. Municipiul Câmpulung
 3. Municipiul Curtea de Argeș
 4. Comuna Stolnici
 5. Comuna Hârtiești
 6. Comuna Ciofrângeni
 7. Comuna Domnești

Centrele de vaccinare din județ funcționează zilnic conform programului obișnuit.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Lider social-democrat: ‘PSD își asumă intrarea la guvernare, pe termen limitat, cu specialiștii și soluțiile sale. E deja foarte târziu iar dezastrul trebuie oprit’

Publicat

in

De

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că social-democrații sunt dispuși să-și asume intrarea la guvernare pe termen limitat, pentru depășirea situației de criză cu care se confruntă România.

Trebuie să fim clari şi să spunem că PSD nu susţine un guvern minoritar, însă PSD nu poate abandona România în cea mai catastrofală situaţie din ultimii 30 de ani. Considerăm că partidele de dreapta au arătat ce pot şi nu au fost în stare de nimic. Drept pentru care, soluţiile noastre trebuie acceptate pentru a repune România, din punct de vedere social, sanitar şi economic pe un făgaş normal. (…) În consecinţă, partidul nostru nu poate asista la adâncirea dezastrului şi înţelegem să transformăm în fapte apelul nostru la solidaritate naţională. Motiv pentru care PSD îşi asumă intrarea la guvernare, pe termen limitat, cu specialiştii şi soluţiile sale. Dorim să rezolvăm problemele critice şi pentru asta avem nevoie de pârghii şi putere de decizie„, a declarat Ioan Stan.

Senatorul social-democrat subliniază că, „pentru PSD, soluţia fundamentală rămâne întoarcerea la popor”, adică la alegeri anticipate în urma cărora să rezulte „o majoritate politică capabilă să asigure stabilitate şi guvernare eficientă”.

Însă suntem conştienţi că acum, în această catastrofă generală în care ne-au împins liberalii şi USR-iştii, nu putem organiza alegeri anticipate. Pentru moment este urgent ca ţara să aibă un guvern funcţional care să aducă sub control pandemia, să oprească caruselul morţii, să frâneze derapajul aberant al preţurilor şi, pe cât posibil, să vindece, să readucă normalitatea în viaţa oamenilor„, susţine Ioan Stan.

El face apel la preşedintele Klaus Iohannis şi la liderii politici care se declară responsabili să lase deoparte, cel puţin până la primăvară, jocurile politice şi interesele partizane.

Adevărul crud este că România, din cauza celor enumeraţi mai sus, a ajuns printre ţările cu cea mai mare mortalitate COVID din lume, are cea mai scumpă energie electrică din Europa, a doua cea mai mare scumpire a carburanţilor din UE, o creştere criminală a împrumuturilor şi datoriei publice, o prăbuşire de o rapiditate fără precedent a echilibrelor economice şi sociale. E clar că nu se mai poate continua. E deja foarte târziu iar dezastrul trebuie oprit. Nu mai e loc de niciun orgoliu şi de niciun interes politic. Trebuie să facem tot ce putem să le redăm românilor normalitatea„, mai afirmă preşedintele PSD Suceava, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Un deputat PSD rupe tăcerea: ‘Trebuie să facem parte din Guvernul Ciucă. Trebuie să-i ajutăm pe români să nu mai moară, să nu se mai îmbolnăvească’

Rareș Bogdan, despre discuțiile dintre Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu: ‘Este absolut logică această formă de discuții, de colaborare, de consultare’

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend