Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Marius Tucă îl critică dur pe Ludovic Orban: Un politruc! Deși a fost testat de mai multe ori, nu vrea să fie testat și poporul român

Publicat

in

Nici n-a fost instalat bine în scaunul de Ministru al Sănătății, un scaun foarte fierbinte de altfel, și domnul Nelu Tătaru s-a și ars. În fapt, domnia sa în noua poziție, este înainte de toate un țuțăr al lui Ludovic Orban eventual, cu puțină îngăduință, un ușier al Primului Ministru. După ce Primarul General al Capitalei a anunțat împreună cu Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel că vor începe testarea la nivelul Capitalei, Ludovic Orban și ciracii săi au intrat în trepidație, susține Marius Tucă într-un comentariu pentru mediafax.

Vezi și: Raed Arafat a EXPLODAT, după ultimele critici apărute în presă: pe unii îi mănâncă degetele

Așa se face că după ce Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, s-a întâlnit cu reprezentanții, tot odată și profesioniștii, de la Institutele Naționale de Sănătate Publică și cel de Boli Infecțioase ”Matei Balș” urma să aprobe și să semneze un document semnat de toți ceilalți prin care să realizeze un studiu atât în Capitală, cât și la nivel național de investigare seroepidemiologică în infecții virale COVID-19. Metodologia respectivă este recomandată de Organizația Mondiala a Sănătății.

Numai că numitul Nelu, zis și Tătaru a dat fuguța repede să ia lumină de la cel numit în folclorul întregului popor drept Sică Mandolină. Atentie! Documentul nu era semnat de Primarul General al Capitalei. Cu toate acestea Ludovic Orban nu a reușit să-și depășească condiția de politruc și nu i-a dat acordul lui Nelu Tătaru să contrasemneze și să aprobe documentul atât de important pentru testarea populației, atât de important pentru România.

Avem așadar de-a face, și nu spun vorbe mari, cu o sabotare a intereselor cetățenilor români, punerea sub semnul întrebării a sănătății acestora, iar dacă ar fi să ne inspirăm din vocabularul procurorilor, de crimă împotriva umanității, de crimă împotriva poporului român.

Sică, obișnuit să ia decizii având-o la stânga pe Turcan și de-a dreapta pe liftiera de serviciu, crede că poate să oprească România între etaje, când vrea mușchiul lui sau butonul numit Nelu Tătaru. Ludovic Orban, Primul Ministru al României crede că după ce el a fost testat de mai multe ori dimpreună cu camarila PNL nu mai e nevoie să fie testat și poporul român. În ultimul ceas, care poate fi ultimul ceas la propriu al României, Ludovic poate să înțeleagă că România nu este un poligon de încercare electorală în care el să execute adversarii politici, să-și dea două palme la propriu și să-i dea ordin obedientului Ministru de la Sănătate să semneze documentul atât de important, aș spune vital pentru România.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Un vaccin împotriva SARS-Cov-2 ar putea fi lansat de piață de China până la finalul anului

Publicat

in

De

China ar putea fi în măsură să pună pe piaţă un vaccin împotriva SARS-Cov-2 până la sfârşitul anului, a anunţat sâmbătă, pe reţele de socializare, un organism guvernamental chinez, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Vaccinul – dezvoltat de către Institutul de Produse Biologice din Beijing şi Instititul de Virusologie – a fost administrat unui număr de peste 2.000 de persoane în cadrul unor teste clinice în faza 2, a precizat Comisia de Administrare şi Supervizare a Activelor Publice (SASAC).

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

Potrivit unui mesaj datat la 29 mai – difuzat pe reţeaua de socializare chineză WeChat, vaccinul ar putea să fie comercializat încă de la sfârşitul acestui an sau la începutul lui 2021.

Cele două institute care au dezvoltat vaccinul au legături cu grupul farmaceutic Sinopharm, la rândul său controlat de SASAC.

Potrivit SASAC, Institutul de Produse Bilogice din Beijing este în măsură să producă 100-120 de milioane de doze pe an.

Cinci vaccinuri se află în prezent în fază de testare pe oameni în China.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Marți începe în Franța analiza cutiilor negre ale Airbusului PIA care s-a prăbuşit la Karachi

Publicat

in

De

Analiza cutiilor negre ale avionului de tip Airbus aparţinând companiei Pakistan International Airlines (PIA) care s-a prăbuşit în urmă cu o săptămână într-un cartier rezidenţiale din Karachi urmează să înceapă marţi în Franţa, au anunţat sâmbătă anchetatorii, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Avionul Airbus A320 – la bordul căruia se aflau 99 de persoane şi dintre care 97 au murit – efectua o legătură internă de la Lahore la Karachi.

Aeronava s-a prăbuşit în timpul aterizării, iar cauzele accidentului sunt necunoscute.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

”Misiunea la locul prăbuşirii este pe punctul de a se încheia”, a anunţat pe Twitter Biroul francez de Anchete şi Analize pentru Securitatea Aviaţiei Civile (BEA).

Anchetatori francezi şi pakistanezi sunt aşteptaţi în Franţa, unde analiza înregistratorului de date de zbor (FDR) şi a celui a conversaţiilor din cockpit (CVR) urmează să înceapă la 2 iunie, a precizat BEA.

Potrivit reglementărilor internaţionale, BEA participă la anchetă pentru că aeronava – care a fost pusă în serviciu în urmă cu 15 ani – a fost concepută în Franţa.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend