Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

ACTUAL

Marius Huțanu, cunoscut jurnalist și fotograf din Argeș, găsit mort în apartamentul său

Publicat

in

Veste șoc, în această dimineață, pentru majoritatea jurnaliștilor din județul Argeș ! Marius Huţanu, apreciat jurnalist şi experimentat fotograf din Argeş, a fost găsit decedat în apartamentul său din Piteşti. Potrivit medicilor legişti, Marius Huţanu murise de câteva zile. Alarma a fost dată de unul dintre vecinii săi care a sunat la 112. Acesta observase ca, de mai multe zile, Marius Huţanu nu mai era de găsit și nu mai răspundea la telefon. Ajuns la fața locului echipajul de la Ambulanţă nu a mai putut face nimic, din păcate.  Paramedicii au stabilit că el murise de câteva zile. Necropsia va stabili şi cauza decesului.  Marius Huţanu avea 48 de ani şi o experienţă de aproape trei decenii ca fotograf şi jurnalist. Soția acestuia decedase in anul 2020.  

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Bobby Păunescu: ‘Există suspiciuni rezonabile că în cadrul unui serviciu secret din România s-a creat, după intrarea României în NATO o divizie antiamericană’

Publicat

in

De

Regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu susține că în serviciile secrete din România ar fi existat, după căderea regimului comunist, o divizie antiamericană, al cărei scop era să-i discrediteze pe oamenii influenți din politică și afaceri care aveau viziuni proocidentale.

Într-o emisiune TV, omul de afaceri a afirmat că existența unei astfel de grupări ar fi ajuns și în atenția Departamentului de stat american.

„Dacă este adevărat, înseamnă că acei oameni (din serviciile secrete române – N.R.) fac poliție politică. Sigur, nu ne referim la serviciul în ansamblu, ci la unii oameni din servicii, chiar dacă unii erau șefi. (…) Există suspiciuni rezonabile că în cadrul unui serviciu secret din România s-a creat, după intrarea României în NATO o divizie antiamericană. (…)  Dacă pe vremea lui Ceaușescu exista o divizie antisovietică, după 1989, niște generali s-au hotărât să creeze o divizie, care se pare că nu mai există, a cărei orientare era antiamericană. Așa se explică foarte multe lucruri.

Dacă cineva a gândita așa ceva, este o trădare de ultima speță, oamenii aceia ar merita 25 de ani”, a afirmat Bobby Păunescu.

Acesta a mai relatat și un alt scenariu, privind presupusele metode neortodoxe pe care le-ar fi folosit respectiva divizie.

„De 20 de ani, există sau a existat o divizie în care fete care proveneau din familii cu probleme mari, care au fost abuzate în copilărie, erau preluate de această direcție și li se inducea 2 lucruri: li se ștergea orice fel de credință, în caz că era religioasă i se spunea „dacă există Dumnezeu, de ce nu te-a apărat de abuzurile familiei”, iar al doilea rând li se reducerea aproape de zero empatia, le transformau într-un fel de criminali fără mamă, fără tată, care nu mai credeau în nimic.

(…) Această divizie, care este creația unei minți bolnave, aceste fete erau silite să se împrietenească, să se logodească sau să se căsătorească cu cetățeni români importanți sau cu potențial care aveau simpatii provestice și proamericane. Misiunea acestor fete era să umilească persoana respectivă in fața celorlalți și să le rupă relațiile de prietenie cu apropiații”, a mai afirmat Bobby Păunescu, conform realitatea.net

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Consilier local din Corbeni, scandal monstru – A intervenit Poliția

Publicat

in

De

Sâmbătă seara, la concertul rock organizat în comuna Corbeni, un consilier local de la USR a decis a fost in centrul unui scandal mai ceva decât cele provocate de AUR. Potrivit martorilor la incident, consilierul USR Ionuț Dovleac a venit nervos și ar fi lovit un angajat al primăriei. Incidentul a fost aplanat imediat după ce onsilierul local USR de la Corbeni a fost luat de polițiști și înepărtat de zona… periculoasă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend