Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Marius Budăi, anunțul momentului despre creșterea pensiilor: ‘Va fi o majorare! Am văzut că și Marcel Ciolacu și premierul au spus că ne dorim și vom reuși în acest an să aprobam deja bugetul pentru 2023’

Publicat

in

sursa foto:  stirileprotv.ro

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale a vorbit despre majorarea pensiilor. Acesta a spus şi cum vor fi ajutaţi pensionarii să facă faţă facturilor uriaşe care se anunţă în această iarnă.

Va fi o majorare de la 1 ianuarie 2023. Valoarea majorarii urmează să fie regăsită în momentul în care vom construi bugetul pe anul 2023. Am văzut că şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu şi premierul au spus că ne dorim şi vom reuşi in acest an să aprobam deja bugetul pentru 2023.

Ministerul Muncii este in stransa legatura cu celelalte ministere, cu Banca Mondiala si cu Comisia Europeana. De saptamana viitoare vom discuta cu partenerii sociali despre salariul minim brut garantat in plata dar si pe viitoarea reforma a pensiilor. Impreuna sunt sigur ca ne vom incadra in acest jalon de 9.4% din PIB”, a declarat Marius Budăi.

Cum vor fi ajutaţi pensionarii pentru a face faţă facturilor uriaşe din iarna asta. Anunţul făcut de ministrul Muncii

Avem acea plafonare şi compensare. Tot ce a fost pe durata de iarna a anului 2021-2022, ca si compensare pentru consumatorii casnici, Ministerul Muncii a achitat catre furnizori pana la ultimul leuţ. Avem aceasta masura si pentru iarna 2022-2023 si suntem pregatiti să o implementam. Daca situaţia o va impune, noi vom implementa noi măsuri, pentru că asta este scopul nostru, să protejăm cetăţenii”, a mai declarat Marius Budăi, la RomâniaTV.

Vezi și:

Românii vor avea parte de pensii mărite! Marius Budăi: ‘Procentul va fi decis în coaliție. PSD a propus cel puțin 10%’

COMENTEAZĂ

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Schimbări importante pentru milioane de utilizatori! Modificarea se va face începând cu luna februarie

Publicat

in

Utilizatorii au fost deja notificați că perioada acestei extraopțiuni va fi mai mică. Asta înseamnă că va scădea la o valabilitate de 21 de zile pentru toți clienții cu cartele preplătite, fiind vorba de opțiunea achitată cu 12 euro.

„Din 09.02.2023, opţiunea de 12 euro credit cu roaming SEE va fi valabilă 21 de zile”, este anunțul făcut de compania de telefonie mobilă Orange, scrie zf.ro.

În cazul în care conform ofertei tale din prezent beneficiezi de un tarif național pentru traficul de internet mai mic de 0,0018 euro/MB, atunci compania spune că se va aplica și în roaming SEE același tarif național.

Vodafone, al doilea mare jucător de pe piața locală de telefonie mobilă, a transmis că se află pe urmele celor de la Orange. Asta înseamnă că extraopţiunile cu roaming inclus nu mai sunt valabile 30 de zile, ci 21 de zile

Mai exact, această opțiune are un tarif de 15 euro pe lună pentru clienții care o folosesc în spațiul european și o valabilitate redusă de la 28 de zile la doar 21 de zile.

Telekom Mobile are la rândul său această ofertă cu un cost de 12 euro pe lună. În momentul de față este valabilă 28 de zile, însă opțiunea se mai poate activa doar până la data de 15 februarie 2023.

Cei de la Digi nu au deloc în oferta lor extraopţiuni pentru roaming cu minute şi net inclus pentru că au un alt sistem de tarifare.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Aproape jumătate de milion de mașini au fost rechemate în service- Defecțiunea pe care a gasit-o producătorul

Publicat

in

Producătorul auto american a declarat că retragerea acoperă unele vehicule Explorer, Lincoln Aviator şi Lincoln Corsair 2020-2022 echipate cu camere de 360 de grade şi include 382.000 de vehicule în Statele Unite, informează Agerpres.

Ford a spus că are rapoarte despre 17 accidente minore legate de problema rechemării şi mai mult de 2.100 de rapoarte de garanţie, dar nu există rapoarte de răniri.

Rechemarea extinde şi înlocuieşte o rechemare din 2021, de 228.000 de vehicule.

Dealerii vor actualiza software-ul modulului de procesare a imaginii, iar vehiculele actualizate anterior, în cadrul vechii retrageri, vor avea nevoie de noua actualizare.

Ford a declarat că, la sfârşitul anului 2021 şi 2022, Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) a contactat producătorul auto cu privire la rapoartele privind o imagine albastră pe afişajul camerei din spate, după finalizarea retragerii din 2021, ceea ce a determinat compania să investigheze.

În august 2021, NHTSA a deschis o investigaţie după ce Ford a rechemat 620.246 de vehicule în 2020  pentru o altă problemă cu camera spate.

Ancheta analizează dacă Ford a rechemat vehiculele în timp util şi dacă a rechemat suficiente vehicule.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend