Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Marian Vanghelie, acuzaţii explozive: Coldea, Cioloş şi USR, în spatele violenţelor de la mitingul din 10 august

Publicat

in

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a declarat că protestul Diasporei din data de 10 august a fost organiat după „modelul Colectiv”, spunând că în spatele acțiunii ar fi implicați oameni precum Dacian Cioloș și Florian Coldea și un partid precum USR.
Citește mai departe…
Marian Vanghelie, acuzaţii explozive: Coldea, Cioloş şi USR, în spatele violenţelor de la mitingul din 10 august

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Prima consultare online a MADR cu entităţile publice şi private implicate în elaborarea Planului Naţional Strategic

Publicat

in

De

Prima consultare online cu entităţile publice şi private implicate în elaborarea Planului Naţional Strategic (PNS) din cadrul Grupului de Lucru – Plăţi directe a avut loc joi, tema dezbaterii fiind versiunea 2 a analizei SWOT – Obiectiv Specific 1 „Sprijinirea veniturilor agricole viabile şi a rezilienţei în întreaga Uniune pentru sporirea securităţii alimentare”, potrivit Agerpres.

Evenimentul a fost deschis de secretarul de stat Emil Dumitru, care a menţionat suplimentarea alocărilor care ar putea reveni României pe programarea 2021-2027, amintind participanţilor şi de planul de redresare „Next Generation EU”, care urmăreşte să remedieze daunele aduse de pandemie şi să investească într-o Uniune ecologică, digitală, socială şi mai rezilientă, informează un comunicat al MADR remis vineri AGERPRES.

Citește și: SHOW Schimb dur de replici între Victor Ponta și Traian Băsescu în direct: ‘După şase seara, culcaţi-vă!’ / ‘E tonul prostului’

Secretarul de stat a subliniat că s-au depus eforturi pentru a avea o analiză SWOT cât mai completă şi care reflectă realitatea mediului rural din România, ţinându-se cont de punctele de vedere primite în urma consultării primei versiuni a analizei care stă la baza elaborării PNS 2021-2027.

Daniela Rebega, Directorul General Adjunct al AM-PNDR, a prezentat principalele modificări şi actualizări operate în cadrul analizei SWOT. Participanţii şi-au exprimat punctele de vedere cu privire la de-a doua versiune a analizei SWOT şi au fost invitaţi să transmită principalele observaţii până la data de 3 august a.c.

În perioada 13 – 27 iulie 2020 vor mai avea loc 7 întâlniri online cu partenerii sociali selectaţi în cadrul grupurilor de lucru : „Sprijin Cuplat”, „Intervenţii în domeniul agricol – finanţate din Pilonul II PAC (măsuri de investiţii şi alte intervenţii în domeniul agricol)”, „Industrie şi Securitate Alimentară – Pilonul II”; „Intervenţii sectoriale (Măsuri de piaţă)”, „Mediu şi Silvicultură”, „Economie rurală şi Infrastructură”, „Cercetare şi inovare”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Căpitanul echipei Liverpool, Jordan Henderson, nu va mai evolua în acest sezon

Publicat

in

De

Căpitanul echipei Liverpool, Jordan Henderson, nu va mai evolua în acest sezon, din cauza unei accidentări la genunchi, a anunţat managerul Jurgen Klopp.

Henderson, în vârstă de 30 de ani, a marcat în meciul cu Brighton, iar apoi a ieşit de pe teren şchiopătând, potrivit news.ro.

Citește și: SURSE – Excluderi în PSD: primari și consilieri județeni ar fi format un cuib pro-PNL în Ilfov .

El nu va mai juca în cele patru meciuri rămase din acest sezon, însă nu va avea nevoie de operaţie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend