Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Marian Oprișan din nou în centrul atenției! Baronul PSD își caută o nouă mașină de lux

Publicat

in

Baronul PSD, Marian Oprișan a fost surprins în timp ce își căuta o nouă mașină de lux după ce, în urmă cu ceva timp, acesta a fost surprins la volanul unui SUV de aproape 150 de mii de euro.

Potrivit jurnaliștilor de la g4media.ro, Marian Oprișan s-ar interesa de de achiziţionarea unui BMW seria 7.

Oprişan a fost sunat şi întrebat dacă și-a cumpărat automobilul. „Nu am comandat, am fost în vizită să mă uit, ca oricare om pasionat de automobile. Am văzut o ofertă, am configurat de curiozitate un tip de autoturism, mă gândesc dacă o iau sau nu”, a spus Marian Oprişan.

La întrebarea reporterului G4Media.ro despre proveniența sumei necesare pentru achiziție, în condițiile în care în ultima sa declarație de avere (depusă în 2018) apare un depozit de 75.005 euro, Oprișan a spus: ”Nu mai puneți întrebări la capitolul ăsta. Eu am mai declarat că atunci când am intrat în politică, în administrație, aveam un milion și jumătate de mărci. Când mi s-a făcut o înscenare și mi s-a pus sechestru pe o mașină, i-am dat toți banii mamei mele. Acolo sunt banii mei”.

Citește și:

EXCLUSIV Ultimă oră! Avem informații de la avocatul lui Liviu Dragnea

Ion Cristoiu o spulberă pe Viorica Dăncilă: ‘Continuă prostia de pe vremea lui Dragnea’

A ieșit la iveală! Pensia judecătoarei CCR, Mona Pivniceru, s-a majorat

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Ludovic Orban îl ‘arde’ pe Dan Barna: ‘Cred că nu l-a citit’

Publicat

in

De

După ce Dan Barna, liderul Uniunii Salvați România, a criticat programul de relansare economică al Partidului Național Liberal, premierul Ludovic Orban a avut o reacție pe măsură.

În contextul în care Barna a spus că programul PNL e populist, Ludovic Orban l-a desființat pe liderul USR.

„Cred că nu l-a citit. Îi recomand să-l citească”, a declarat Ludovic Orban, joi seara, la B1 TV.

Mai mult, șeful PNL a precizat că s-a consultat cu specialiști în realizarea programului de relansare economică al PNL.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

E oficial! Când ar putea fi redeschise restaurantele

Publicat

in

De

Preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), Daniel Mischie, a apreciat joi că este doar o chestiune de zile până când şeful Guvernului va permite redeschiderea restaurantelor.

Preşedintele HORA a subliniat, după reuniunea desfăşurată joi între conducerea Guvernului şi reprezentanţii industriei hoteliere, că şeful Executivului nu le-a transmis o dată certă privind redeschiderea restaurantelor.

„În urma solicitărilor HORA şi a celorlalte asociaţii din industrie, Guvernul României a organizat astăzi o întâlnire în care s-a decis constituirea unei comisii alcătuite din reprezentanţi de la Ministerul Economiei, în speţă domnul Răzvan Pîrjol (coordonatorul Direcţiei Turism din Ministerul Economiei, n.r.), de la Ministerul Sănătăţii şi de la ANSVSA, împreună cu reprezentanţi ai patronatului din industrie, urmând ca în zilele următoare, vineri-sâmbătă, să alcătuim un set de reguli care trebuie respectate de jucătorii din industrie, iar în perioada imediat următoare premierul să implementeze aceste reguli – vorbim în speţă despre redeschiderea restaurantelor. Este un apel al premierului la responsabilitate şi împreună cu industria se doreşte alcătuirea acestui set de reguli. Noi avem deja un set de reguli pe care împreună cu cei trei reprezentanţi ai Guvernului îl vom mai analiza încă o dată şi sperăm ca în perioada imediat următoare – cred că e o chestiune de zile – premierul să permită redeschiderea restaurantelor. Nu s-a pronunţat un orizont de timp”, a afirmat Daniel Mischie, la Digi 24.

Preşedintele HORA a explicat că noua comisie va discuta propuneri specifice privind redeschiderea restaurantelor.

„În principal, setul de reguli va conţine două paliere: în primul rând, relaxarea măsurilor aferente teraselor şi organizării evenimentelor, şi aici vorbim de faptul că poate se pune în discuţie eliminarea mănuşilor la terase, creşterea numărului de participanţi la evenimentele de pe terase de la 50 la 100 şi anumite măsuri pentru interiorul restaurantelor, mergând chiar până la creşterea numărului de participanţi de la 20 la 50, respectiv de la 50 la 100 pe terasă. Acestea sunt doar propuneri şi vor fi discutate în cadrul acestei comisii”, a adăugat Daniel Mischie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend