Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

MARE E GRĂDINA ARGEȘULUI! Trei tineri AU LĂSAT DOUĂ COMUNE FĂRĂ CABLUL TV ȘI TELEFONIE după ce au FURAT SUTE DE METRI de CABLU!

Publicat

in

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au prins în flagrant delict, în noaptea de 06 spre 07 iunie , trei bărbați de 22, 38, respectiv 22 de ani, toți din comuna Bogați, pe raza localității Dobrești, în timp ce secționau un cablu de telecomunicații, cu intenția de a-l sustrage.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, bărbatul de 38 de ani, împreună cu un alt bărbat, ar fi sustras, în noaptea de 07 spre 08 aprilie a.c., 270 m de cablu de telecomunicații, de pe raza localității Dobrești. De asemenea, cei trei bărbați prinși în flagrant, ar fi sustras, în data de 25 mai a.c., 170 m de cablu de telecomunicații, de pe raza comunei Priboieni. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 20.000 de lei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar după administrarea probatoriului, cei trei bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

EXCLUSIV! Klaus Iohannis, la drumeție în Argeș, pe Transfăgărășan – A stat în golul alpin circa 2 ore

Publicat

in

De

Președintele României a mers azi dimineață, la prima oră, să se relaxeze la aer curat de munte, în județul Argeș. Klaus Iohannis a trecut munții Făgăraș și a poposit în Argeș, la ora 6 dimineața, la un hotel situat pe Transfagărășan. Însoțit de SPP, președintele s-a cazat la hotelul din Argeș și s-a echipat rapid în haine de drumeție, nu înainte de a solicita oprirea tuturor camerelor de supraveghere. Bine echipat, pe la 6:20 dimineața, a pornit pe munte, in golul alpin de la Lespezi. Klaus Iohannis a petrecut la înălțimi de peste 2000 metri circa 2 ore după care a revenit la hotel. La fel de rapid s-a schimbat și a plecat în fugă să rezolve treburile statului. A evitat să vorbeasca cu puținii turisti sau cu personalul hotelului. Rezervarea la hotel fusese făcută în urmă cu 2 luni.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Președintele executiv al PMP: Nicolae Ciucă să le spună clar românilor ce preț vor plăti la iarnă pentru gaze naturale și energie electrică

Publicat

in

De

Preşedintele executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Petru Movilă, a transmis prin intermdiul unui comunicat postat pe pagina de facebook a partidului, că premierul Nicolae Ciucă trebuie să le spună clar românilor și mediului de afaceri, în cel mai scurt timp, ce preț vor plăti la iarnă pentru gaze naturale și energie electrică. 

„După ce și-a dat seama că nu are bani pentru compensarea facturilor la energie și gaze pentru populație, Guvernul a decis să aplice propunerea PMP:
supraimpozitarea profiturilor excepționale ale companiilor de energie.

PMP cere prim-ministrului Nicolae Ciucă să le spună clar românilor și mediului de afaceri, în cel mai scurt timp, ce preț vor plăti la iarnă pentru gaze naturale și energie electrică.

„Este o problemă vitală pentru majoritatea românilor, întrucât cele mai multe familii și companii nu își vor permite plata facturilor în această iarnă. Premierul trebuie să anunțe soluția identificată pentru sprijinirea românilor, în cel mai scurt timp posibil și în cel mai transparent mod”, a declarat președintele executiv al PMP, Petru Movila.

Măsurile propuse de PMP pentru menținerea facturilor la energie electrică și gaze la cote suportabile sunt:

– Scăderea fiscalității pe energie și combustibil: scăderea TVA cu 2% și a accizelor cu 50%

– Taxarea profiturilor excepționale ale companiilor de energie

– Compensarea facturilor pentru consumatorii vulnerabili

– Susținerea investițiilor în producția românească de gaze și energie electrică”, se arată pe pagina de facebook a PMP

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend