Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

ACTUAL

Mare brînză, mic om! Mitrofan a demisionat de la șefia PNL Curtea de Argeș

Publicat

in

După o lungă analiza si presat de problemele unui dosar la DNA, Cristian Mitrofan a demisionat de la șefia PNL Curtea de Argeș. După o lungă perioadă la cârma organizatiei locale din orasul basarabilor, timp in care rezultatele organizatiei au fost si slabe dar si piperate cu scandaluri , tradari si chiar batai , Mitrofan a luat, în sfârșit o decizie corectă. Cam tarziu, dar… niciodată nu e prea tarziu. Asistam la o demisie banala, una care nu prea mai intereseaza pe nimeni pentru simplu fapt ca Mitrofan nu mai înseamna nimic în PNL si nici macar in politica locală.  

„Președintele organizației PNL Curtea de Argeș, Cristian Mitrofan a hotărât să înainteze conducerii județene a PNL demisia din funcția de lider al filialei municipale. Decizia domniei sale este motivată de rațiuni personale, dar și din dorința de a permite un restart și o reorganizare a PNL Curtea de Argeș. Cristian Mitrofan rămâne în continuare în PNL și va depune toate eforturile pentru promovarea principiilor și ideilor liberale”, se arata intr-un comunicat al PNL Argeș.

„Astăzi mi-am depus demisia din funcția de Președinte al organizației PNL Curtea de Argeș. Am decis sa fac acest pas în spate ca să am mai mult timp pentru rezolvarea problemelor personale și pentru a da un restart organizației locale. Am obținut cele mai bune rezultate din istoria organizației la alegerile europarlamentare și prezidențiale, iar la alegerile locale am fost candidatul liberal pentru postul de primar al municipiului Curtea de Argeș care a obținut mai multe voturi decât partidul. Mulțumesc echipei minunate fără de care nu aș fi reușit nimic și miilor de argeșeni care mi-au acordat încrederea. Vă respect și vă prețuiesc pe toți. Dar, întotdeauna este loc pentru mai bine și consider ca avem mulți oameni valoroși în partid și totodată așteptăm cu brațele deschise și mai mulți. Sper ca noua conducere a PNL Argeș să ia deciziile potrivite în perioada următoare , iar eu voi sprijini necondiționat noua echipă atât timp cât vor lucra în interesul și în sprijinul argeșenilor. Vă doresc tuturor tot binele din lume”, declarat Cristian Mitrofan.

    La propunerea Biroului Permanent Județean al PNL, în fruntea organizației municipale urmează să fie numit un președinte interimar și va fi stabilit un calendar pentru organizarea de alegeri interne.”

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | Trei case cuprinse de flăcări în Argeș

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un puternic incendiu a izbucnit la un fânar în zona pensiunii Cristal, calea Câmpulung. Incendiul s-a extins rapid și la cele trei case aflate în vecinătate. Două persoane au fost asistate medical de către echipajul SMURD ajuns la fața locului. Este vorba despre o persoană cu atac de panică, iar altă persoană cu probleme de tensiune.Intervin pompierii cu trei autospeciale ce stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, atrage atenția: ‘Trebuie să fim pregătiți pentru o perioadă lungă. Pentru că acum devine din ce în ce mai mult un război de uzură’

Publicat

in

De

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, consideră că în Ucraina are loc un „război de uzură”. Oficialul a îndemnat aliații să se pregătească pentru un conflict de lunga durată. Potrivit acestuia, Occidentul trebuie să-și consolideze puterile împotriva agresiunii ruse, notează publicația greacă Capital.

Războiul nu se va încheia în câteva luni

„Acest război poate dura mult timp și trebuie să fim pregătiți, pentru că nimeni nu poate specifica perioada cuprinsă, dar trebuie să fim pregătiți pentru o perioadă lungă. Și așa le fac apel la aliați să sprijine (n.r. Ucraina), dar în același timp fiți gata să faceți acest lucru pentru o lungă perioadă de timp și fiți gata să oferiți asistență suplimentară. Pentru că acum devine din ce în ce mai mult un război de uzură„, a remarcat Jens Stoltenberg.

Secretarul general al NATO a vorbit și despre furnizarea de arme către Ucraina. Potrivit acestuia, acum aliații NATO transferă din ce în ce mai multe mostre standard din echipamentele Alianței. Poziția în acest sens s-a schimbat, deoarece la început Ucraina primea doar arme sovietice.

Cât va dura conflictul ruso-ucrainean

La rândul său, șeful Direcției principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, Kirilo Budanov, a presupus când se va încheia faza activă a războiului.

Potrivit acestuia, până la sfârșitul anului acesta, „războiul  va fi redus la aproape zero”, iar punctul de cotitură va începe în august, când armele occidentale vor fi direcționate la diferite unități și vor fi folosite masiv pe câmpul de luptă.

Ucraina va fi întotdeauna un stat independent şi nu va fi înfrântă. Singura întrebare este ce preţ va trebui să plătească poporul nostru pentru libertate şi Rusia, pentru războiul absurd împotriva noastră.

Desfășurarea catastrofală a evenimentelor ar fi putut fi oprită dacă lumea trata situaţia din Ucraina ca fiind situaţia sa. Dacă puternicii lumii nu se jucau cu Rusia, ci ar fi făcut presiuni pentru a opri războiul”, a declarat Volodimir Zelenski, conform b1tv.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend