Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Marcel Ciolacu îl critică pe Victor Ponta, dar vorbește despre o FUZIUNE cu Pro România

Avatar

Publicat

in

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că în țară scorul partidului este unul bun, dar în perspectiva alegerilor parlamentare este nevoie de o altă strategie. Ciolacu l-a criticat dur pe Victor Ponta pentru modul în care a procedat la alegerile locale, dar în final a spus că PSD ar fi deschis unei fuziuni.

Citește și: Exit-poll CURS-Avangarde: Gabriela Firea a câştigat într-un singur sector din Bucureşti

”Drumul pe care a pornit PSD e unul corect. Dacă se aştepta cineva ca PSD să câştige en fanfare alegerile, după toată această perioadă înseamnă că nu am avut nicio realitate politică. PSD-ul se află într-un proces de restructurare şi modernizare. Vor trebui luate decizii în forurile interne ale partidului ca să vedem ce drum avem de urmat pentru alegerile generale”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a ținut să precizeze că s-ar fi putut face o alianță de stânga la Capitală, dar i-a reproșat lui Victor Ponta că a stricat jocurile.

”Poate ar fi fost nevoie de o discuție mai așezată, de ceva mai multă înțelepciune (…) Nu poți să vi și să iei primari de la PSD și apoi să vrei alianță. Nu poți să vi la noi în curte, să ne iei primarul și apoi să vrem alianță (…) Acum trebuie să mergem mai departe, noi suntem deschiși unor procese de fuziune”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO Klaus iohannis, ORDIN pentru autorități în campania electorală: ‘Orice abatere va trebui aspru și rapid sancționată’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, într-o conferință de presă, la Palatul Cotroceni, despre elegerile parllamentere și campania electoraă.

“Mecanismele democratice nu trebuie blocate. Mandatul parlamentarilor se termină pe 20 decembrie. După această dată nu mai pot vota decât legi simple. Ar fi catastrofal pentru România să nu avem parlament funcțional. Tocmai pentru că avem o criză sanitară trebuie să facem ca România să nu rămână fără un legislativ cu puteri depline.

Citește și: Codrin Ștefănescu, atac dur la Marcel Ciolacu: ‘I-a ras pe toți!’

Autoritățile au organizat bine alegerile locale. Avem experiența acestui scrutin car ene permite să îndreptăm erorile inerente. procesul de votare nu presupune riscuri majore, însă campania electorală da.

Au fost stabilite reglementări mai strice pentru campania electorală. Avem marele avantaj că trăim într-o eră digitală și pot expune în mediul online programele. Le recomand candidaților să se orienteze către aceste metode alternative.

Nu mai putem vorbi de mitinguri de susținere și solivcit autorităților să fie atente. Orice abatere va treui aspru și rapid sancționată”, a spus Klaus Iohannis,

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Klaus Iohannis a RĂBUFNIT după alegerea lui Florin Iordache: PSD-iștii găsesc modalități de a-și răsplăti obedienții.Totul pentru ai lor, nimic pentru cetățeni

Avatar

Publicat

in

De

Klaus Iohannis susține că actuala majoritate parlamentară este ilegitimă. Președintele optează în continuare pentru organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie, chiar dacă numărul cazurilor Covid-19 din România este în creștere.

Citește și:  Ministrul Sănătății îi liniștește pe cei care se plâng că nu mai sunt locuri în spitale: ‘Nu sunt afectate!’

„Vreau să fie de la bun început clar: am observat că unii politicieni propagă cu insistență că cineva ține cu orice preț la susținerea alegerilor în ciuda pandemiei și ele se pot amâna. Nimic mai fals. Ele sunt importante nu ca obiectiv în sine, ci pentru că permite singura variantă ca să avem un for legislativ reprezentativ. Ele nu trebuie amânate pentru ca un partid sau altul să fie pregătit peste câteva luni.

Actuala majoritate pesedistă este ilegitimă, care nu mai reprezintă voința românilor. Ce a făcut din martie, de când ne confruntăm? A pus umărul la combaterea pandemiei? Nu! Actuala majoritate pesedistă a blocat combaterea pandemiei care ar putea duce la cea mai gravă criză economică din ultimii 30 de ani.

Florin Iordache a fost votat în Parlament… După cum ne-a obișnuit, în ciuda încercărilor de a-și cosmetiza imaginea, rămâne acelașu partid nereformat și toxic. Găsesc modalități de a-și răsplăti obedienții. Totul pentru ai lor, nimic pentru cetățeni.

Actuala situație epidemiologică este îngrijorătore”, a spus Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe de presă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend