Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Marcel Ciolacu: ‘Au dorit să ne demonstreze timp de doi ani că sunt incapabili, creând o majoritate de dreapta să guverneze fără PSD, a fost ambiția lor’

Publicat

in

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că PSD nu a intrat ”pe uşa din dos” la guvernare, el reafirmând că PSD a câştigat alegerile parlamentare: ”Au dorit să ne demonstreze timp de doi ani că sunt incapabili creând o majoritate de dreapta să guverneze fără PSD, a fost ambiţia lor. Problema este cu ce am greşit noi şi românii să ni se întâmple o asemenea nenorocire”.

Marcel Ciolacu a vorbit, în discursul ţinut sâmbătă după amiază la conferinţa de alegeri a PSD Vrancea, despre încercările de schimbare a legislaţiei din domeniul electoral care au fi produs „o gaură totală  în coloana vertebrală a PSD”.

Nu pot să uit determinarea lui Nicu Halici atunci când ne-am bătut cu partenerii noştri de coaliţie de astăzi, când doreau să modifice legile electorale, mai ales în timpul jocului, şi alegerile să fie din două tururi şi atunci Nicu Halici, ca şi preşedinte a Comisiei Juridice, a fost una dintre cheile cele mai importante în acel război şi îi mulţumesc pentru acest lucru şi pentru acea bătăile. (…) A fost o bătălie, în fiecare zi se încerca să se vină cu un proiect pentru a modifica legislaţia din domeniu şi de a duce o gaură totală în coloana vertebrală a PSD.

Nu am nicio reţinere să spun: chiar domnul preşedinte Klaus Iohannis îşi dorea acest lucru. Între timp, viaţa le-a aşezat cum şi-au dorit românii? Să nu uităm că pe noi nu ne-a băgat nimeni pe uşa din dos la guvernare. Partidul Social Democrat a câştigat alegerile generale.  Locul PSD era la guvernare. Au dorit să ne demonstreze timp de doi ani că sunt incapabili, creând o majoritate de dreapta să guverneze fără PSD, a fost ambiţia lor. Problema este cu ce am greşit noi şi românii să ni se întâmple o asemenea nenorocire”, a spus Marcel Ciolacu sâmbătă, la Focşani.

Acesta a subliniat că ceea ce este importat acum este că există o coaliţie funcţională. 

Este evident că echipa de miniştri a PSD a adus acea maturitate, acel profesionalism şi acea aplicare de care avea nevoie actul de guvernare”, a adăugat Ciolacu, conform news.ro.

Vezi și:

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Loto 6/49, 4 decembrie 2022. Numerele extrase azi-Vezi dacă te afli printre câștigători

Publicat

in

De

Loto 6/49, 4 decembrie 2022. Duminică, 4 decembrie 2022, au avut loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, organizate de Loteria Română.

Bugetul.ro vă prezintă numerele extrase Duminică, 4 decembrie 2022:

  • Loto 6 din 49: 36, 27, 23, 14, 38, 43
  • Loto 5 din 40: 32, 4, 10, 35, 27, 25
  • Joker 8, 19, 41, 17, 18, + 8
  • Noroc: 5 7 0 3 5 0 1
  • Super Noroc: 4 6 4 2 1 6
  • Noroc Plus: 2 3 8 6 5 2

La Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 3,85 milioane de lei (peste 781.700 de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 4,82 milioane de lei (peste 980.500 de euro).

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Analist politic: ‘Nu scăpăm de război înainte de sărbători. Dacă Joe Biden vorbește despre așa ceva, este clar că Putin nu are soluții’

Publicat

in

De

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarația președintelui american Joe Biden care a spus că este pregătit să vorbească cu Vladimir Putin.

„Nu scăpăm de război înainte de sărbători, dar sunt primele semne oficiale că negocierile de pace sunt avute în vedere. Încă de acum o lună de zile presa americană a anunțat și vorbea despre posibilitatea unor negocieri de pace. Acum președintele american Joe Biden face un gest uriaș când spune că este de acord să vorbească despre pace cu Putin.

Deci, vă dați seama, de la înălțimea lumii libere să vorbești cu un om care este acuzat, cu dovezi clare, de crime de război, Vladimir Putin… Dar face acest lucru. Totuși, sunt aproximativ 250 de mii de victime, ucraineni și ruși, în acest război, în 10 luni de zile, pe pământ european. Este de neimaginat ce s-a putut petrece și vine Joe Biden și spune: „Dacă e cazul, pot să mă întâlnesc cu Putin pentru a vorbi despre pace. Vreau să văd ce este în mintea lui”. Cred că este un pas important.

Dacă Joe Biden vorbește despre așa ceva, este clar că Putin nu are soluții. Fiindcă a pierdut războiul din Ucraina, pentru el important este să se mențină la putere în Rusia pentru că tot sistemul este colapsat în acest moment. Rusia nu mai este o superputere decât din punctul de vedere al armelor nucleare”, a declarat Bogdan Chirieac, conform dcnews.ro

Citește și:

Președintele SUA arată singura modalitate prin care se poate termina războiul din Ucraina: Vladimir Putin să se retragă din țară

‘Vocea’ lui Putin: ‘Președintele Federației Ruse a fost întotdeauna, este și rămâne deschis negocierilor pentru a ne asigura interesele’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend