Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Marcel Ciolacu, atac devastator la Vlad Voiculescu: ‘Ei continuă să ne mintă că totul e în regulă’

Avatar

Publicat

in

Într-o postare pe pagina de socializare, șeful PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dur la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

După incendiul de la Institutul Marius Nasta, Vlad Voiculescu, a declarat că „totul e în regulă”. Luni dimineața, Marcel Ciolacu acuză că spitalele țării continuă să ardă, iar „ei continuă să ne mintă că totul e în regulă”, făcând referire, evident, la declarația lui Voiculescu.

Spitalele țării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă că totul e în regulă.
PSD va depune #amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protecție împotriva incendiilor. La fel, vom depune un amendament și pentru a rezolva situația minerilor din #ValeaJiului.

Sper ca liderii Dreptei să aibă mintea de pe urmă și să le voteze! Bani sunt, dar nu sunt alocați în funcție de prioritățile românilor, ci în funcție de prioritățile voastre. Nu deficitul bugetar e marea problemă a țării, ci deficitul vostru de grijă față de #viața românilor!”, este mesajul lui Ciolacu.

Vezi și

Nici urmașii răzeșilor lui Ștefan cel Mare nu spun pas la nepotisme! Fiică de secretar de stat USR-PLUS, angajată la cabinetul unui parlamentar al Alianței

‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

PNL continuă numirile făcute pe bază de carnet de partid! Din Parlament, ajunge șef de instituție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO – Aluzii indecente în plen: ‘Poziția care vă place dvs, dle Orban, 69’

Avatar

Publicat

in

De

Un amendament de la ‘poziția 69’ a generat discuții delicate în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterea anexelor la legea bugetului:

Lungu Romeo Daniel (PSD): Pozitia care va place dvs, dle Orban, 69. Se propune suplimentarea cu 80.000 de lei pentru reabilitarea si modernizare drumuri comunale in comuna Pietroasele, bugetul Ministerului Finanțelor, actiuni generale.

Gabriel Andronache (PNL): Procedură!

Ludovic Orban (PNL): După intervenția acestui coleg. Poziția 69 ati spus dvs, marginală.

Lungu Romeo Daniel (PSD): Marginal care o faceți de zâmbiți

Ludovic Orban (PNL): Da’ spuneți despre ce e vorba?

Lungu Romeo Daniel (PSD): V-am spus.

Ludovic Orban (PNL): Atunci supun la vot amendamentul

Gabriel Andronache (PNL): Solicit colegilor sa respecte codul de conduita al senatorilor și deputaților. E inadmisibil sa facem astfel de aluzii in plenul Parlamentului asa cum a facut antevorbitorul. Codul de conduita prevede sanctiuni pentru astfel de atitudini, asadar fac inca o data apel la respectarea codului de conduita.

Daniel Suciu (PSD): Banuiesc că acelasi Regulament sa aplica și dlui presedinte (Ludovic Orban), dansul a inceput cu aceste aluzii.

Ludovic Orban (PNL): Aveti vrei sugestie cand supun la vot un amendament la o pozitie aflata la un numar sa nu pronunt cifra respectiva?

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Judoka Adrian Şulcă a fost admis la Universitatea Nihon din Tokyo

Avatar

Publicat

in

De

Judoka Adrian Şulcă a fost admis la Universitatea Nihon din Tokyo, unde pe lângă studii se va şi antrena în perspectiva Jocurilor Olimpice din 2024.

Forul naţional de judo a anunţat, luni, că sportivul originar din Calafat va avea parte de o pregătire unică în vederea participării la JO din 2024, potrivit news.ro.

Citește și: Tragedie peste tragedie în România: Tată și fică, găsiți carbonizați în casa mistuită de foc. Mama fetiței a reușit să se salveze

”Tânărul judoka Adrian Şulcă, o reală speranţă pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris, a primit o veste excelentă din Japonia: a fost declarat admis la prestigioasa universitate Nihon din Tokyo. Vestea este cu atât mai bună cu cât sportivul nostru se va putea pregăti în Japonia cu cei mai buni judoka şi, astfel, să îşi crească şansele la o medalie olimpică în 2024, la Paris”, a anunţat FR Judo.

Adrian Şulcă (20 de ani) este medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de Tineret din 2018, de la Buenos Aires, iar zilele trecute şi-a trecut în cont tot o medalie de aur, la Openul European de la Praga.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend