Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

OPINII:Manelistul Gavrilă Moise si carmolistul Doru Bobi – ciurucurile presei locale

Publicat

in

Pe banii lui Cozma, doi ciudaţi frustraţi ai presei de cartier au ajuns să ducă un ziar la pierzanie. Conform datelor din ultimele luni, fiţuica contaminată condusă de doi habarnişti în ale presei, a ajuns să se vandă în cateva zeci de exemplare. Cele patru coli impăturite care in opinia celor doi frustraţi se numesc ziar, “coastă” 1 leu, adică pretul maxim al unui ziar serios care îţi oferă în minim 16 pagini şi altceva decît ce vand ei fraierilor care dau acest leu pe retete de   castraveţi muraţi, freze deocheate sau, mai grav vome generate de acea boală grea numită frustrare cronică.  Ultima lor operă a fost şanatjul josnic la cîţiva oameni din oraş pe care i-a ameninţat că dacă participă la cel mai important eveniment monden al anului la Curtea de Argeş, Omul Anului, îi va face în omleta lor de ziar exact ca pe ei, albie de porci.

Dovada supremă a frustrării lor a venit, însă,  intr-un material prin care cel mai mare scriitor roman in viaţă, maestrul Dinu Săraru, era categorisit drept un analfabet. Cruciţi-vă oameni buni de boala manelistului Gavrilă Moise sau a carmolistului Doru Bobi, să afirmi aşa ceva doar că tu eşti un frustrat şi că te supără al dracului de mult că alţii fac ceea ce tu nu vei fi niciodată în stare să faci, întrece orice închipuire. E clar că ăştia doi trebuiesc duşi de mînă la doctor cît mai repede…

Am primit după isprăvile lor din ultimele zile zeci de telefoane prin care mi se cerea să le răspund celor doi bolnavi la inepţiile, la vomele lor. Nu voi face asta în editia printată pentru că, om fi avînd noi 16 pagini de ziar , dar nu-mi pot permite sa  consum spatiul acolo cu doi oameni bolnavi, nu de replica mea au ei nevoie ci de un medic bun, un psiholog.

La fel de mulţi argeşeni au sesizat că în ultimele luni, cei doi trăiesc şi acum de pe urma mea şi a ziarului meu. Imaginaţi-vă cu ce ar mai fi umplut ei puţinele pagini dacă nu era PROFIT-ul sau eu insumi. Promit însă că asta e ultima dată cănd îi mai ajut să-şi vîndă fituica cu tiraj de curtea scolii. I-am ajutat şi cînd, acum cîtiva ani, tot din cauza frustrării lor, o redactie întreagă i-au băgat pe cei doi pe unde au ieşit şi au plecat să facă ziar pentru Ilea. I-am ajutat şi atunci cînd l-am adus pe Octavian Andronic să scrie pentru ei, să le mai dea un pic valoare că se împutiseră de tot, i-am ajutat şi cînd Politia  i-au prins că au furat din banii cetatenilor folosindu-se de falsuri, i-am ajutat şi cînd patronul lor o mierlea pe la poker si foloseau banii mei să plătească din belele. Acum însă nu o să îi mai pot ajuta şi manelistul Gavrilă Moise si  carmolistului Doru Bobi va trebui  meargă la doctor dar şi pe la Politie. Aveti doar un pic răbdare să vedeţi că de data asta nu mai pot fenta legea asa cum au făcut-o cu ultimul lor dosar penal care se pare ca se va redeschide din motive de… falsuri.

Ei insisi, manelistul Gavrilă Moise si  carmolistului Doru Bobi, sunt niste falsuri şi imi aduc acum aminte de un editorial scris tot aici pe net si care incepe cam asa.

Pe vremea cand Gavrila Moise era şef de autobază, adica era cel mai destept dintre soferii oraşului, răposatul bunică-meu avea o vorba şi de fiecare data imi arata cu degetul, drept exemplu, pe Nea Moise: prostu-i mare tupeist dacă este comunist !

Exact ca un ziarist ce a dat manivela pe stilou intr-o noapte de decembrie in care pokerul a fost la putere, nea Moise, fostul sef de autobaza in gura caruia , din lipsa de hartie, toti soferii isi bagau problemele, dovedeste ca e un tupeist fara margini si nu ezita sa jigneasca…

În fine, un ultim amănunt, stiti vorba aia romanească,  “cine e deprins sa aiba stapan, moare sluga”. Poate că aştia doi, manelistul Gavrilă Moise si  carmolistului Doru Bobi, pupincurişti prin definiţie, au fost permanent bolnavi de boala asta, iar de vină pentru toate astea e doar stăpînul lor. De vină doar pentru că ziarul ăla a ajuns fituica pensionarilor senili. Ziarul a decăzut exact din momentul în care Ioan Cozma l-a preluat şi s-a asociat cu poker starul Ionel Tache.

Cititi mai multe insă în Buletinul Argesean din luna decembrie, doar am zis că în PROFIT nu bag toate ciurucurile.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
3 Comentarii

3 Comments

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

România nu mai are ‘valori’ în politică! Tudor Gheorghe: ‘La ora actuală avem lipsă de oameni de calitate în conducerea acestei țări. Avem politruci, nu politicieni. Nici nu au cuvinte, nu au vorbe’

Publicat

in

De

Tudor Gheorghe a vorbit despre România, clasa politică şi cum ne-am putea recupera după efectele pandemiei. Rapsodul a ajuns la o concluzie: ţara noastră nu mai are oameni de valoare în fruntea ţării, nimeni căruia să îi pese sau să lupte pentru binele comun.

Tudor Gheorghe a precizat că salvarea României stă în copiii de la ţară, singurii care, dacă ar avea tot ce au nevoie, ar putea crea acea ţară efectiv educată pentru că ar duce mai departe viziunea strămoșilor şi bunicilor noștri. Viziune pe care şi el, celebrul rapsod se străduiește să o mențină vie prin cântecele sale prin păstrarea identității limbii române.

„Mi-e dor de întâlnirea cu oamenii. Am stat prea mult izolați. La unii în izolarea asta au apărut tot felul de gânduri. Nu am mai avut timp să acționăm.

Am stat şi ne-am lăsat duși de tot felul de gânduri negre şi astea nu sunt aducătoare de fericire. O să fie greu să ne recuperăm. Doar copilașii aia de la ţară, doar de la ei aștept salvarea.

Dacă ei vor avea ce trebuie ţara asta va fi exact cum şi-au dorit-o strămoșii, bunicii, cum mi-o doresc eu şi tu, cei care vedem ce întâmplă azi în spațiul românesc.

„Avem lipsă de oameni de calitate în conducerea acestei țări. Avem politruci, nu politicieni”

Când vom avea o Românie efectiv educată, nu vorbe. Oameni care să ştie când se duc să voteze de ce votează şi pe cine votează Câtă vreme nimeni nu ştie nimic, câtă vreme punem un vot ne lăsăm influențați de un tip cu farmec care apare la televizor şi ne vrăjește frumos.

De multe ori ne-am bazat pe ce am crezut că e şi nu pe ce a fost. Mă certa la un moment dat Adrian Păunescu care mă invita să intru în politică. I-am spus că nu ştiu să mint. Nu pot să fiu politician. Aici trebuie să tragi un zid, să fii impasibil la durerile altora. Dacă tu ai un ţel şi tu crezi că acest țel este bine. Nu mergi aşa ca găina oarbă în boabe.

Adică oameni deștepți care au acestă calitate. Nu oricine poate fi politician. Sunt o mulțime de ţingălăi care dau din gură pe la televizor şi sunt politicieni. Nu. În ultima vreme nu am întâlnit un politician adevărat. Oamenii de calitate s-au retras şi în locul lor au apărut cei care au știut să se descurce. La ora actuală avem lipsă de oameni de calitate în conducerea acestei țări. Avem politruci, nu politicieni. Nici nu au cuvinte, nu au vorbe. Mi-e dor de Crin Antonescu, ală vorbea. De Vadim, Pruteanu, Vulpescu, Păunescu. Uită-te cum vorbesc aştia care sunt acolo. Sincer îmi pare rău de ce se întâmplă”, a spus Tudor Gheorghe la Antena 3.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu bagă ‘mâna în foc’ pentru numirea lui Marian Neacșu la Secretariatul General al Guvernului: ‘Nu îi apare nimic în cazier. Ce facem, omorâm oamenii?’

Publicat

in

De

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că îşi „asumă” propunerea ca Marian Neacşu să fie susţinut de PSD pentru funcţia de secretar general al Guvernului, deşi acesta a fost condamnat penal, Ciolacu explicând că Neacşu nu are în cazier antecedente penale, pentru că acea condamnare „e depăşită juridic”. Întrebat ce părere a avut premierul Nicolae Ciucă despre această propunere, Ciolacu a răspuns că „nu are nicio părere”.

„Am făcut această propunere domnului Marian Neacşu şi nu e atributul meu, e atributul primului ministru, am adus la cunoştinţă primului ministru ce dorim să fie secretarul general”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv.

Întrebat ce părere are premierul Nicolae Ciucă despre propunere, liderul PSD a răspuns:

„Nu are nicio părere… domnul Neacşu este un om care a avut performanţe, e un om serios”.

În ceea ce priveşte trecutul lui Marian Neacşu, condamnat, în februarie 2016, la şase luni de închisoare cu suspendare, acuzaţia fiind de conflict de interese, fiindcă şi-ar fi angajat fiica la biroul de parlamentar, Ciolacu a susţinut că acea condamnare „e depăşită juridic”. 

„Nu a fost atât de norocos ca alţi preşedinţi, de exemplu, de ţară. Ca să dau un exemplu. Hai să înţelegem, domnul Neacşu nu a furat nimic! Domnul Neacşu, ca mulţi alţi aleşi locali, primari, a făcut parte dintr-un Consiliu de Administraţie, nu a fost plătit, nici nu mai ştiu, la o şcoală sau aşa ceva. Şi-a angajat fata pe o perioadă de patru luni, deci haideţi… Asta e corupţie? În acest moment, cred că lucrurile sunt foarte clare! Staţi uşor că domnul Neacşu am înţeles că a avut o condamnare pe această incompatibilitate, pe conflict de interese… e depăşită juridic. Domnului Neacşu nu îi apare nimic în cazier. Ce facem, omorâm oamenii? Eu îmi asum această numire. Categoric!”, a adăugat preşedintele PSD.

Marian Neacşu urmează să fie numit, joi sau vineri, în funcţia de secretar general al Guvernului, la propunerea PSD, au precizat surse politice, pentru News.ro.

Marian Neacşu, în vârstă de 57 de ani, ocupă în prezent funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). 

Acesta a fost exclus din PSD, în anul 2018, în perioada în care preşedinte al formaţiunii era Liviu Dragnea, fiind unul din semnatarii scrisorii prin care solicita ca Dragnea să facă un pas în spate de la şefia PSD. Ulterior, Neacşu s-a înscris în Pro România, în februarie 2019, însă în iunie 2019 acesta a fost susţinut şi votat în Parlament de către social-democraţi pentru a deveni vicepreşedinte al ANRE.

Fostul secretar general al PSD Marian Neacşu a avut două mandate de deputat, în legislaturile 2008 – 2012 şi 2012 – 2016.

El nu a mai putut candida pentru un nou mandat, deoarece instanţa l-a condamnat, în februarie 2016, la şase luni de închisoare cu suspendare, acuzaţia fiind de conflict de interese, fiindcă şi-ar fi angajat fiica la biroul de parlamentar, conform news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend